Regisztráció Blogot indítok
Adatok
popcore

41 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az évad negyedik versenye következik a hétévégén. A két héttel ezelőtti óriási betli után, talán ismét releváns verseny következik. Mármint olyan szempontból, hogy talán a Ferrarik és az összesen négy Mercedes nem a pokol utolsó bugyraiból indulnak. Arról, hogy ez…..
TiVo Bitchez Csak a szombat... 2010.04.07 08:00:00
 Szerdán és csütörtökön mindenki menjem boltba, vegyen sört és csipszet, mert a hét további részében két olyan film is lesz, ami rettenetesen fogyasztja ezt a két létfontosságú terméket.Pénteken még mindig érdemesebb bolyongani az éterben, mint leülni a kedvenc kopott…..
Rendhagyó ajánló csomag következik, kizárólag a mai napra. Ennek oka, hogy nem igazán lesz semmi csütörtökig, amikor is jön majd a második fele a hétnek. Persze azért mégegyszer megvizslatom a dolgokat. Ami pedig a mai napot illeti, azt kell mondjam, hogy a bizalmamat oly régen…..
(Kivételesen nem az esemény napján jön a poszt, mert egyrészt két műsorelemről van szó, másrészt a Húsvét miatt, talán érdemes előre tervezni.)Sajnos az előző versenyről, nem csak az ajánló maradt le, hanem én magam is, de gyorsan szummázom mi történt. Esett és Button…..
TiVo Bitchez Haj és vér 2010.03.29 22:22:00
Ha meg is próbálnak minket lenyűgőzni a tévéadók, nem igazán sikerül nekik. Már-már pofátlanságba hajlik, hogy mennyire gyenge a felhozatal, ezen a héten is, így aztán ismét egy posztban vagyok kénytelen közölni a feleslegektől mentesített tévéújságot. A hétfő sajnálatos…..
-Miért emeli ki a pogácsát?-Nyilván nem szó szerint kell érteni, ugyanúgy vonatkozik bármely cukrász- és sütőipari termékre.Laza kettő hónappal lett hosszabb a negyedik dimenzió az utolsó posztunk óta. Gabinak és Daninak ennyi átfutási idő kell, hogy az alkoholtól és…..
TiVo Bitchez De Niro háromszor 2010.03.23 09:00:00
Először is szeretnék elnézést kérni. Múlt héten nem a tévé szünetelt, csupán én nem voltam a közelében, ahogy klaviatúrának sem, ezért maradt el mindkét ajánló. Másodszor, bizony annyira szegényes a filmkínálat, hogy nem tenne ki két tisztességes posztot, ha ketté…..
TiVo Bitchez Fantasy este 2010.03.14 08:00:00
Vasárnap este mindkét nagy kereskedelmi adó családi fantasy-t sugároz. Narnia vagy Spiderwick krónikák? Én mindeképpen a másodikat tudom ajánlani. Az oroszlános, ruhásszekrényes kaland első része csak 8 év alatti korosztály számára élvezetes. A Spiderwickkel már más a helyzet.…..
Steve McQueen (mint kiderült, semmi köze ahhoz a Steve McQueen-hez) bemutatkozó rendezéséhez az angol-ír konfliktus egyik közelmúltbeli kicsúcsosodását, a bebörtönzött IRA tagok 1981-es éhségsztrájkját választotta témául. Az ötletben és az alapszituációban ott van a…..
popcore 2010.03.13 13:08:10
@efes: az éhség valóban jobb. igaz a fish tank is élvezhető, ahhoz képest, hogy kvázi nem történik benne semmi. :D
 Mire kész ez a poszt, lassan el is kezdődik a idei Forma1-es szezon, a bahrein-i időmérő edzéssel (11:35, RTL Klub). Rengeteg beszélnivaló lenne erről az évadról is, ergo biztos ki fogok hagyni néhány dolgot.Az első és legnagyobb hír, legalábbis egyesek számára biztos, hogy…..
TiVo Bitchez A kárhozat illata 2010.03.11 10:00:00
Csütörtök van, így hát itt az idő egy újabb javaslat-halomra. A hétvége hosszú, nem kell aggódni a hétfő miatt, maximum az ügyben, hogy háton vagy hason fekve relaxáljunk. A kínálat pedig egészen kecsegtető, jó csemegézést!PéntekA film+-on 7-kor Batman kezdődik és tart…..
TiVo Bitchez Meghökkentő mesék 2010.03.08 16:41:00
Filmmúzeum, Minden hétköznap 9:00, 9:30Roald Dahl az egyik legismertebb mesélője az elmúlt századnak. Ezt mi sem példázza jobban, hogy Afrikában és Dél-Amerikában a születésnapja ünnepnapként van számon tartva. Körülbelül egyenlő arányban írt felnőtteknek, illetve…..
TiVo Bitchez Rengeteg retró 2010.03.07 13:37:00
Elnézést kérek azoktól, akik a korábban tárgyalt bénázásom miatt nem tudták, hogy mit nézzenek a hétvégén. Kárpótlásul itt a vadonatúj csomag. Egészen csütörtökig szól, amikor is majd jön ugye a következő.HétfőMindjárt itt van a Moszkva tér*. Többször, több helyen…..
