Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sztefanó

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindannyian aggódunk a globális szennyezés problémáján, de igen kevesen fogják csak fel, hogy mennyi szemetet is termelünk naponta. Egy kaliforniai fényképész, Gregg Segal, erős képeken keresztül célozza meg a probléma szemléltetését, embereket fotózva az egy heti szemetükben. A…..
Nem nagyon: kicsit. Kamaszkorom utolsó éveiben, amikor már sok mindent összeolvastam a pszichológiáról, és mind Freud, mind Jung nevét jól ismertem. Tudtam, hogy ők a Pszichoanalízis Nagy Öregjei – de meg nem tudtam volna mondani, mi a lényegi különbség kettejük között.…..
Sir Ken Robinson már korábban is szerepelt a blogban, ahogy George Carlin (R.I.P.) is visszatérő vendég. A belinkelt Quinn és Gatto sem feltétlenül újdonság, hisz a MaHonlap linkje itt van a jobb oldali sávban. Ám a mostani Fidesz "reformok" (=kitervelt néphülyítés) miatt…..
  Elhunyt Norman Borlaug, a zöld forradalom atyja "95 éves korában elhunyt Norman Borlaug agronómus, a zöld forradalom mozgalmának atyja, aki 1970-ben Nobel békedíjat kapott a nagyhozamú gabonafélék kifejlesztéséért, ami enyhítette a harmadik világ élelmiszergondjait.…..