Regisztráció Blogot indítok
Adatok
support.inda.hu

35 bejegyzést írt és 393 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sikerült elhárítani a problémát, újra használható az Indamail. Számos felhasználónk tapasztalhatta, hogy az elmúlt napokban fennakadások voltak az Indamailelérésében. A probléma észlelésekor azonnal felvettük a kapcsolatot az üzemeltetésért felelőspartnerünkkel, és velük együtt azon dolgoztunk,…..
Olyan mid-level Fejlesztési Projektmenedzsert keresünk, aki látja a kihívást és a lehetőséget abban, hogy az ország legnagyobb, független hírportáljának és egyéb felületeinek a fejlesztéseit támogassa PM oldalról: Téged keresünk, ha: - Legalább 1-2 éves fejlesztési projektmenedzserként szerzett…..
Olyan Mid-level+ backend, frontend fejlesztőt és UI Web designer-t keresünk, aki látja a kihívást és a lehetőséget abban, hogy az ország legnagyobb, független hírportálját fejlesztheti és rajzolhatja, és több százezer látogatónk mindennapi Index-olvasását fogja alapjaiban meghatározni a…..
Az iOS eszközzel rendelkező felhasználók figyelmét szeretnénk felhívni, hogy ha Indapass bejelentkezési hibát tapasztalnak akkor frissítsék a Chrome böngészőjüket 80-as verzióra, illetve a Safari böngészőt használók is telepítsék fel a legújabb frissítéseket. Amennyiben a frissítések telepítését…..
  Te vagy a tökéletes jelölt, ha...   szívvel-lélekkel tudod vinni a projektjeinket; mindened az internet és affinis vagy az online médiára; képes vagy részt venni a projektek tervezésében és szervezésében is (fontos, hogy értéket tudj hozni a projektekbe); be tudod tartani és tartatni a…..
Inda gépház Megújul az Indamail 2017.01.03 14:25:45
Az újévre megújítjuk nektek az Indamail felületét. Röviden megmutatjuk mi változott, hogy könnyebben eligazodjatok az új felületen, Először is az összkép:Mint láthatjátok minden egy kicsi nagyobb, lett a korábbiakhoz képest, viszont a struktúrába csak nagyon korlátozottan nyúltunk bele annak okán,…..
Sziasztok, Tegnap este és ma délelőtt fennakadásokat tapasztalhattok az Indamail levelező szolgáltatásban. A hiba kijavítása folyamatban van, köszönjük a türelmeteket...
[update] Szasztok! A sérült tárolót a kollégáink helyreállították. Legjobb tudomásunk szerint minden fiók és azok tartalma rendben helyreállt. Ha mégis rendellenességeket tapasztaltok, kérjük jelezzétek a hibabejelntőben. [update] Sziasztok! Az Indamail rednszergazdái nagy…..
Az elmúlt napokban sokan tapasztaltátok, hogy az Indamail levelezési fiókotok nem, vagy csak nagyon lassan volt elérhető. Sajnos ez nem véletlen, jelen pillanatban is küzdünk egy hálózati problémával aminek az elhárítása folyamatban van. Kérjük szíves türelmeteket mindent…..
Drága Fórumozók! Egy nemvárt üzemzavarba szaladtunk bele ismét a fórummal aminek következménye, hogy egy kisebb karbantartást kell végrehajtanunk a szerveren, amely meggátolja az üzemszerű működést. Csapataink harcban állnak, reményeink szerint hamarosan újra elérhető lesz a fórum. Nagyon…..
[update] Legjobb tudomásunk szerint - annak ellenére, hogy még mindig érkeznek hozzánk megkeresések levelek nem megérkezése miatt, - a rendszer visszaállt a normál üzembe. A tegnapi naptól az üzemeltetés jelentése szerint biztosan megérkeznek a levelek a fiókokba. A problémákért…..
support.inda.hu 2014.11.26 22:07:11
Csak az nem hibázik, aki nem dolgozik, tartja a szakimondás, és ezt most mi is megerősítjük. Mi dolgoztunk. Dolgoztunk a SPAM-szűrőnk tökéletesítésén, hogy a postafiókodat megkíméljük a tömegével rázúdított potencianövelőt, afrikai csodaörökséget, és sok más…..
support.inda.hu 2014.11.26 21:56:38
@Kertváros: valószínűleg Exlporert használsz, abból is talán egy régebbi verziót, nem?
ez lehet a gond.
A mai naptól kezdve egy új elemet vehetek észre a blogokon. Hogy ez a számláló mit, hogyan, mikortól és miért számol, azt ebből a kérdés-válasz posztból tudhatjátok meg. Pontosan mit számol ez a számláló? A nagyon precíz deffiníció a következő: Az adott posztoldalon…..
support.inda.hu 2014.02.04 22:30:04
@Mercel: hogyne lenne, kattints a nickjére, ott a két blog, mindkettőben ott van a számláló. Csak nem tudja, hol nézze, ezt írta:

