Regisztráció Blogot indítok
Adatok
XXLGÉZA

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Németh Szilárd, az álomfejtő, ígéretével és az érvényes megállapodásokkal ellentétben,  már nem akarja felújítani 400 millióért a Béke téri birkózócsarnokot. Neki ennyi  nem elég! A rezsicsökkentés bajnokának új létesítmény kell a Királymajorba, a Kis-Duna partra,…..
Mint arról csepelhírek.blog.hu korábban már beszámolt róla, a csepeli Fideszes városvezetés új helyszínt keres a Németh Szilárd által kibrusztolt csepeli birkózócsarnoknak (korábbi cikkünk itt olvasható). Mivel összerúgták a port a Csepel SC Alapítvánnyal, ezért az mégsem…..
Sajátságos, aláírás nélküli közlemény jelent meg a fideszes irányítású csepeli önkormányzat Ábel Attila (képünkön) alpolgármester vezette hivatalos szócsövében, a csepel.hu – ban. Idézzük: „A csepel.info-n megjelenő téves és kellőképpen nem ellenőrzött…..
Szeptember 5-én, a Csepeli Hírmondó körkérdéssel fordult a testületben működő pártokhoz, hogyan vélekednek az önkormányzat elmúlt három éves munkájáról, azzal a feltétellel, hogy szeptember 12-ig küldjék meg válaszukat. Azóta több mint egy hónap telt el, két alkalommal…..
Nem döntött még a csepeli önkormányzatot vezető Németh Szilárd, aki a pártban a rezsicsökkentést védő munkacsoport vezetőjeként futott be gyors karriert tavasz óta. A politikus a hvg.hu-nak azt mondta, választókerületi elnökként adódna, hogy ő lesz az egyéni…..
XXLGÉZA 2013.10.11 15:50:24
A jelenlegi csepeli polgármester, Németh Szilárd elsősorban a Fideszt képviseli s csak ez után, (valahol a sor végén) jön a nép. Tudja ezt mindenki, mégis ez a provokáció feltűnést keltett. Természetesen ennek a viselkedésnek oka van! Hogy mi? Ezt elmzi Horváth Gyula: A…..
Kommentár nélkül adjuk közre olvasónk tegnap este érkezett elektronikus levelét: Sziasztok! Nagy Katalin vagyok, Csepelen lakom a Szent Imre téren. Ez az eset, amit most megosztok Veletek, ma történt velem a Szent Imre téri parkban. Nem vagyok aktivista, normális esetben nem emelem fel…..
A  trafikosok között terjengő történetekből kirajzolódni látszik az új fideszes dohánykereskedelmi modell. Palcsó Tamás négy csepeli és egy zuglói trafik-koncesszió nyertese fideszes politikusok: Németh Szilárd XXI. kerületi polgármester és Borbély Lénárd…..
XXLGÉZA 2013.05.06 15:23:12
A Csepeli Szabadkikötő Sport Egyesület hagyományos május elsejei programját  a csepeli önkormányzat korábbi, szocialista vezetői pénzzel és személyes részt vételükkel is támogatták. A 2010 óta hivatalban lévő fideszes helyhatóság azonban tüntetően elfordul a helyi…..
A hír, amit a XXI. kerületi fideszes városvezetés eddig eltitkolt, nem volt hajlandó nyilvánosságra hozni Csepelen: A Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet csepeli telephelyén, a Csepeli Kórház területén kialakítandó Idősek Otthona Intézményre vonatkozó…..
"Ön...szándékosan hazudott 8200 kazincbarcikai családnak, harmincezer embernek... nyilvánosan kérjen elnézést..." Tisztelt Németh Szilárd képviselő úr! A ma reggeli sajtóban az alábbi kijelentést olvastam öntől: "Szitka Péter, az MSZP kazincbarcikai…..
Megdöbbentő tényekre rávilágító cikkében írja VOX: „A XXI. kerület jelenlegi fideszes vezetői nézzenek tükörbe. Átfogó koncepció hiánya miatt, a vagyon további felélésének irányába viszik az önkormányzatot,  ami Csepel fejlődését, a fejlesztést áshatja alá.…..
