Regisztráció Blogot indítok
Adatok
M a s z a t

20 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
D-csoport Eszternek 2011.12.11 22:31:00
 levél a bercsényi kollégium vezetőségének: Sziasztok! Én nem lakom a kollégiumban, de múltkor ide jöttem aludni, mert kikúrtkurva messze lakom és fújt a szél. namindegy. Szóval először kaptunk egy papírt, de nem értettük hogy hol kinek a milyen adatait kell megadni,…..
 mert tourist informként látom. most pl vettem egy tejet az éjjel nappalibAN pedig fél hat van és hűtőben is van tej, de az már lejárt, de a hűtőm fagyazt (ezt pl maszat és mariann meg áron, ti nem tudjátok, mert még nem voltatok itt, de itt a 13.ik kerületben például itt…..
M a s z a t 2011.06.22 02:14:55
D-csoport Óda 2007 novemberéből 2011.06.05 23:20:00
Kavargatom a kakaót. Ez a dús barna szín, a tejszínhab lágy fehérsége, a bögre meleg ölelése hát kire emlékeztet már megint? Rád, te hős Herkules, szemed izzó fényére, ősz halántékod ezüstös ragyogására, hangod meleg sugarára, mely mint nyíl hatol szívembe,…..
D-csoport ? 2011.05.24 13:09:00
 mi lesz nyáron? csinálunk egyáltalán vmit együtt, v találjam ki, h mit csinálok?én SZIN-re szeretnék menni de gondolom ez senkit sem érdekel ..
Sara: Mit csinálunk holnap?Maszat: Nem tudom, nekem fél kettőig suli van.Sara: Nekem is. Lemegyünk utána a partra röplabdázni, meg feküdni a napon.Maszat: Persze, már március vége van. Maszat: Jössz te is holnap a strandra?Eluned: Csak ha felhős lesz az idő, ha süt a nap akkor…..
D-csoport kisiklok 2011.02.27 20:13:00
Ha elolvasom a szakirányleírásokat, vagy megnézem az álláshirdetéseket, akkor az a nyugtalanító érzésem támad, hogy talán nem is környezetvédelemmel fogok foglalkozni. Most mit csináljak? Valamit ki kéne találni. ui.: a fészbuk lájkal óvatosan, mert semmi értelme ha mindenki…..
D-csoport sweet tens 2011.02.02 16:29:00
Szóljatok rám, hogy amíg a leging divatba van, semmiképpen ne legyen barátnőm! meg a kismama ruhák is nagyon tetszenek! imádom a 10es éveket!:)és rájöttem, hogy ez volt az oka mindennek!..
 ma emlitettem anyukámnak h milyen egyszerün és olcson ausztráliába lehet költözni, ami nagyon tetszett is neki, mondta h akkor jönnek ők is apával.majdpedig megkerestük jutubon a Men At Work: Down Under karaoke verzioját és végigénekeltük. ..
D-csoport január 6-ai fogadalom 2011.01.07 13:46:00
SOHA többet nem iszom alkoholt*. * Alkohol: 10V/V%-nál magasabb alkoholtartalmú ital, illetve ezek keverékéből képzett, ún. koktél...
M a s z a t 2011.01.09 20:22:44
D-csoport lényegtelen gondolatok 2010.12.04 11:50:00
Tegnap, ahogy már három napja minden este, roppant nehezen bírtam elaludni, ugyh ugy döntöttem, hogy suttyomban cigizek gyorsan egyet az ablakban, mer az ugye segít az alvásban. Ettöl persze annyira ideges és izgatott lettem, h mivan ha anyukámék egyszercsak hajnal kettökor rámnyitnak…..
Sandra: Ő Sári csoporttársa. Egyszer elhívta, hogy vacsizzon, meg basszon be velünk. Nekem nem volt túlságosan szimpatikus, az a tipikus szigorú német lány, aki kicsit úgy beszél, mintha fegyelmezni akarna. Csak súlyosbítja a helyzetet, hogy Argentínában tanult meg spanyolul, és…..
Nem tudom összefoglalni mik történtek az elmúlt két hétben. Nagyon szeretek itt lenni, viszont borzalmasan hiányoztok, ti is és Magyarország is. Szeretnék veletek lenni most. Jó?..
Carlos éppen most tért vissza a futásból, ahova sose visz kulcsot, szóval nekünk kell ajtót nyitnunk. Hát most is kinyitottuk az ajtó de valahogy olyan szögben állt, hogy nem látta, hogy kinyitottuk és mivel zenét hallgatott, nem halotta, viszont folytatta a csengő nyomkodását.…..
M a s z a t 2010.10.24 18:02:17
Ádi még mindig a csoporttársam, aki szintén Erasmusol most.