"Bár ami a "poszt oldalt" illeti, számomra nem teljesen tiszta a kép."

Akkor tehát sokadszorra, de más szavakkal:
Egyik blog kezdőoldalán sincs számláló, csak az egyes bejegyzésekre kattintva jelenik meg, a bejegyzés oldalletöltéseit méri.
Inda gépház Indamail problémák 2013.08.23 15:07:15
Sajnos van néhány olyan fiók, ami pár órája nem fogadja a beérkező leveleket. A hibát egy rosszul beállított központi SPAM-szűrő okozta, ami miatt a levél feladói azt az automatikus üzenetet kapták, hogy próbálják meg később újraküldeni a levelet.A szűrőt kikapcsoltuk, ezért a feladók nem kapnak már…..
support.inda.hu 2014.02.02 13:12:37
@barzso: és egy hete minden alkalommal az indamailes emailcímet adod meg elérhetőségnek, ahová nem tudsz belépni.
(ennek ellenére mindig kaptál választ, majd nézd meg, amikor belépsz).

a megoldás: cseréld le a böngésződet valami korszerűbbre:

www.google.com/intl/hu/chrome/browser/
vagy
www.mozilla.org/hu/firefox/new/
Beteg lett az egyik szerverünk, ezért egyes fiókokba nem lehet belépni. Dolgozunk a helyreállításon. Elnézést a kényelmetlenségért! Inda csapat..
Már a képek beszúrásakor vagy utólag is tudjátok igazítani a posztba szúrt képeket. Háromféle opció közül választhattok: Jobbra igazítva, szöveggel körbefolyatva Balra igazítva, szöveggel körbefolyatva Középre rendezve, körbeszöveg nélkül A régi rendszerben…..
support.inda.hu 2013.04.23 14:09:05
@Combat Gear Admin: melyik mappában, melyik kép?
Pink háttérrel már évek óta bárki feldobhatja a postafiókját az Indamailben, mostantól viszont még csajosabbra pimpelheti levelezését az, aki éppen erre vágyik. Az Indamail bemutatja Levelezőrendszerünk összes remek szolgáltatását használhatod az Indamail új domainje…..
A blogotok admin felületén a Beállítások/Oldaldobozok menü fülre kattintva tudtok oldaldobozt hozzáadni, valamint szerkeszteni azok elhelyezését. A keltetőben (középső oszlop) találjátok meg azokat az oldaldobozokat, melyeket szeretnétek megjeleníteni a blogotokon. Az elemeknél a…..
support.inda.hu 2012.06.15 10:43:56
@strekyke: nemtom, simán visszatettem.
support.inda.hu 2012.06.15 10:49:51
@cadix: natessék, szupermen vagyok.
support.inda.hu 2013.03.10 23:21:43
@bojliteszter: szia, ha random szerűen írod át, akkor random szerűen lesz zöld. ez normális működés.

ha máshogy nem hát a firefox böngésző firebug kiegészítőjével nagyon klasszul meg lehet találni, hogy a css-ben mi mit módosít. ha már mindenképpen kísérletezni szeretnél...

screencast.com/t/ru5wBUaZik4n

egyébként ha valaki pontosan ismeri a blog URL-jét, akkor miért írná be a Google keresőjébe?
erre való a címsor.

mindemellett a kérdés mégis jogos, mert ha már beírod, akkor igenis meg kéne jelennie a találatok között (elsőként)
Az importálás automatikusan történik, blog.hu-s blogod adminfelületén a Beállítások/Motorháztető menüben töltsd fel az importfájlt és kövesd a rendszer utasításait. További részletek itt! ..
support.inda.hu 2010.02.22 09:57:28
@KeRub: szia, igen, ez két külön szolgáltató.
hozz létre inkább egy blog.hu-s blogot (nicked már van hozzá), akkor tudunk segíteni az importban.

