Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nálunk meg itt Tarpán (törölt)

0 bejegyzést írt és 309 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt mondja Sanyi, hogy elég vicces eset történt a haverjával: "Felhívta egy feltöltőkártya csaló T-Mobilosnak bemutatkozva, hogy nyert 600e Ft-ot és csak annyit kell tennie, hogy 15 percen belül vesz egy 5e Ft-os eltöltőkártyát. Haverom persze nem dőlt be a trükknek, hanem…..
Folytatódnak a jegyrendelési anomáliák a Sziget online jegyirodája körül. Most érdemes -1. napi jegyet rendelni 5000 forintért, mert elképzelhető, hogy az első, már 10000 forintos napra adnak a Tankcsapda-szülinap helyett, mint sixxnek. Már ha ez nem probléma: Az addig oké, hogy a…..
Nálunk meg itt Tarpán (törölt) 2009.05.25 12:41:43
Nálunk meg itt Tarpán (törölt) 2009.05.25 12:54:03
@b[ALien] a kopasz baba: jajjmá!
Ezeken én rég túlvagyok. Azért nem engedi, merthogy aztat írja, hogy
" ez a felhasználónév foglalt, vagy érvénytelen" Ettől még simán betölti a profilképet és menti is. Meg is lehet tekinteni. Csak itt a bélyeget nem adja be. Mámég knopixxal is próbálkoztam. Engem nem szeret a web. Webminuszkettes vagyok.
Erre varrjál gombot:)))
Most éppen Dr Tisza Tímeát hallgatom a herpeszről, csorog a nyálam, és nagyon hálás vagyok Valuska Lászlónak a linkért. A Homár kedvenc műsorvezetője strikes back! Sváby András váratlan visszavonulása után belevetette magát a likvid tőkével rendelkező vállalkozók pezsgő…..
Megrázó backdoor kommunikációs üzenetet fotózott nekünk Z., majd olyan szöveget csatolt mellé, amit a kép láttán bárki kitalálna, aki látott már életében rendszergazdát: A csatolt képen (gondolom nem meglepő módon) egy cég informatikai részlegének meghibásodott piszoárja…..
Sünsün előrelátó volt és inkább túlfizetett, csak szolgáltatót váthasson. Ez meg is történt december elején, ám a 60 napon belül visszajáró összeget a mai napig nem kapta meg. Úgy döntöttem, hogy szolgáltatót váltok és otthagyom az externetet, mivel majd 8000Ft-ot fizettem…..
Nálunk meg itt Tarpán (törölt) 2009.04.21 21:10:40
GPS-t csak kemény, edzett, favágó típusú Ügyfél vásároljon, vagy beleroppanhat. Ismerjék meg T.-t, aki bekerült a Euronics fogaskerekei közé, hogy alig tudjon később kiszabadulni. Állandóan elromló Navon GPS + arrogáns kereskedő = megabuli Fehérváron. Részletek alant. Az…..
Kapitalista szívünknek némi elégtétel, ha egy cég, amelyiket pénzszivattyúzásra alapítottak, szolgáltatást nem nyújt, csak kvázi hatósági jogkörével visszaélve pénzt próbál rabolni, létének filozófiai-gazdasági abszurditása miatt néha nemcsak nekünk tesz rosszat, hanem…..
Nálunk meg itt Tarpán (törölt) 2009.03.30 13:49:35
@Kulics: Kronológia, elvtársak, kronológia!
Egyszer volt, hol nem volt 1998-ban Magyarországon parlamenti választás. Győzött, aki győzött.
1999-ben a Centrum nyílt(muhaha) pályázaton elnyerte 10 évre előre a mézesbödönt.
Nomost, hogy a legutolsó választáson ki kire szavazott, ez a lényegen nem sokat tud visszamenőleg változtatni.
Nálunk meg itt Tarpán (törölt) 2009.03.30 17:20:34
@hagyma: Neked is igazad van.
Két törvény (1959, 1988) és egy helyi rendelet szabályozza. Bárki, aki a mai napig a törvényhozásban meresztette a seggét, kezdeményezhette volna a törvény módosítását. De senki sem tette.
Ezért is bátorkodtam a Tanu című film ide(is)vágó passzusát idézni.:)))
Mégsem lehet akkora a válság, ha az emberek a pénzüket bankokban tartják. Az egyre sűrüsődő ezoterikus jelenségeket a kaszával csontozáshoz szokott magyar ügyfelek is egyre intenzívebben forgó szemgolyókkal követik, de még mindig hisznek valamiben (Obama, jóisten?), hogy nem fog…..
Nálunk meg itt Tarpán (törölt) 2009.03.30 12:53:39
Nálunk meg itt Tarpán (törölt) 2009.03.30 13:19:46
@ColT: Vagy minden egyetemen a Török Piri volt a büfés, vagy egy egyetemre jártunk:))))
Alapjaiban átrendeződhet a jobboldali médiapiac, ugyanis egy brit befektető állítólag váratlanul megvette az egyetlen magyarországi kábeles hírcsatornát. Hiteles információt egyelőre nem tudtunk beszerezni, a bennfentesek a csatorna képújságján elhelyezett titkos utalásra…..
Nálunk meg itt Tarpán (törölt) 2009.03.30 12:25:12
Milyen Magyar szó az má, hogy "www.hirtvteletext.hu"?
Ha nálunk lenne Kossuth tér, én ezért kivonulnék.
...de sajnos csak Kossuth utca van és az is háromszor keresztezi saját magát.
Nálunk meg itt Tarpán (törölt) 2009.03.30 13:02:15
@F.house: Egyszerű, mint az ágybakarikacsapás: A nők a F-1 pilótákat szeretik, akik gazdagok, szépek, fitalok, ügyesek ellentétben velünk.
