Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ninarose

0 bejegyzést írt és 118 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Geekblog Biutiful - előzetes 2010.10.19 06:05:00
Bár az alapvetés ismerős (egy haldokló férfi utolsó napjainak krónikája), az előzetes olyannyira varázslatos, hogy Innaritú szinte bizonyosan valami különlegeset hozott ki a sokat látott témából. Bardem pedig - megint csak: kizárólag a trailer alapján mondom - valószinűleg…..
Geekblog Machete 2010.10.10 20:07:00
A posztmodern filmkészítés valósággal fuldoklik a hommage-okban és önreflexiókban, amiknek fonákja, hogy miközben a rendező az interjúkban fáradhatatlan lelkesedéssel ajnározza a filmeket, amiket alapul vesz, a vásznon mást sem csinál, mint gúnyt űz belőlük, és összekacsint a…..
Az alábbi kirohanást Anna intézte hozzánk. Örülünk neki. Az egész az élettel kezdődött. Lehet befelé élni, csendesen, észrevétlenül. Lehet zajosan, magunk körül jó nagy port kavarva élni. Egy ideje pedig már lehet fszbúkosan is élni. Ez a XXI. század legújabb,…..
Geekblog True Blood - 3. évad 2010.09.16 08:00:00
A zseniális kilencedik részt követően, amiről meg is emlékeztem, egy számomra ijesztő tendencia volt megfigyelhető a sorozatot illetően. A minőség fokozatos és számottevő csökkenése, a karakterek kifordulása, a történet eklektikussága egyre inkább idegesített. Próbáltam…..
Még februárban derült ki, hogy Terrence Malick a Tree of Life sci-fi - fantasy filmje után nem pihen le évekre, hanem még idén nekilát új filmjének. Ennek címét nem árulták el, de még a történetről is mélyen hallgatnak, de elvileg romantikus dráma lesz. A szereposztást nem…..
A Grindhouse film ugyan csúnyán elhasalt a mozipénztáraknál, ám ez nem jelenti azt, hogy vége lenne a műfajnak. Quentin Tarantino és Robert Rodriguez duplafilmje között levetítettek néhány ál-előzetest, kettőből pedig érkezik a moziváltozat. Először a Machete fut be majd…..
Robert De Niro az MTV News-nak adott interjúban elárulta, hogy össze akarták hozni A taxisofőr folytatását, de eddig még semmi épkézláb ötletet nem sikerült kitalálniuk a folytatással kapcsolatban. "Beszéltem Paul Schrader forgatókönyvíróval és Martyval (Martin Scorsese, a…..
Minden alkalommal, mikor "lebukik" egy magyar pornós és kiderül, hogy normális életet is képes élni, akkor médiacímlapra kerül, kivált esetben a mostani, miszerint a csaj (Müller Nikolett) épp a Magyar Gárda tagja és választási kampány hajrában "kiderül" róla…..
ninarose 2010.04.03 15:15:10
A New Sensations négy egész órás kompilációja azzal kezdődik, hogy az elsőrangú fishnetbe öltözött Tory Lane egyszerre veri a faszát Ben Englishnek és Marco Banderasnak. Hm, nem egy rossz kezdés ez. És aztán egyből az is következik, amit az ember ebből már előre sejthet:…..
Geekblog Ichi the Killer 2010.03.03 17:38:00
"No other creature is like the human being… Even wolves do not prey on each other, but humans will eat each other alive."A fenti idézet, bár Miike 1997-es Fudoh - The New Generation című filmjének elején olvasható, a japán rendező összes munkája vezérmotívumának…..
A Geekz szerkesztőgárdájának azon hányada, amelyik már látta a Varga Katalin balladáját (Feri, Beyonder és én), még testvériségünkben is ritkán tapasztalt egységfrontba tömörült a film nagyszerűségét illetően. A rendezőt, Peter Stricklandet faggattam arról az abszurd…..
Vérrel írta meg a vadnyugat hattyúdalát, megreformálta, újjáteremtette a westernt, és kíméletlenül lemészárolta annak tradicionális hősképét, miközben új stilisztikai eszköztárat honosított meg az amerikai filmkészítésben – mindezt félrészegen, egy üveg whiskey-vel…..
Amerikai box office Továbbra is a Viharsziget tanyázik a box office lista élén, a két új széleskörű bemutató pedig az ezüst-és bronzérmet szerezte meg.   Kevin Smith legutóbbi vígjátéka, a Zack és Miri pornót forgat esetében is adódott némi gond a cím körül, ugyanis…..
