Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ferre

0 bejegyzést írt és 86 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újonnan méregdrága és ügyetlen, használtan megbízhatatlan. Szerencsére a Smartnak is van guruja. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Ferre 2012.07.31 10:19:57
nos. minden ironia nélkül. ha Simon Tibit kérdezik meg és ő mondja,hogy szar a smart talán hitelesebb lett volna.

de megtudtuk a tegnapi nappal a GURU-tól,hogy szar a smart. illusztrálva egy neolux piros skoda dugattyús motor,egy 2/3adba vágott kibelezett smart és egy kiégett képeivel.

ezen kivül tudjuk:

-hogy motort kell felujitani 100-150 között

-hogy kilyukad az intercooler

-elmagyarázták a tolvajoknak képekkel illusztrálva,hogy kell lelopni a kuplung motort amit aztán jó pénzért lehet értékesiteni

-hogy az ég egy adta világon semmit nem tud kezdeni a smartok elektromos hibáival és a can bus rendszerrel,mert nincs hozzá műszerezettség (bár minden magát nem smart gurunak becéző műhelyében ott van a gyári star diag)

-hogy a guru utálja a smartot és kényszerűségből szereli

-hogy az izzócsere pokoljárás,nekem nem gurunak 10 perc mondjuk felülről

-hogy van max 60 lóerős (sicc 61le a 700as klimás és 600asból is van) a benzines és 45le a dizel (sicc 41le a 450 dizel)

-hogy a nála generálozott motor 60 ezret bir max. érdekesen amiket nekem csináltak simán elmennek ujabb 100at

-kompresszió mérés 160 ezerért a pappasnál,ma megyek hozzájuk megkérdezem ez mi (én olyan 1 munkaóra és 16 ezer ft-re emlékszem amikor nekem csinálták)

ezetől szar a smart. egy fél szó nem esik az elektronikus hibákról amik valóban sokszor aggasztóak.sok más egyébről ami ténylegesen tipus specifikus hiba.

nekem volt van smartom. ismerem is a tipust. de ennek a cikknek a reklámon kivül értelme nem volt. nem hinném,hogy ezek után sok smartos fog oda járni sőt inkább kevesebb.

mondom ezt úgy,hogy az országban az első 10 között volt smartom,rengetegen hivnak,sok smart vásárlásnál kérik ki a véleményem.

(mondjuk az ezüst szétvágott és a kiégett az kimeriti a közúti veszélyeztetés műfaját).
Jajj,de csúnya! Sör és autók? 2011.07.04 17:26:00
A kettő együtt soha nem ment. A Carlsberg emberei mikor azt a mondatukat alkották, hogy "If Carlsberg made cars.." (Ha a Carlsberg autót épített volna..), gyanítom, nem épp ilyen végeredményre számítottak. A cork77 által küldött Calibra (már megint, igen) egyszerűen…..
Belsőség Hackelj felnit otthon! 2011.03.10 15:41:00
Mit tegyünk, ha az általunk óhajtott csodálatos felni nem passzol autónkhoz? Osztókör-módosító? Ehh, nem olcsó, tisztességes anyagból legyártatni még drágább, szerencsére a fúrógép feltalálása óta nyitva az ajtó minden lángész számára, akik úgy gondolják, hogy…..
Álljon itt néhány jelenség, ami miatt úgy gondolhatjuk, hogy a Sziget nem tetszetős: Mit érdemel a közeli kerületekben tapasztalható zajszennyezés?Mit érdemel a tömeg a közeli hipermarketben?Mit érdemelnek a hipermarket parkolójában tarháló punkok?Mit érdemel, aki azt hiszi,…..
Ferre 2010.08.14 16:43:20
@Celtic:
kocsmától kocsmáig igaz?:D hajnalban már inkább 4kézláb:D
Ferre 2010.08.14 18:39:08
@Kerámia_53: pontosan.
Ferre 2010.08.14 18:40:29
@gitáros:
menjel is gyorsan szigetre es kannasboros kabitoszeres allapotodban kenyeztesd szajjal a hasonlo gondolkodasu barataid... ezt tudom ajanlani.
tirpak prosztok gyujtohelye a sziget...
  Az egyirányú forgalommal szembe kerékpározás engedélyezése heves ellenzést váltott ki a gépkocsivezetőkből az év elején. Néhány napja megnyílt az első budapesti belvárosi utca, ahol alkalmazták a KRESZ adta új lehetőséget. Beszólásokat viszont még kierőletni sem…..
Ferre 2010.04.24 14:16:48
kurva egyszeru mint a pofon.
azt aki a koztudatba bevitte azt,hogy a biciklis bemehet az egyiranyuba es elfelejtette kiegesziteni azzal,hogy csak akkor,ha van kiegeszito tabla. FELKELL KOZTEREN AKASZTANI.

