Regisztráció Blogot indítok
Adatok
warezspam (törölt)

3 bejegyzést írt és 116 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Talán az év legokádékabb trágyahumorát sikerült megtalálnia a hómpédzse szerint vírusmarketingre specializálódott Webvizionak. A saját minőségi munkájának promózására kitalált FlashMikulás a méltán gyűlölt képernyőreklámfigurákhoz hasonlóan bekopog a monitoron,…..
Minden idők legtrágárabb fordulata, legkételkedőbb káromkodója és leghidegvérűbb viszontválasza egyetlen levélben! Ritka önfeledt szórakozást ígérhetek annak, aki hátradől, és kényelmesen, sietség nélkül elkezdi olvasni L. Zsolt kételyektől gyötört, mélyen emberi…..
Béla naiv fiú. Az, hogy a Praktiker öles betűkkel hirdeti, hogy a webshopjában vett termékeket ingyen kiszálltja, minden normális magyar embernek azt kéne, hogy jelentse, "rohadt sokat fizethetsz, és cserébe meg is alázunk és letörjük az összes padlólap sarkát". Béla…..
Sándor szerint 11 éves fiát megpróbálták átverni a McDonald's-ban, valószínűleg nem sejtve, hogy apuka a közelben ül és nem hagyja annyiban a dolgot. Az egyedül vásároló fiú ugyanis menet közben változtatta meg a rendelését, állítólag ezért nem járt neki visszajáró.…..
Ha azt hittük, biztonsági őrből és ügyfélszolgálatosból már nincs lejjebb, nagyon tévedtünk. Balázst a győri Vidanetnél röhögték ki és alázták meg, mert méltányosságból gyorsabb ügyintézést kért, amit telefonon előzőleg korrektül meg is ígértek neki. És amikor a…..
A párkereső trashreality olyan, mint a takony, ha jól besűrűsödik, akkor lesz szép formás. Legalábbis a Benkő feleséget keresbe nem sikerült annyi érdekes karaktert összeválogatni, hogy már a kezdő részekben is megfelelően sűrű legyen a hangulat. Ezt az is jelzi, hogy az eddigi…..
Szemtanú a gyerekek lelketlen lehúzásának tartja a Kutyatanya nevű, virtuálisállat-nevelgetős közösségi oldalt. Mások szerint ez egy szokásos üzleti modell, minek moralizálni a gyerektémán. Az oldal lényege, hogy elindulunk egy 1 napos kölyökkel, akit etetnünk, itatnunk és…..
Subba A legális cucc 2009.11.09 12:00:00
Végre! Nem kell többet parázni a rendőröktől, az egészségkárosodástól, nincs több felütött koksz vagy homokos fű: itt a legális drog! Bármi is legyen az, a binaurális agyhullám stimulátor állítólag ugyanazt a hatást váltja ki, mint az illegális szerek, ehhez csak a…..
 A múlt mindig jelen, ez a hétfői bölcsességünkKedves szerencsétlenül járt sorstársak!Leírom hát azt a "kedves" kis történetet, ami velem megesett. Már több mint 3 éve történt, hogy szembe jött velem az az ember, akibe akkor, első látásra végzetesen…..
Őszintén szólva fogalmam sincs, hogy ez a fajta reklámtechnika törvényes-e. Az biztos, hogy a bankjegyeket megrongálni nem szabad, de azt nem tudom, hogy ha ráfirkálnak, illetve - mint ebben az esetben is - rápecsételnek valamit, az érvénytelenné teszi-e a bankjegyet. Valószínűleg…..
Egyelőre nem erősítették meg az Airlock Alpha információit, (és volt már olyan, hogy tévedtek) de mi ettől még megírjuk: úgy néz ki, az NBC-nél megelégelték a Hősök vesszőfutását, és ha nehéz szívvel is, de arra kérték a készítőket, hogy írják meg a sorozatzárót,…..
warezspam (törölt) 2009.10.30 15:59:47
@favicc: ezzel pl. teljesen egyetértek. A Szökést abbahagytam ott, amikor megszöktek a börtönből. Valahogy nekem ez volt a film lényege. Ennyi ideig elhúzni egy SZÖKÉST, az már szánalmas.
Az előző esethez hasonló a mostani is: az MBT cipő lelkének nevezett szenzor Zsuzsa ötvenezres cipőjében is gyorsan tropára ment. A szerviztől másodszor is ugyanolyan hibásan kapta vissza, a cserére viszont nem hajlandóak. Úgy tűnik az MBT panaszkezelése nem túl gördülékeny,…..
warezspam (törölt) 2009.10.30 10:34:17
Sasvári Plastik Angelday József internetes híresembertől kaptuk 2 perccel ezelőtt ezt az ocsmányságot. Barátunk jellemző módon letagadta, hogy ő találta volna ki a ritka műfajú (rövidítésvicc X parasztvicc) alkotást, amit emberileg amúgy akár meg is lehetne érteni, hiszen: -…..
warezspam (törölt) 2009.10.29 15:39:41
Nem fordult még elő, hogy magyar DJ bekerült volna a DJMag TOP100-as listájára. Nos, a héten ez is megtörtént, a történelmi tettet Myon és Shane 54 (utóbbi Császár Előd művészneve) hajtották végre. Nagy indulatok kavarognak a TOP100 DJ lista körül, sokan imádják, sokan…..
warezspam (törölt) 2009.10.28 10:34:25
@bulgakov: Jogos a kérdésed. Valamilyen szinten benne vagyok a szakmában; régen DJ akartam lenni. Szerintem teljesen jól ment a dolog, de semmi kihívást nem találtam benne. Bárki lehet DJ.