A bejegyzés írásakor még nem sejtettem milyen drámai izgalmak várnak rám aznap este. Sikerült nagyon berúgni, nem jutottunk el a bulihelyre, mert mindenki inkább beszélgetett, meg támbolygott az utcán. Kivéve az egyik francia lányt, akit én most egy hisztis picsának tartok, mert belőle elvileg kiment a pia, és elkezdett hisztizni, hogy ez milyen szar és fázik és utál minket (mindezt az én pulcsimban, úgyhogy én tényleg fáztam), Thomas meg annyira be volt baszva, hogy nem nagyon volt képes kezelni a helyzetet. Végül mondtam, hogy jó akkor induljunk haza, én ötkor már nem megyek dizsibe, főleg nem pénzért. Elindultam a csajjal, aki ekkor már bőgött, vártunk a többiekre. Röpke másfél óra alatt meg is tettük, az amúgy tizenöt perces utat. Utána jött a java, még beszélgettünk a konyhában Thomassal, akinek egy ásítás közepette sikerült kiakasztania az állkapcsát. Mekkora szerencse, hogy tudom, hol van a kórház, mert Asia mutatta, hogy ott van gyakorlata. Mentünk is oda, kurvára fájt neki. A kórházban felvettek minden adatot (az enyémet, mert az én E11em volt kéznél) az orvos szépen kikérdezte, okosan, nem észrevevén, hogy nem tudja becsukni a száját, úgy meg nehéz beszélni. Ezután közölték, hogy menjünk a másik kórházba itt nem tudják megoldani. Ekkor elkezdtem a kórház előtt, körül és ban üvöltözni, káromkodni, hogy mi a picsának nem tudják megcsinálni, amikor minden orvos ugyanazt a szart tanulja 8 évig a szaros egyetemen. Le is döbbentem később, hogy milyen folyékonyan, csúnyán és idegből ment a dolog. Utána hívtak taxit, amivel ingyen elvittek minket a 10 km-re lévő másik kórházba. Ott még háromszor vették fel az összes adatomat és 1 óra, két fájdalomcsillapító injekció és másfél Maszatüvöltazorvosokkal akció után végre helyretették a gyermeket. Bekötötték a fejét, most úgy néz ki, mint egy fehér nyalóka. Délben már aludtam is.

Egyébként a takinyanya azt mondta, hogy csináljak nagyobb balhét, a legjobb ha a szekusoknak kell leállítani, mert akkor egyből segítenek.

És még azt hittem, hogy a magyar egészségügy működik rosszul. Tévedés! Csodálatosan jó!
D-csoport tegnap volt a szülinapom 2010.10.24 18:49:41
gondoltam annak, aki nem volt jelen, elmesélem, hogy milyen volt, nehogy úgy érezze bárki, h lemaradt valamiről.szóval kilencre odahívtam néhány embert a borostyánba, merthát milyen dolog lenne, ha pont a születésnapomat nem ott indítanám. mikor én odaértem kilenc után tiz perccel…..
D-csoport Iszonyodom a lábaktól 2010.10.03 15:48:24
-           Basszameg nincs net. Neked sincs? -           Nincs. -          Akkor most beszélgetnünk kell? (rövid kínos csend)…..
Akartam írni minden héten, de nem találtam időt rá, úgyhogy csak most írok. Szóval megnéztem, hogy hol hagytam abba, hát elég régen. Nem tudom rendesen összeszedni a gondolataimat, úgyhogy most ,,novelláskötet” írok. Isi Nem tudom, hogy láttátok-e a Lakótársat keresünk…..
D-csoport tudok írni 2010.09.24 15:48:43
 T. Borbála üzenete (15:43): rendben en meg fizuert meg veszek szövegeket mmint szögetekt : D nem szökeget szögeket basszameg egyébként a mai nap kicsit lesulyto meglepetése: lomtalanitás, látok egy tök jo cuccot, odamegyek megnézni…..
D-csoport az a baj 2010.09.18 20:32:43
 kedves baratunk, maszat blogbejegyzesen felbuzdulva, majd egy cigi elszivasa utan eleg erot erezven ahhoz, hogy itt uljek egy negyed oran keresztul en is megosztom veletek elso ket hetem elmenyeit (jo kis mondat lett, nem es gondolkozas nelkul irtam folyamatosan). pont.kis csoportunkat ( 15-en…..
M a s z a t 2010.09.18 22:00:42
D-csoport Nincsen holnap 2010.09.18 19:34:46
Most megpróbálom elmesélni mi történt az elmúlt héten velem. Elég furcsa, hogy csak egy hét telt el, kicsit olyan mintha egy év lett volna. Szóval az utazás előtti héten rohadt ideges voltam, hogy mi lesz itt, meg hogy mennyire fogtok hiányozni, meg Magyarország úgy ánblok. Aztán…..
D-csoport memo to myself 2010.09.06 18:36:44
 az a baj, hogy rajottem, hogy tul sok a baj velem. peldaul nem szabadna szerelmesnek lennem mindenkibe akivel lefekszem.nem kene mindent elkezdenem aztan semmit se befejezni (labjegyzet: kevesebb dolgot sikeresebben kene veghez vinnem. tul sok mindent akarok.).sose szabad tul buszkenek…..
Azt hiszem azok a barátaid, akiknek ha megpróbálod összegyűjteni azokat a tulajdonságait, amik nagyon idegesítenek, roppant gyorsan megy, viszont amikor megpróbálod megtalálni azokat, amiket nagyon szeretsz, borzasztó nehezen mennek. Ez azért van, mert már annyira szereted őket, hogy…..
M a s z a t 2010.08.21 17:13:11