Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Creep

10 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megjegyzés: Nibela korábban már írt nekünk a rénisten gyermekeiről. A mai cikkében arról olvashatunk, miféle különös szerzetekkel osztoznak a világon a saamik, és újra találkozunk néhány ismerős karakterrel is… Saiwo – a világ a saamik talpa alatt Tóföldet, azon…..
Michele Clapton, a Trónok harca jelmeztervezője korábban szinte csak XX. századi romantikus filmeken és drámákon dolgozott (az angol polgárháború idején játszódó Az ördög szeretőjét kivéve), így óriási szakmai kihívásnak érezte, hogy vezető dizájner lett egy fantasy…..
Creep 2012.05.15 17:39:40
Legutóbb akkor hallottunk az Ozone Mamáról, mikor a múlt héten megnyerték Az év hazai felfedezettjének járó Fonogram-díjat. Ennek örömére a rockzenekar nulla forintból, egy nap alatt összedobott egy klipet a tavaly megjelent lemezük Red Hot Lovin' dalához, amit a hajtás után…..
Lezajlott a Fonogram - Magyar Zenei Díj Gálaest a Millenáris Teátrumban a helyszínre meghívott több száz szakmai résztvevő jelenlétében. A május 8-án, kedden este rendezett eseményt a Magyar Televízió élőben közvetítette és a Fonogram Facebook-oldalán is látható volt.…..
Creep 2012.05.09 11:27:28
@Queens84XX: Évek óta minden díjátadón a Foo Fighters kapja a díjat. Nem azért, mert ennyire jók, hanem mert ennyire fogyasztóbarát zenét játszanak.
Klipes rovatunk életében mindig örömünnep, ha az amerikai OK Go zenekar új videóval rukkol elő, márpedig most ez történt. Hozzájuk képest az adott válogatás többi klipje általában csak a futottak még kategóriát erősítheti, ám ez most egy különösen erős hét volt, úgyhogy…..
Creep 2012.04.26 14:13:20
@Söci: szerintem teljesen önkényesen említed/sorolod egyik vagy másik oldalon a zenekarokat. Semmivel sem mainstreamebb a Zep, mint a Ramones vagy a Sabbath.

Soha rosszabb ne történjen valakivel, mint hogy a 70es években Deep Purple-t vagy Zeppelint kellett hallgatnia. Legyen hálás érte, ha már élt akkor :D
Napokon belül, egész pontosan április 30-án megjelenik Marilyn Manson legújabb, Born Villain című nagylemeze, amin, mint ahogy azt már kábé egy hónapja megírtuk, bónuszdalként szerepelni fog egy 1972-es Carly Simon-dal, a You're So Vain feldolgozása is, amit Manson egy régi…..
Creep 2012.04.26 14:00:43
5/5
Hamarosan kezdődik a kaliforniai Coachella fesztivál idei első hétvégéje, ahol annyi neves fellépő szerepel, hogy inkább nem sorolunk fel belőlük egyet sem. A fesztivál jelentős részét ráadásul a Youtube-on is figyelemmel lehet kísérni, egyszerűen ide kell kattintani, ahol még…..
Bár Sixx kolléga előszeretettel hívja a Trónok harca fiatal és beképzelt királyát, Joffrey Baratheont Pöcsfejnek, az őt alakító ír színész, Jack Gleeson egyáltalán nem az. A tavalyi dubrovniki forgatáson állandóan vigyorgott, végtelenül szerény volt, és még az interjú…..
Creep 2012.04.04 13:45:36
Blaze Bayley @ Club 202, 2012.03.25. Mint tudjuk, a keményvonalas YouTube-kommentelők ellenállhatatlan kényszert éreznek rá, hogy – szerencsés esetben - tizenöt éve aktualitásukat vesztett zenei vitatémákban intézzenek vérgőzös kirohanásokat. (No, de elsősorban nem ez az,…..
Megadeth - Th1rt3en (Roadrunner)  A Metallicában az a legjobb, hogy Dave Mustaine-t megszopatták annak idején, ő meg dühből alapított egy másik zenekart, ami ugyan soha nem tudott a sokkal jobban menedzselt és futtatott kvázi tesó árnyékából kilépni, mégis nagyszerű albumokat…..
Arra az egész világ jól emlékszik, hogy mit össze nem tökölt Axl Rose és idő közben teljesen átformálódott zenekara a legutóbbi, Chinese Democracy című albumukkal, egészen konkrétan 15 évig készült a lemez, mostanában azonban az a hír járja, hogy az együttes nem akar a…..
Creep 2012.01.17 14:23:24
@blt: szerintem is tiszteletben kell tartani. Nem hiszem, hogy tizenöt év kihagyás után egy ugyanolyan lemezt lehetne várni Axl-éktől. A GnR megváltozott, időben előrelépett. Sokak szerint az Appetite a csúcspont. Akkor nem kell meghallgatni a Use your... lemezeket, mert az már akkor visszalépés? Nekem azokon vannak a kedvenc számaim.