ha máshová költöznél, akkor nyilván őket kell megkérni a segítségre (nem tudom, van-e ott valaki, aki válaszol majd...)
support.inda.hu 2013.02.18 18:35:12
@makai990: igen, megkaptuk, az illetékes kollégánál van az ügyed.
support.inda.hu 2013.02.25 00:32:18
@asp01: valamiért elakadt a dolog, de ránézünk hétfőn!
ja, az már ma van...
Egyre többen használtok különféle Facebook adta lehetőségeket a blogotokon. Ezzel a poszttal szeretnék útmutató adni, hogy a lehetős legegyszerűbben és működőképesen illesszétek be a facebookos kódokat. Like gomb Funkciója: a legnépszerűbb Facebook plugin, mely egy adott…..
support.inda.hu 2013.02.20 10:43:11
@eszterlánc21: küldd a kódodat nekem itt: indapass.hu/kapcsolat
megnézem
support.inda.hu 2013.02.20 10:49:43
@eszterlánc21: na szuper!
A bejegyzés listában találjátok meg a már megírt posztotokat, melyeket akár rendezni is tudtok. Csökkenő, illetve növekvő sorrendbe tudjátok rakni a bejegyzéseket, mind dátum, mind bejegyzés alapján. A bejegyzés címére kattintva tudjátok módosítani a posztokat. Lehetőségetek…..
support.inda.hu 2013.02.05 22:36:13
@Érted Ugatok Állatvédő Egyesület: szerintem megcsináltam.
support.inda.hu 2013.02.05 22:36:40
@Frust: na de hány van és hányat kell törölni? és mi alapján?
Ha klasszikus posztot szeretnétek készíteni, akkor első lépésben az új bejegyzésnél kattintsatok a klasszikus gombra: Ezt követően pedig a lépések a következők: Ezeken túlmenően az "Egyéb beállítások"-nál tudjátok megadni a szerző címét, ha többen szerkesztitek a blogot,…..
support.inda.hu 2012.09.10 12:18:20
@gBal: javítani fogjuk hamarosan.
addig a türelmedet kérjük.
support.inda.hu 2013.02.05 11:27:53
@Kormos Ádám: megjavítottam, admin vagy a blogodban
Pár egyszerű lépésben bemutatjuk Nektek, hogy hogyan tudtok képet beilleszteni saját bejegyzésetekbe. A blog.hu rendszere jelenleg háromféle módot támogat: képbeszúrása a blog.hu-ra töltött képek közül képbeszúrás külső linkről képbeszúrás az Indafotós képeid…..
support.inda.hu 2013.01.25 16:52:02
@Nagyajak: pont belefutottál egy olyan rövid időszakba, amikor is a nagy képeket átméreteztük 90%-osra központilag. Ez bizonyos esetekben jól jött ki, mint nálad, aki nem akkora képeket töltöttél fel, mint amekkora a blogdban elfér.

mindenki másnál viszont aki kiszámolta pixelre szépen, felesleges méretcsökkenést jelentett.

szóval elnézést, de MOST működik rendesen. sajnos kénytelen leszel vagy a forráskódban átírni a képek szélességét vagy lecserélni őket kisebbre.
Blog.hu segítség Desk Diary 2008.12.03 16:54:00
Ezt a sablont nem tudod egyszerűen módosítani (a színeket természetesen lehet, de a grafikus elemeket nem érdemes). itt is igaz, hogy a módosításhoz előbb át kell másolni a sablont a saját sablonok közé, erről és általában a szerkesztésről itt olvashatsz. A jobb felső sarok…..
support.inda.hu 2012.09.10 12:54:54
@AEkonyvtaros: megírnád ide az új szöveget?
indapass.hu/kapcsolat
Ma este, 2012.05.31-én 22h-kor újraindítunk egy Indamailes szervert, a szolgáltatás néhány percig akadozhat. Türelmeteket köszönjük! Inda csapat..
support.inda.hu 2012.06.29 09:11:26
@TReka97: hát... van 10 elküldtt leveled azóta. egyébként ide írd le, pontosan hol akadsz el levélíráskor, mi a gond pontosan: indapass.hu/kapcsolat
support.inda.hu 2012.06.29 09:16:10
@support.inda.hu: ja, megvolt, ok.