tovabba bekene mar vezetni,hogy biciklivel forgalomban csak es kizarolag ervenyes biztositassal es meglevo kresz vizsgaval lehessen kerulni.

egyszeru miert 100bol 95 biciklis egy idiota kamikaze. akiknel januar 1 ota-mert valami barom rosszul vitt be egy jogszabalyt a koztudatba- a hulyeseg akarattal parosul.

10 eve vezetek. ez ido alatt tucatnyi biciklissel volt konfliktusom,mert egyszeruen nem ismerik a kreszt. azt se tudjak mi az az elsobbseg adaskotelezo tabla.

legkirivobb 3 eve. budafoki utat keresztezo kis utca. biciklis 30-40el robog ki elem,ugyhogy eszebe se jut,hogy elsobbseget kene adni. centiken mult. felhaboritva uvolt,mi az hogy elakarom utni es rabasz a gephaztetore. kiszalltam mondom tablad van. anyaz tovabb,hogy ra nem vonatkozik. akkor basztam oda neki egy akkorat a viperaval,hogy feluvoltott.

masik. januar 1 ota az osszes biciklis bemegy az egyiranyuba a batrabbja kozepen es csodalkozik mert dudalnak ra.
tegnap este biciklis mammut 1 mellett retek utca 1 iranyu. tabla nincs nem mehet be +epitik az utat. allok a piros lampanal,mellettem parkolo autok. messzirol latom,hogy jon a filler utca felol piros lampan mindenen at szembe be a retek utcaba. latja hogy nem fer el koztem es a parkolo auton de probalkozik a masikba belekapaszkodva elmenni. na akkor kezdtem orditani vele,hogy mit csinal... mondtam szalljon le tolja ki a biciklit de gyorsan es probalja meg szabalyosan. sikerult neki. bar lehet ebben benne volt a fekete terepjaro elrettento hatasa is.

