Regisztráció Blogot indítok
Adatok
C_s_a_b_a

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szóval az úgy volt, hogy Táltos Bandim megörökölt egy csomó legót. De most tényleg csomóra gondoljatok, ha nagyon-nagyon sok volt nektek gyerekkorotokban, akkor szorozzátok fel 4-gyel, és akkor kb el tudjátok képzelni. Rengeteg készlet van benne, City, Star Wars, Power Miners,…..
Azt hiszem, itt lenne az ideje szobrot állítani annak az ismeretlen reklámszakembernek, aki felépítette a kéményseprők pozitív imázsát. Ez az ismeretlenül is nagyot alkotó már óvódás mondókával gyermekkorban belevési az emberekbe, hogy: "Kéményseprőt látok, szerencsét…..
Gábor megpróbálta kideríteni, miért nem használható emberi logika szerint a Volánbusz internetes jegyrendelése, de nem sok sikerrel járt: Szóval most én voltam a Naiv ügyfél, aki a Volánbusz online jegyvásárlási rendszerébőla) szerettem volna megtudni, honnan is megy busz…..
C_s_a_b_a 2014.02.04 22:53:22
@atörökk:
Szia Török!
Nyugi, laza vagyok mint a rigalánc. :-)
És tudom, hol kell felszállni a buszra.

Újpesten a Balzsam utcánál van a nagy Volánbusz pályaudvar, de a veresi és a mogyoródi járat megállója a Temesvári utcánál van (a tér másik oldalán).
Ez a metró peronon ki van ragasztva, de sem a volán honlapon, sem a menetrendek.hu oldalon nincs fent.

Tök triviális, ugye?
Tallinnban e-stonia 2013.12.25 11:53:45
Ez az egyik jellegzetes szójáték, ahogy Észtországról manapság beszélnek, nem minden alap nélkül. Személyes élménnyel kezdem megint. Tulajdonképpen az első vagy második nap, miután megérkeztünk Tallinnba, szembesültem azzal, ami azóta az én életem hétköznapjaivá is vált.…..
Nem kell okvetetlenkedni, hogy nyáron nem is használták a kéményt, a lényeg, hogy rend és tisztaság legyen. Örüljenek, hogy nem havonta jönnek. Sőt, éjjel is jöhetnének. A lényeg, a rezsicsökkentéssel 44%-kal leapadt a bevételük, úgyhogy duplázzák az…..
Hogyan szórakoztassuk társadalmunk kutyával rendelkező igen jelentős hányadát? Ha már semmi más nem jön össze, legyen háromévenkénti ebösszeírás, nehogy azt mondják, kutyába se veszik őket. És milyen adatokkal? Pontosan ugyanazokkal, amelyek már egy másik nyilvántartásban…..
Mónika számlájáról vélhetően klónozott bankkártyával levettek 563 ezer forintot idén júliusban. Minthogy sms-értesítést nem kért a számlájáról, csak a 6. pénzkivétel után tűnt fel neki a lopás. November végére az is kiderült, hogy OTP-automatákból vették fel a…..
Kispest, Budapest XIX.kerülete. Polgármester Gajda Péter, MSZP. Az önkormányzat összetétele: 9 fő FIDESZ-KDNP, 6 fő MSZP, 1 fő Jobbik, 1 fő LMP.Ez utóbbi, bizonyos Gerháth Csaba nyújtott be február 8-án egy előterjesztést az önkormányzat lapjának megszüntetésével…..
C_s_a_b_a 2011.02.18 20:50:47
@H.Talán:
Tökéletesen igazad van. Bár Kispest így is túlteljesítette magát, többszörösen.
(kétheti újság + hozzáférhető előterjesztés)
Nálunk az agglomerációban az előterjesztések nem publikusak, közönséges halandó nem férhet hozzá, ahogyan a beszámolókhoz sem.
Az önkormányzati honlapra meg helyi érdekeltségű hír, program nem kerülhet fel.
A vicces mégis az, hogy egyik képviselőnek sincs sem elérhetősége sem fogadóórája.
Átlagos személygépkocsi-használat mellett Budapesten nincs gazdasági racionalitása az autó fenntartásának. Ennél ugyanis költségtakarékosabb a közösségi közlekedés, a kerékpár, szükség esetén a taxi vagy az autóbérlés igényeinkhez igazított mértéke.Magyarországon egy…..
Naszóval itt az Artisjus válasza a főként a MAHASZ-t ért támadásokra: Július 7-én „Miért maffia az Artisjus?” címmel jelent meg poszt a Homáron egy névtelen „szakmabeli olvasótól”. A poszt több ponton (2., 4., 5., 6.) azt hiszi az Artisjusról, hogy ő a…..
Éjszakás szolgálat legelején dolgozgattam Kerepes és Szilasliget között, amikor az egyik törzsutasom azt mondta a kocsi közepén, hogy az utolsó ajtónál lévő hölgyutas a kislányával biztos két kiegészítőjegy, de csak Szilasligetig. Mondta, hogy az esetet később…..
"Idén huszadik alkalommal rendezték meg Hannoverben a YOURAIL-t, a fiatal vasútbarátok nemzetközi terepasztal-versenyét, és ezúttal egy honfitársunk kategória-győztes lett. A tizenhét éves Kiskuti Dániel öröme mégsem maradéktalan, mert szerinte a MÁV-hangulatra komponált…..
Hónapokkal ezelőtt indult el a Humanitarian Lion elnevezésű civil kezdeményezés, ami arra akarja rábírni a legjelentősebb reklámverseny, a Cannes Lion szervezőit, hogy hozzanak létre egy ilyen nevű, társadalmi célú kategóriát. Ezzel akarják kényszeríteni a világ nagy kreatív…..
Vastagbőr Visszatekintő: május 2008.12.29 10:30:00
Az év végi nagy semmittevésben visszatekintünk a magunk mögött hagyott évre, górcső alá vegyük és az új olvasóinknak bemutassuk a legolvasottabb posztokat és a legnagyobb pofátlanságokat. Minden hónapnak eldöntjük (mi szerkesztők), hogy ki volt épp a legnagyobb tróger és…..
C_s_a_b_a 2008.12.29 17:56:37
@Bicsak:
Köszönöm, azóta egy anonimproxin keresztül sikerült megtekintenem.