Minden a zenekarban megforduló ember új hatásokat, ötleteket hozott be, amikből egy 9/10-es album lett - szerintem. Ha a következő csak 8/10-es lesz, már akkor is megérte. Él a legendás csapat, mennek a Hall of Fame-be!!!
Megjegyzés: Tovább folytatjuk a szláv Carcosák moróziai oldalágának bemutatását: Vorvara után most legidősebb öccse, Vorador következik. „Szép nap ez a halálodra…” Morózia zord vidéke szegénysége és elmaradottsága folytán régóta menedékül szolgál az…..
Megjegyzés: Másodjára Nibela egy igazán remekül kidolgozott háttértanulmányt küldött nekünk, amiből egyaránt lehet novellát vagy kalandot kreálni. Író és szerepjátékos lévén, csak rajta múlik, melyiket választja… A lelki panaszokkal az egyház foglalkozik Julian atya…..
Creep 2011.12.14 13:24:43
„Utánam soha többé nem fogsz más nőre vágyni…” A Carcosák szláv ága emberemlékezet óta a női természetben szunnyadó páros őserők letéteményese: a buja, életadó termékenységé és a szeszélyesen pusztító entrópiáé. Hogy kiben melyik nyilvánul meg a…..
Creep 2011.12.10 09:26:39
@Thirlen: Én pedig a felföldi ág legújabb tagjára leszek kíváncsi :D
A nevem Rigorel Carcosa. Átokmesternek is hívnak, nem ok nélkül. De most nem magamról akarok beszélni, hanem a családomról.    Az emberiség birkanyáj. Vakon és céltalanul tolong a történelemben, amerre az ösztönei csábítják, vagy a kolomp szava a vezérkos nyakában.…..
  „Milyen természeti egyensúly? Az írmagjukat is kiirtom!” (Hangulatzenéért kattints ide) Aldimar Carcosa csupán felerészben az anyagi világ szülötte. Édesanyja, Magdalena Carcosa a szent germán birodalom legfélelmetesebb hírű boszorkánya volt, aki odáig ment az…..
Creep 2011.08.08 10:04:30
@Leonor Carcosa: ez feldobta a reggelt xD
1912-ben a Munsey-féle sajtóbirodalom vezető pulp-magazinja, az All-Story, folytatásokban közölni kezdett egy kalandos románcot, Under the Moons of Mars címmel. A történet hőse John Carter, konföderációs veterán és „virginiai úriember”, aki a polgárháború után…..
Creep 2011.07.19 14:20:23
@Joó Ádám: @Vylhva Carcosa: Walt Disney.... nincs több kérdésem....
Megjegyzés: Körülbelül öt esztendeje az egyik levelezőpartnerem élénk ellenérzését fejezte ki a szerepjátékos körökben dudvaként elburjánzó giccses karakternevek iránt. Fölvetésére válaszul írtam az alábbi levelet, enyhe alkoholos befolyásoltság alatt.Mellettem az asztalon…..
Creep 2011.07.04 17:50:46
@Thirlen: Dr. Claudius Belasco-ra szerintem sokáig fogunk :D Milyen jó kis kommenteket invokált ez a poszt...
Creep 2011.07.05 08:38:45
@HavasiG: Igen, a tréfás nevek is beleférnek néha. Mondjuk egy magus versenyen egyszer hoztak egy Tor con Fosh (nem biztos, h a játékosa így betűzte) nevű dorani varázslót. Nem nagyon tudták a srácok értékelni a humort, nem is tudom miért...
Miután a Szent Germán Birodalomban Carcosa családdal leszámoltak a megmaradt családtagok a gyász mellett hamar rádöbbentek, hogy a biztonságuk legalább olyan fontos ezen vészterhes időkben, mint halottaik tisztességes eltemetése.A Carcosák nem csak fivéreiket és nővéreiket…..
Megjegyzés: A mesélőnek némi fejtörést okozott visszamenőleg beilleszteni Gordojt és a turgaszlávokat a Carcosa kampány hátterébe. Szerencsére az a fajta fickó, aki kifejezetten élvezi az ilyen kihívásokat – kivált ha még arra is alkalmat nyújtanak neki, hogy beleszője a…..
Megjegyzés: Hosszabb kihagyás után ismét kalandbeszámolóval jelentkezünk, méghozzá egy igencsak epikus és fordulatos kalandról, amelyben a családtagok korábban soha nem látott számban gyűltek össze. Kezdjük a felütéssel; nagyot fog szólni… A fekete tölgy…..
Creep 2011.03.29 16:44:16
Creep 2011.03.29 21:40:42
@Furore Carcosa: Ugyan kisasszony, annyira nem lehet szörnyű :D
Creep 2011.03.31 11:19:18
 Drága Olvasóim, nem kívánok hosszan visszaélni figyelmetekkel, itt az ideje, hogy megismertessem veletek e három rendkívüli halandó történetét, fáradalmas útjuk históriáját. A  legbelsőbb, háborúk sújtotta litván vidékekről indultak el a Baltikumot a skandináv…..
  „A gazt akkor is ki kell gyomlálni, ha menekülni próbál!” (Hangulatzenéért kattints ide) Keleten az európai civilizáció peremterületét a gyéren lakott rusz fejedelemségek alkotják, melyek javarészt értelmetlen torzsalkodásra fecsérlik erőforrásaikat, miközben…..
Creep 2011.03.23 00:43:42
@Blickfang: ez igen :D
Testvéreim az Úrban, tegyük fel magunknak a kérdést és gondolkodjunk el alaposan: miért megy egy jóérzésű frank nemesi sarj, az univerzitást és a gazdag megélhetést otthagyva neki a háborgó tengereknek? Miért hajózik keletnek, hol semmit sem remélhet, semminemű földi javakat,…..
Eibon által idézett Carcosa őr(Hangulatzenéért kattints ide.)Amióta a Carcosa nemzetség, család csak létezik, mindig volt valaki, aki vagy névleg, vagy erős kézzel irányította azt. A kezdeti időkben, mikor a hírhedt Kar Khosa lovasok a kimmer-szkíta törzsi szövetség tagja…..