Viszont a zeneírás, zenekészítés már valóban egyedi és kell hozzá fantázia.
2 zenét összekeverni úgy, hogy ütemben, ritmikailag és dallamban stimmeljen, mindezek mellett tetsszen a bulizóknak - nem nagy kunszt.
Én sem értem, mi a különbség 2 DJ között, pedig benne voltam valamilyen szinten. Oké, van béna DJ és van profi. De ennyi kb.
Tiesto-nak meg csak nagy a marketingje és divat lett Tiesto-fannak lenni.
Ha Róbert nem lenne az Index gyémántkoszorús törzslevelezője, és ebből következően nem láttam volna tőle hasonlókat, el sem hinném, hogy az alant olvashatóhoz hasonlóen részletes panaszos levél létezik. De mégis, így, bér extrém hosszú, a Kocsis Istvánnak címzett…..
Megtetszett a TV2-nek az RTL Klub celebgyalázós bakija. Kovács Áron, az Áll az alku műsorvezetője azonban a nézőket és a versenyzőket osztotta a hétfő reggeli Mokkában. Az örök második csatorna kreatívjainak nincs egy eredeti ötlete sem, ami pedig mégis az eszükbe jut, arról…..
El vagyunk képedve, a Tesco simán, szó és blokk nélkül visszavette és kifizette a sajátmárkás majonézt és ha ez még nem lenne elég, a vevőszolgálatos mosolygott is. Pár perces boldogság Richardtól. Vettem kb. egy hete a Tescoban (Siófokon) egy Ts  színes majonézt,…..
Egy pillanatig sem titkoltuk, hogy urbánus rákféleként mennyire visszataszítónak és főleg képmutatónak tartjuk a terézvárosi csendrendeletet, így kéjes örömmel olvastuk szegény Z. szenvedéseit, akinek a hosszú hétvégéjét tette tönkre az, hogy az önkormányzati iskolában,…..
warezspam (törölt) 2009.10.26 09:26:55
@Kis ember: jajajajajajjjj... te aztán tudsz vitázni és érvelni. :D Rögtön a korosztály/kor... elárulom neked, hogy igen, elmúltam 15 éves 10 éve; saját lakásom van, saját cégem, és mindemellett főállásom is. És lakást is "szoktam" felújítani, de hihetetlen, hogy egyes emberek (pl. postoló) ilyeneken fennakadnak. Hangsúlyozom, MEGÉRTEM, mert pihenni azt mégiscsak kell, de azért ez a feljelentgetés (hova, kinek, miért írjak) már elég beteges számomra.
Felújítják az iskolát. Nem szép dolog, hogy munkaszüneti napon/állami ünnepen is, de basszus... szerintem, ha megerőltetné magát, kibírná; csak nem hal bele.
Ha már sorozatos a dolog, sorozatos a zajártalom, akkor valóban probléma van, és ez esetben meg kell tenni a szükséges lépéseket.
warezspam (törölt) 2009.10.26 09:53:31
@AnnaM: Egyetértek. És ami a legsajnálatosabb, hogy magukat tanult, okos, intelligens embereknek tartják, de ha vitáról van szó, akkor már rögtön jön a "hány éves vagy" szöveg.
A vita érvelésekről szól. A kor, a születési dátum nem érv és egy vitában csak azt minősíti, aki ezzel próbál igazat szerezni.
Mindegy. Mindenki olyan, amilyen. Ettől szép az egész. :)
Inkább dolgozzatok vazze, ne itt lebzseljetek :P
Vannak sokan, akik a KRESZ eleje táján lévő szabályokat sem olvasták el, pedig a 9.§-ban van egy bekezdés, méghozzá a hetedik, ami kimondja, hogy "Zöld fényjelzésnél sem szabad az útkereszteződésbe behajtani, ha azt - forgalmi torlódás miatt - a zöld fényjelzés tartama…..
Mindennapi gondolatok Történések 2009.10.15 10:46:00
Beteg vagyok. Igen, olyan szempontból is, no meg a hétköznapi értelemben vett betegség is előjött. Láz, köhögés, H1N1, stb. Úgyhogy otthon maradtam kedden és szerdán. Ma már meló - ezt a bejegyzést is munkahelyről írom.Szóval az elmúlt 2 napban nem csináltam semmit kb. Otthon…..
Nos, egyszercsak itt van ez a blog. Azt sem tudjátok, ki vagyok, honnan, miért, meddig. De majd idővel megismertek. Idővel. Addig meg össze-vissza haladok az időben, és mesélgetek.Szóval, szombaton volt nálam házibuli. Egyik régi ismerősöm élettársának 1 hete volt születésnapja,…..
Silverman az egyik legbotrányosabb komikus az USA-ban, mert se Istent, se embert nem kímél, amikor viccesműsorokat készít, kapott már tőle Jézustól Jehováig mindenki, viccel a keresztényekkel, zsidókkal, négerekkel, hajléktalanokkal és melegekkel is, senki nem marad ki a…..
warezspam (törölt) 2009.10.12 15:19:21