Regisztráció Blogot indítok
Adatok
misztral

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Különlegesen durva képvicc kategóriában indult a magában is elég gyanús webshopot üzemeltető Officemarkt (a kifutó Windows XP-t pl 96 ezerért árulják). Tünde egy számlára igen erősen hasonlító tárgyat kapott tőlük, amiről csak az apróbetű után derül ki, hogy valójában…..
misztral 2009.06.29 17:37:26
@Frucsasz: Csinos?
Egy kívülálló számára nehezen megfejthető backdoor-t küldött nekünk Viktor a XII. kerületből. Valami durva történhetett a házban, ahol mindenki átkozott. Éppen a pécsi házmester tábláinak elolvasása után mentem ki egy Szilágyi Erzsébet fasorban lévő házba, ahol a…..
A Kettős Mércén már tavaly októberben felbukkant a Köblös Attila lakásfelújítót ellenreklámozó falragacs, tegnap pedig zipi találkozott vele a 73-as trolin. Ha feltételezzük, hogy nem sokáig maradnak kint az ilyen és ehhez hasonló matricák a BKV járművein, akkor egy friss…..
A kérdés igazából így hangzik: miért nem takarodik haza minden csöpögő orrú pultos és pénztáros vagy miért nincs szkafanderben? A kedvenceim azok a közértes pénztárosok, akik a bejárat közelében folyamatos huzatban szenvednek, jobbára megfázva. Végülis úgyis megsütik azt a…..
Eszter ma találta ezt az öntapadós kis remeket, és rögtön magyarázatot is kerített hozzá. Én azért bizonytalan vagyok abban, hogy rohanó világunkban a kubaiak tényleg cirill betűs banánnal lepik-e meg az orosz haverokat, de nekem sincs jobb magyarázatom az alantinál, akinek lenne,…..
Ha megszületett volna, már közel hat éves lenne. Ősszel már iskolába is járhatna. Lányként gondolok rá, okos, cserfes, copfos kis kobold, kiköpött anyja. A nap 24 órájában be nem állna szája, csak kérdezne és kérdezne, az egész világot be akarná inni, mindent meg akarna…..
Pif hamar megfejtette a cirill betűs banáncímke rejtélyét: a megoldás az, hogy a Bonanza egy ecuadori banáncég, és Ecuador az orosz banánpiac nagy ellátója, némi túlzással a negyed ország a muszkáknak termel. Itt, a B betűnél megtekinthető az összes cirill betűs bonanzás…..
A válság áldozatai természetesen az utazási irodák is, hiszen inkább mindenki lemegy a telekre kapálni, abból legalább lesz valami haszon, ha kivonulna a Teszkó, ahelyett hogy délolasz apartmanokban süttetné a seggét. Mi történik, amikor valaki mégis utazna? A szerződésben…..
comment:com A trutymó titka 2009.05.19 14:05:00
Miből készül az igazi halászlé? Mélyhűtött halból, paradicsomból, hagymából, meg fűszerpaprikából, de nagyon fontos, hogy a paprikát csak a legvégén rakjuk bele, mert ha főzés közben keverjük bele, akkor megkeseredik (!!!!). Kedves kommentelők, a sokszor és rítusszerűen…..
misztral 2009.05.19 18:00:59
Norbert egy visszatérő jótanácsra hívja fel a figyelmet, azazhogy mindig tessenek kiolvasni a termék csomagolását, mielőtt kifizetik, mert hiába utal minden külső jel tejre, ha azt egy szóval nem írják a dobozon. Nyilván nem véletlenül: Nemrég volt szó róla: megpróbálják…..
re"Lopásgátló a szalámin" subjecttel írta Jocó: "Ezt a árkádiai Spar-ban lőttem... Értem én...csak hát vicces." Értjük mi is, de tényleg vicces látvány egy elektronikusan védett szalámi, úgyhogy ezennel kihívást intézünk a Homár olvasótáborához.…..
A nagykőrösi kamu akadálymentesítésről szóló posztunk után megkeresett minket az önkormányzat tanácsadója és orrunk alá dörgölte a hülyeségünket, meg a lépcső aljára szerelt csengőt. Joggal tette ezt, úgy látszik Egyéves Önkéntes jól lefotózott mindet a bejárat…..
Válságban lakáshitelt igénylő ügyfelekért minden bank kezét-lábát törné, nem úgy az Erste. A fiók dolgozói 1 óra várakozás után, közvetlen stílusban küldték haza Hajnalkáékat. Gyors leszek, senki idejét nem szeretném rabolni, nem úgy, mint az Erste rémkedves munkatársa…..
misztral 2009.03.10 14:48:36
@_JoE_: Én sajnálnám, ha kiveszne a magyar nyelvből a magázás. Szerintem mindegy, hogy 50-nek néz ki a húszéves, vagy 20-nak az ötvenéves - felnőtt ember felnőttet akkor tegezzen, ha volt alkalmuk összetegeződni.
Az angolban nyelvtanilag ugyan nincs magázás, de nagyon nem mindegy, hogy Joe-nak vagy Mr. Brownnak szólítunk valakit.
A franciák előszeretettel magázódnak: munkatársak is, két ismeretlen húszéves is, após a vejével is...
Vannak, akik szeretik a csapvizet, esetleg az ásványvizekben nem bízván szívesebben fogyasztják a hagyományos, vezetékből folyó vizet. Azonban nem mindenhol tehetik meg, hogy egy ebéd elfogyasztása után kedvenc italukkal öblítsék le a napi menüt. Lenti levél íróját a jelenleg…..
A főnökasszony félt, hogy könyörögni fognak a bejutásra váró kuncsaftok, ezért, hogy kímélje a pénztárosokat az elképzelt rimánkodástól, inkább a fagyban váratott kisgyerekes anyákat. Akik amúgy fizetni akartak, hogy igénybe vegyék a fürdő szolgáltatásait. Jól hangzik,…..
misztral 2009.01.07 20:42:58