Az utóbbi hónapokban a képviselő-testület ülésein több kérdés, kritika kísérte Werner Péternek, a Csepeli Városgazda Zrt. vezérigazgatójának tevékenységét az ellenzék részéről. Érdekelt a téma, különösen az után, hogy Németh Szilárd polgármester keményen megvédte…..
Csütörtök reggelig voltak néhányan, akik még komolyan vették a csepeli önkormányzat jelenlegi fideszes vezetőit. Nem sokkal fél 10 után rá kellett jönniük: tévedtek. A pofátlanul meghirdetett rendkívüli képviselő-testületi ülésről most nem is beszélünk. Úgy tudjuk, a…..
Tele van a média a rezsi-kommandós parancsnokkal, képeivel, mondataival, karikatúráival. Már az emberek fülén jön ki. Pedig nem ez az első fülkeforradalmi csatája. Korábban, ha meghallotta a Csepel SC Alapítvány vagy a Csepeli Munkásotthon Alapítvány nevét, elöntötte az epe,…..
A Csepel újság értesülése szerint Németh Szilárd (képünkön), a XXI. kerület fideszes polgármestere képtelen volt kivárni az általa reggel fél nyolcra összehívott rendkívüli képviselő-testületi ülés végét, pedig többek között ezért kap bruttó 567 ezer forintos…..
Hát, ennek is vége. Legalább is Gyurcsány Ferenc szempontjából. Persze, máris jönnek a cinikusok, hogy a sukorói koncepciós vád ejtése a volt miniszterelnöknek veszteség, hiszen nem lesz tárgyalás, "kevesebb a műsorperc." Az illető nyilván belegondolt, hogy milyen érzés négy…..
XXLGÉZA 2012.07.22 20:38:11
@Golgotai: tudod mit! Akkor panaszkodhatnál, ha vízágyú helyett golyószóró lett volna a kocsi tetején!!
Mosolyogtató a Magyar Nemzet Online és a HírTv egész napos, minden kattintásra igényt tartó akciója, mellyel Gyurcsány Ferencet igyekeznek démonizálni. Több kérdés vetődik fel, amikor Facebook-kommentekből címlapsztori lesz, amikor Gyurcsánynak MTI-közleményben kell…..
XXLGÉZA 2011.04.15 18:19:15
@Charlie Chan: Figyelj! Nem igen olvastam ily kritikákat bayer nap mint nap után hangoztatott Horn Gyulát lámpavason szeretném látni (ATV)+nyilvánulásai után!!
Subba Twitter: Deutsch Tomi megint 2011.03.28 17:26:00
Tomi, vágod, hogy ezt bárki olvashatja? ..
XXLGÉZA 2011.03.29 15:46:39
@karacsi_maci: Ez egy körülmetélt fasz!
Eltanácsolták az Orbántól való kérdezéstől a Népszabadság riporterét, de Szalai Annamária médiacézárnő birodalma már egy fotóst se mert beengedni a közpénzből működő médiahatósághoz. Nézzük mi is történt:Fotós is jön? A nemzetközi tényfeltáró delegáció…..
Piroslap Fehérlap 2010.12.02 17:13:00
                        A Piroslap is csatlakozik a MaNcs és az ÉS kezdeményezéséhezA decemberben parlament elé kerülő, a médiaszolgáltatásról és a kommunikációról…..
XXLGÉZA 2010.12.02 16:43:15
Négygólos vereség Hamburgban, négygólos vereség Isztambulban. A Honvédnak az elmúlt években nem volt szerencséje az európai kupákban: a még létező UEFA-ban a Hamburg elleni hazai döntetlen után szaladtak bele nagy vereségbe 2007-ben. Eltelt két év, ismét döntetlen itthon,…..
„Valóban elköszöntem a klubtól, s a vezetők igen korrektek voltak velem. Sok sikert kívántam az együttesnek, de úgy tűnik, lesz jobb, külföldi lehetőségem” – idézi honlapján nemzetünk remek sportnapilapja, a mi Gézánk mindennapi betevője Bárányos Zsolt…..