 Adott három nem kifejezetten derűs sorsú, de mégis, többé-kevésbé balanszban lévő ember. Mindegyikük élete egyfajta furcsa feszültséggel van megtöltve. Cristina (Naomi Watts) a családjával foglalkozik. Boldog házasság, gyerekek. Jack (Benicio Del Toro) korábbi élete miatt…..
21 gramm  (21:05, Szombat, Duna) Úgy gondoltam külön is írok e filmről, mert egyértelműen (legalábbis számomra) a hét legjobbja. Rendező: Alejandro González Innáritu Forgatókönyvíró: Guillermo Arriaga Szereplők: Naomi Watts, Benicio Del Toro, Sean Penn    Adott…..
Half Pécs Squad A por (Spun, 2002) 2010.02.28 23:23:00
  Átlag amerikai gimnazista figura (Jason Schwartzmann) lép egy végletekig lepukkant ház ajtajához. Becsönget. Spider (John Leguizamo) kapkodva, pörögve-forogva mászva át tonnányi mocskon jut el a kilincsig. A háttérben két lány beszélget (?). Az egyik Spider rohadó…..
 Alant egy ajánló olvasható, amely röviden és kaotikusan elmeséli, hogy milyen filmeket, vagy adott esetben egyéb mozgóképeseményeket tartok érdemesnek arra, hogy Önnek, Kritikustekintetű Fogyasztó, a figyelmébe ajánljak. Természetesen könnyen előfordulhat, hogy kihagyok…..
Filmdroid Miecs filmklubja 2010.02.25 12:29:13
 Szépség és a szörnyeteg / Beauty and the Beast   Alkotók:  Gary Trousdale, Kirk Wise (rendezők), Linda Woolverton (forgatókönyvíró)Producer: Walt DisneyÉv: 1991szereplő(k):    Paige O'Hara (Belle, a Szépség hangja)   Robby Benson (a…..
   Furcsa társulat járja London utcáit. Régimódi kartondíszletek között ugráló, maskarás úriember csábítja az érdeklődőket, hogy jöjjenek és Doctor Parnassus (Chritstopher Plummer), valamint mágikus tükre segítségével lépjenek be a saját képzeletükbe. A…..
popcore 2010.01.20 13:20:50
@efes: ez mondjuk itt is áll eléggé. bár az egész film kb egy ilyen tűzijáték. de a fészkelődés arra vonatkozott, hogy lehetett volna vágni a végéből.
popcore 2010.01.20 13:28:55
@efes: a legjobb, amit tehetsz :D mert egyébként tényleg imádnivaló film. nem véletlen a kilences.
  Már megint egy film, ami arra figyelmeztet, hogy menthetetlenül rohanunk a világvége felé. Divat-téma, kiüresedett, mint a művészfilmekben már néhányszor bemutatott emberiség,  sajnos lassan elcsépeltté vált. Ráadásul, úgy tűnik a készítők, ötlet, vagy…..
TiVo Bitchez Köszöntő 2010.02.19 10:35:00
Kedves ide tévedő, vagy épp direkt betérő! Itt nem lesznek kritikák. Csak szigorúan ajánlók.  A TiVo Bitchez lényege ugyanis az, ami az oldalhasábon is olvasható: megmutatni, hogy a mai, ostobaságokkal és blődséggel agyon fecskendezett televíziózásban létezik még…..
popcore 2010.02.19 21:31:40
Íme büszkén prezentálom az első teaser szerűséget. Bár rövidsége elképesztő, szerintem igen erős hangulatcsiholó. Dante követte el:  ..
Az Ordas Tanya Köszöntő 2010.02.12 19:50:32
Nyájas Olvasó!Tengermély tisztelettel köszöntelek, Az Ordas Tanya nevű társasjáték, hivatalosnak tűnő blogján. Ha esetleg nem halottál volna a fenti produktumról, engedd meg, hogy meséljek róla bő két mondatban. Egy meglehetősen exklúzív, mágusokkal és szörnyekkel operáló…..
 Ryan Bingham (George Clooney) kirúgás-szakértő. Az a munkája, hogy utazgat iparvárosról iparvárosra, és közli a feleslegessé vált emberekkel, hogy "bocsi öreg, szia". Ennek köszönhetően az év jelentős hányadában repülőn van. Elképesztő rutinnal végzi el…..
    Ha Sherlock Holmesról van szó, meglehetősen vonalasnak érzem magam. Valahogy annyira merev és állandó kép él róla a fejemben, hogy hogy mozgóképként, kizárólag BBC féle TV sorozatot vagyok képes elfogadni, de mindig hozzáteszem zárójelben, hogy szerintem…..
popcore 2010.01.31 23:30:34
@monana: na sikerült nem törölni:)
nemtom én ezzel mindig úgy vagyok, hogy ha egy adaptban nincs annyi spirit, meg egyedi ötlet, hogy klassz legyen, akkor nem érdemes elrugaszkodni. persze ezt a közismertebb darabokra értem. gondolok itt a ragyogásra, ott tökre érthető, hogy...
de ha nincs elég ötlet, akkor ne akarjunk nagyot húzni, mert nem valószínű, hogy menni fog. lásd hp, sherlock.
lehet h magamat kéne moderálnom, mert ez a komment nem magyarul van. :D
popcore 2010.02.01 00:05:30
@monana: good point. ennek ellenére én szerettem volna ha ez a film szoros adapt. :)