A Digital Playground filmjei egy ideig mindenkinek bejönnek, aki nem szereti a csúnya lányokat, az igénytelen képeket, a gyenge baszásokat határozottan zavaró nyöszörgéssel vagy prüntyögő zenével, vagy az extrémitást. Aztán meg, ha az ember keresni kezdi a stúdió filmjeit, hamar…..
A harmadik Die Hard után elég sokat kellett várni a következő részre, a negyedik szépen hozott a kasszáknál, a stúdió látta, hogy van még erő ebben a franchise-ban, így felvetődött a folytatás lehetősége. Bruce Willis is benne lenne, de nem igazán hallhattunk arról, hogy valaki…..
ninarose 2010.02.23 14:59:10
Filmdroid Bitch Slap 2010.02.08 20:00:00
    Quentin Tarantino és Robert Rodriguez 2007-ben próbálkozott megismertetni a grindhouse-t a nagyérdeművel, ám végül a nézők úgy döntöttek, hogy köszönik, ebből nem kérnek, ami volt elmúlt, nem kell, hogy visszatérjenek a 70-es évek. A duó két filmje (Halálbiztos,…..
ninarose 2010.02.09 08:44:00
@_Venom_: Milyen igaz. Run! Bitch Run-t akarok! Az hatalmas film. ;)
Terrence Malick nem az a kapkodó rendező, 41 év alatt csupán hat filmet csinált, az 1978-as Mennyei napok után 20 év szabit vett ki. Idén érkezik a Tree of Life sci-fi fantasyja Brad Pitt és Sean Penn főszereplésével. Ám ezúttal nem kell éveket várrni Malick következő filmjére,…..
Horror-Mirror Ez meg mi? Antichrist 2010.02.01 18:25:00
Antikrisztus - Antichrist (2009)   Rendezte: Lars von Trier Előre leszögezném, hogy ez NEM horror, hanem egy horrorisztikus ál-beteg művészfilm. Nagy különbség. Szóval aki a cím alapján egy Ómen utánérzést várna, vagy bármi hasonlót, az bizony csalódni fog. A…..
Egy-egy durvább film nézése közben mindig eszembe jut anyukám mondata: „Kisfiam már megint ilyen ocsmány filmet nézel? Remélem nem lesz valami bajod tőle!!!” Édesanyámmal ellentétben én jól tudom, hogy csupán fikcióról van szó és a film készítői mindenféle…..
A connecticuti állami rendőrség Salisbury egyik bankjából kapott riasztást este 9 óra 40 perckor, a rend örei pedig azon nyomban a helyszínre siettek, majd az épületben az erősen ittas Rip Tornra (Men in Black, Szupersuli) leltek, aki egy revolvert  szorongatott a kezében. A zsaruk…..
ninarose 2010.01.31 18:19:01
Ja, hogy nem tudod mi az a mexikói felállás? Akkor elmagyarázom. A mexikói felállás vagy patthelyzet (angolosok kedvéért mexican standoff) egy olyan szituáció, amelynek során általában több rosszfiú fegyvert fog egymásra, és ha valaki elsüti fegyverét, akkor nagy…..
ninarose 2010.01.30 11:10:57
@hakaba: Akkor csendben görgess tovább, dude!
Jim Thompson egyesszám első személyben írt regényéből Michael Winterbottom rendezett filmet. A főszereplő Casey Affleck, aki egy kisváros seriffjét játssza, mellesleg pszichopata gyilkos. Jessica Alba egy prostit formál meg, Kate Hudson pedig Affleck barátnőjét alakítja. Simon Baker…..
Filmdroid Passió 2 2010.01.19 12:23:00
Mel Gibson Passiója előtt többen úgy vélték, hogy a színész-rendező most aztán úgy el fogja ásni magát, hogy egy ideig biztosan nem kap munkát az Álomgyárban, ám a bemutató előtt már jöttek olyan hírek, miszerint elég szép mennyiségű jegy kelt el elővételben a filmre.…..
Néhány hónappal ezelőtt Jean-Claude Van Damme kapott egy telefonhívást Sylvester Stallone-től, aki felajánlotta a belga spárgakirálynak, hogy szerepeljen a The Expendables all-star akciófilmben. Van Damme nemet mondott a felkérésre, mivel Sly nem volt képes a karakteréről semmit…..