de egy szo mint 100. minden biciklisnek aki kozuti jarmuforgalomban reszt kivan venni,kotelezo szigoritott kresz vizsga.
Zanzo sok kommentárt nem fűzött a tegnap küldött emailjéhez, volt benne két link, néhány fotó és screenshot a hirdetésről, ami rejtélyes módon eltűnt, mire élesíthettem volna a posztot, de a gugli a barátunk és megőrizte nekünk egy évvégi mentés formájában. Vajon nem sok…..
 Azt hiszem, az elmúlt napokban huszonöt embertől kaptam meg e-mailben ezt az aukciós linket, hogy láttam-e már. Ez egyrészt örömteli, mert ha ennyi ember tudja, hogy szeretem az öreg Merciket, az nem rossz, másrészt izgalmas, mert ha ennyi ember levelet küldözget nekem, nekem,…..
Budapest Száksz Napirokkant 2009.10.05 14:51:00
Nem is tudom, hogy mit mondhatnék. Teljesen egyértelműen beazonosítható kategória. Németországból roncsautóként importált fostaliga, ami kétszer annyit ér telitankolva. A gazdája egyébként durván 170 centis, az esetek nagy részében kapucnis melegítőben jár, a nője előtt…..
Olvasónk -aki polgárőr- eddig nem igazán hitte el, hogy a blogon olvasható történetek valósak. Szerdán viszont ő is egy történet szereplője lett,  így a saját bőrén is megtapasztalta milyen az, amikor egy ellenőr kikel magából. Történt, hogy egy női utasnak nem volt…..
Ferre 2009.08.28 15:12:30
@Vincent Vega: de ne mond nekem hogy mind ugyanolyan idiota aki vincent vega neven ir es meg a stilusuk is hasonlo.
Egy barátjának szeretne segíteni Dániel, ugyanis a szerencsétlenül járt Corsa tulajdonos autójába beleszállt egy szlovák rendszámút Subaru, majd szó nélkül lelépett, be sem pillantott, hogy nem lett-e valakinek valami baja. Aki tud valamit a lenti képen látható Impreza…..
Ezt nem hittem volna - sóhajtottam, mikor Bettivel az oldalamon beléptem a komáromi erőd kapuján. Sok éve szerettem volna eljutni ide, de mindig közbejött valami; hol az ország másik végén nyaraltunk, hol a munka miatt nem sikerült kijutni Komáromba. De 2009 augusztus nyolcadikán…..
Ahogy azt nyilvánvalóan mindenki csípőből vágja, Z. is, van a KRESZ nevű rizsázásnak egy 42.§-a, annak meg főleg egy 3. bekezdése, hogyaszongya "Megkülönböztető jelzéseket használó gépjárművet előzni tilos. Az ilyen gépjármű mögött a követési távolságot…..
Ha Vic nevével akarnék egy nagyon hülye poént elsütni, akkor leírnám, hogy a sztoriját olvasva minek is lehet ez a rövidítése, de jobb az mindenkinek, ha nem leszem, mert lefáradtok már így péntek délelőtt. Csak nem Nógrád-megyébe költöztek azok, akiktől egy éve elvették az…..
A címben szereplő mondat egy piros lámpánál történt beszélgetés során hangzott el, Ákost úgy meglepte, hogy nem is tudta nagyhirtelen, hogy reagálhatna le egy ilyet. Az alábbi eset tegnap történt velem, gondoltam megosztom a közzel, hátha lehet okulni belőle... Tegnap délután…..
Ferre 2009.04.18 17:00:11
@liliana13: teged apukad dugott kiskorodban hogy ilyen hulye lettel?
Régen volt már mozgássérült gigaposzt, azóta azért potyogtak be a témába passzoló fotók a tahóságot és intoleranciát elutasító olvasóinktól, íme ezekből egy kisebb válogatás, Gáborral kezdve. Kedd, Budaörs, stílusos parkolás. Aztán itt van Jibberish fotója, úgy…..
Pápa egy kedves dunántúli kis város, már ha az ember úszkálni, szaunázni és hasonlók miatt látogat el oda. Gábor autót próbált vásárolni, neki ezzel kapcsolatosan nem voltak olyan pozitív tapasztalatai, mint nekem tavaly nyáron a strandon. Vagy fürdőben. Vagy mi az ami ott van…..
Ferre 2009.04.03 13:39:21
@aszfaltbetyar:
nekem is van opel markakereskedeses ertekesito ismerosom . sok uj autot kihoznak, gizdaznak vele. kap az auto 2-3000 km-et (bejaratasi idoszakban megvan a sorsa pecsetelve) majd ugyanazt eladjak nullasnak. volt egy astra coupe turbo (2001 korul lehetett) ujonnan betettek a szaloba, kihoztak hetvegere. 160 atmentek a fekvorendoron. a hatul ulok ugy bevertek a fejuket a tetobe, hogy 2 hupli lett a teton. tetocsere es mehetett uj autonak.
Ferre 2009.04.03 13:53:09
@TH: hidd el a behozott autok 80%aba jo erzesu ember nem ulne bele.
Miközben a magyar közéletet a veszprémi késelés köti le, csendben körvonalazódik azért Michael Phelps megbaszarintása is. Múlt héten még csak kacagtunk a megyei sheriff turbózásán, azóta letartóztattak 7 embert füvezésért, illetve egyet dílerkedésért. Lefoglalták az…..