Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jasinka Ádám

3428 bejegyzést írt és 380 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
műsorvízió Elköltöztünk 2018.07.26 08:38:26
A MűsorVíziót júliustól új címen, a www.musorvizio.hu-n találjátok. Cikkeinket, híreinket a televíziózás és természetesen a magyar szinkron világából ezentúl már új oldalunkon olvashatjátok. Tartsatok velünk ott is!..
Július 17-én, kedden 21.30-kor dupla résszel debütál az RTL Klub műsorán "az új Mentalista", az Egyesült Államokban idén indult, és egy évadot követően be is fejezett széria, a Szemfényvesztők. A történet főhőse Cameron Black, egy illuzionista, aki mindenét elveszíti, miután leleplezik a nagy…..
Kicsivel több, mint két évvel ezelőtt, 2016 májusában kezdte meg hazai sugárzását a német nyelvű területeken és Lengyelországban is sikeres tévécsatorna, a Romance TV. A zömében német szériákat vetítő tévéadó műsorán megtalálhattuk a Kisvárosi doktort, a Mennyei köteléket, az Álomhajót és Rosamunde…..
Nagyon hosszú ideje nem volt már kórházas sorozat esténként látható az RTL Klubon. A Vészhelyzet végével, és A Grace klinika éjjelre szorulásával (majd egy kábeladóra költözésével) ez a műfaj mondhatni eltűnt a tévécsatorna főműsoridejéből. Az előző amerikai tévés szezon legnagyobb újonc sikerével,…..
Június 11-én váltott nyári műsorrendre az RTL Klub. A Fal végével korábbi időpontba került a Barátok közt és az Éjjel-Nappal Budapest is, a Fókusz visszaköltözött a Híradó mögé, emiatt pedig nem csak az esti, hanem a délutáni kínálat is átalakult. Július közepén, a labdarúgó-világbajnokságot…..
A TV2 Csoport saját gyártású napi sorozata, a Jóban Rosszban 2017 novembere óta minden nap két alkalommal is dupla részekkel látható a SuperTV2-n. A kora délutáni vetítés a tényleges premier, míg az esti sugárzás során megismétlik a napközben leadott új epizódokat. A szappanopera rajongói több mint…..
Július 20-án, pénteken 18 órakor, a Sony Maxon láthatja a közönség hazánkban először a Szerelemre várva című könnyed török sorozatot. A történet központi alakja Gökce (Hande Dogandemir), egy fiatal, harmincas éveiben járó, egyedülálló nő, aki reklámszakemberként dolgozik Isztambulban, és akinek…..
Június 12-én, kedd este indult a FilmBoxon a Szeretünk, doki! című ausztrál orvosos drámasorozat. A történet főhőse Hugh Knight szívsebész, aki tehetséges, sármos és egyszerűen nem tud hibázni. Hedonistaként éli életét, és azt hiszi, csak azért, mert a legjobb a szakmájában, rá nem vonatkoznak a…..
Két újabb sorozattal, és további évadokkal bővül július 1-től a tavasszal idehaza megszűnt tévécsatorna, a FOX digitális tartalomszolgáltatása, a Telekom rendszerén elérhető FOX+, melyen lassan több száz órányi produkció közül válogathatnak a nézők. Újdonságként érkezik a Bob burgerfalodája első…..
Július elejétől a korábbinál sokkal nőiesebb színvilágú arculattal, és egy vadonatúj emblémával várja nézőit az RTL Magyarország egyik sorozatcsatornája, a Sorozat+. A 2008 áprilisában, több mint tíz éve indult tévéadónak pedig nem csak az arculata, de kissé a kínálata is megváltozik...
Június 29-én, 21.30-kor debütál a Humor+ műsorán az LA to Vegas - A jackpotjárat című, idei amerikai vígjátéksorozat. A történetben néhány kallódó embert ismerhetünk meg, akik igyekeznek megtalálni helyüket a világban. A szereplők péntek este Los Angelesből Las Vegasba repülnek, ahonnan vasárnap…..
Idén január végén indította el a Sláger TV új, saját gyártású celebes realityjét, a Drága családom, az Emilio Famíliát, melyben a sokak által kedvelt énekes és családjának életét követhetik figyelemmel a tévénézők. A műsor azonban nyári szünetre vonul a héten, a helyére pedig visszatér a csatorna…..
Június 2-án mutatta be itthon a FilmBox Prémium az azonos című filmből készült, Ne aggódj, a maffia csak nyáron öl című olasz sorozatot. A történet az 1970-es évek végén, Palermóban játszódik, abban az időben, amikor a maffiának "hivatalosan" nyoma sincs. A főszerepben egy fiatal fiút láthatunk, az…..
Április 23-án indult a Sony Max műsorán a Szívhelyzet (Acil Ask Araniyor) című könnyed hangvételű török sorozat. A tévéadón jelenleg is minden hétköznap délután láthatóak az epizódok, azonban hamarosan befejeződik Nisan és Sinan története. A Szívhelyzet ugyanis két rövidke évadból, összesen 64…..
Április közepén indította el közös pályázatát a Paprika Studios műsorgyártó és az RTL Magyarország, melyre hat-nyolcrészes sorozatötleteket vártak. Az előválogatás után a legjobbnak ítélt nyolc terv mutatkozott be a június 26-án megrendezett HypeWriter Pitchfórumon, amin magyar, cseh és szlovák…..
Két premier sorozatából is bemutatja a legújabb évadokat a TV2, de sajnos továbbra is késő éjjel lesznek láthatóak az epizódok...
Június közepén írtuk meg, hogy a hónap végén, majdnem egy hétre eltűnik a képernyőkről az egyik hazánkban vetített török sorozat, a Duna Televízió műsorán látható Sorsok útvesztője. Ennek hátterében az áll, hogy a jelenleg is zajló Labdarúgó-világbajnokság utolsó csoportkörös mérkőzései javarészt…..
Február elején változtatta meg jelentős mértékben sorozatos kábelcsatornájának délutáni kínálatát a TV2 Csoport. A Prime műsorán ugyanis megjelentek a retró tartalmak mint például a Dunán is nagy sikerrel vetített Charly, majom a családban, a Don Matteo vagy az igazi klasszikus, A klinika. Nyáron…..
Idén június közepén rendezték meg a Monte Carlo-i Tévés Fesztivált, ahol amellett, hogy díjazták a legjobb színészi alakításokat, és dokumentum programokat, idén tizenharmadik alkalommal hirdették ki, melyek voltak három kategóriában a világ legnézettebb tévésorozatai...
Június 19-én, kedd este volt az HBO-n a Krypton című sci-fi képregénysorozat hazai szinkron tévépremierje. A széria a talán mindenki által ismert Superman előzménytörténetét meséli el, hiszen arról, mi történt a szuperhős bolygójának, a Krypton pusztulása előtt, nem sok szó esett az eddigi…..
A Szerelemben, háborúban 2015 januárjában debütált az RTL Klubon, majd a dupla részes premier után azonnal le is vették a képernyőről. Több mint egy évvel később, 2016 júniusában új csatornán, a Dunán folytatódott és ért véget a Kivanc Tatlitug főszereplésével készült kosztümös török széria. Később,…..
Július 11-én, 21 órakor mutatja be az HBO3 a Hazug csajok társasága alkotójának, I. Marlene King legújabb sorozatát, A főszerepet. A Rebecca Serle regényéből készült széria egy főiskolás lányról (Bella Thorne) szól, aki váratlanul megkapja egy hollywoodi kasszasiker főszerepét. Nyomon követhetjük a…..
Az elmúlt pár évben egyre több magyar sorozat került bemutatásra. A tévénézők pedig előszeretettel fogyasztják ezeket a hazai tartalmakat, nem véletlen hogy egy-két kivételtől eltekintve mindegyiket folytatták, és meglovagolva a nézői igények hullámait, újabb produkciók indulnak. Az egyik sokak…..
Az Álmodj velem!, a TV2-n jelenleg is minden hétköznap délután látható telenovella júniusban hazánkban is befejeződik, azonban ezzel egy időben nem csak ez a széria ér véget, hanem megszakad egy évek óta tartó sorozat is. A TV2-re ugyanis az elmúlt években egymás után érkeztek az új, Magyarországon…..
Idén év elején, január 2-án indult a TV2 műsorán egy vadonatúj napi sorozat. Az Álmodj velem! (Amo Despertar Contigo) című mexikói telenovella epizódjai hétköznap délutánonként, 15 óra 45 perctől láthatók jelenleg is a TV2-n, azonban már tudni, hogy pontosan mikor lesz a befejező rész. Az Álmodj…..