A férfiak a F-1 autókat szeretik, mert fürgék, erősek, drágák ellentétben a mi autónkkal.
A bevásárlóközpontok tepernek a vevőkért, ehhez képest a MOM egyenesen elüldöz, az Árkád meg plusz 1 órányi ingyen parkolással próbálja magához vonzani a vásárlókat, de nem csak úgy, jófejségből. Vásárolni kell hozzá, mégpedig nem is akárhogy. Már az Árkádba…..
Nálunk meg itt Tarpán (törölt) 2009.03.14 14:20:13
@Xezs: "Árkád az egy rakás szar, kint van a halál faszán ahova már csak a punkok járnak."
Szerintem Téged becsaptak. Képzeld el, hogy nem csak a punkok járnak oda, hanem emberek is élnek a környéken. Nem is kevesen. ...meg tömegközlekedési csomópont is van ottan. Hitted vóna?
Nálunk meg itt Tarpán (törölt) 2009.03.14 14:36:35
Pumpui tavaly ősszel talált a Fantasea Búvár Tour utazási irodára, amikor a legolcsóbb repjegyet kereste Thaiföldre. Megállapodtak, lefoglaltak, ő fizetett, az indulás napján pedig beindult a buli: az előre kifizetett retúr jegyek nem aznapra szóltak, majd a hazaindulás napján…..
Egészen friss hír, a BKV bugyraiból érkező Tenczer kollégától: megvan a cég új überszlogenje, amit állítólag akár a járművek oldalán is viszontláthatunk, a rendőrségi "Szolgálunk és védünk" mintájára. A nagyközönség tippjeiből válogattak, az 500 ezer…..
A nagykőrösi kamu akadálymentesítésről szóló posztunk után megkeresett minket az önkormányzat tanácsadója és orrunk alá dörgölte a hülyeségünket, meg a lépcső aljára szerelt csengőt. Joggal tette ezt, úgy látszik Egyéves Önkéntes jól lefotózott mindet a bejárat…..
 A hajszárítónak is meg kell élnie valamiből, nemdebár? Mennyivel elegánsabb lett volna a hajszárításra oxigénhasználati díjat felszámolni.A kocsim szélvédőjére helyezve találtam meg ezt a szórólapot, mely  egy hatalmas tavaszváró bomba akcióról tesz említést az…..
Nálunk meg itt Tarpán (törölt) 2009.03.07 14:14:24
A Homár legújabb kedvenc blogja a This is why you're fat, azaz Ezért vagy kövér. Az alig egy hónap alatt napi 150 ezer gasztrokatasztrófaturistát gyűjtő oldal szuperzsíros ételek fotóit gyűjti. Egyetlen hibája, hogy nem lehet kommentelni, egyedül marad az ember a beléjeszorult…..
Nálunk meg itt Tarpán (törölt) 2009.03.02 17:48:44
Nálunk meg itt Tarpán (törölt) 2009.03.02 18:01:09
Ritka szerencsésen estek egybe az akciók csütörtökön, egyszerre árulták a fanszőrzetes csirkecombot és a zöld pörkölthúst. Aki a harmadik specialitásra is kiváncsi, alant kielégítheti a vágyait, ott olvasható Kis Balázs vonatkozó levele is.Kedves környékbeli Barátaim,…..
Nálunk meg itt Tarpán (törölt) 2009.01.31 11:36:16
@Mylady: "már nem esik jól :)"
Ne mondj ilyeneket, mert elszomorítasz.:(
Nálunk meg itt Tarpán (törölt) 2009.01.31 13:30:12
@ofélia: ...ha sikerülne elkötnöm egy erdélyi kopasznyakút lenne esélyem, de a testalkatát, súlyát már nem lehetne annak sem helyreállítani. És nem jönne ki 1000%-ból.:)))
A világ egyik fele csakazértsem vesz tudomást a sajnálatos események egyre növekvő soráról. Miközben sokan már átálltak vizes zsömlére, ők fittyet hánynak, és vad osztogatásba kezdenek. Olasz bőrkabát, sajtreszelő, kolbász és késkészlet mind a miénk lehet ingyen, de előbb…..
Nálunk meg itt Tarpán (törölt) 2009.01.30 10:26:39
@sörecet: mifelénk úgy mongyák, vigyorog, mit akit daszni visznek.
Vagyis: rábookline a kóbászra.
oppardon...
Nálunk meg itt Tarpán (törölt) 2009.01.30 10:30:32
Nálunk meg itt Tarpán (törölt) 2009.01.30 10:32:35
@hagyma: Ha ez egy szakma, akkor én is jó szakember vagyok. ...persze, ha biztosítják a munka feltételeit(sör, bor, pálinka)
Ebben a rohanó világban már normális szociális életre sincs ideje az embernek, nem csoda, hogy ennyire terjedőben vannak az anonim ismerkedési szájtok. Van, azonban, aki ugyan már hallott az internetről, de használni még nem tudja, ezért inkább telefonon próbál magának valakit…..
Klasszikus helyzet, bárki találkozhatott vele, hogy a budapesti kerületi önkormányzatok irreálisan lassan adják ki az alanyi jogon járó parkolási engedélyeket. Ezért azt mondják a Naiv lakosnak, hogy amíg ki nem hozza a matricát a postás, tegye a befizetési csekkjét a kocsiablakba,…..
Nálunk meg itt Tarpán (törölt) 2009.01.29 11:38:58
@Meklén és Tamara: nem tűnt fel neked, hogy sosem a saját kárukra késlekednek? Ez kb így hangzik: figyejjmá, ne kapkoggyatok azzal a kurva matricával, hagy kaszáljunk még egy kicsit, ti sem fogtok rosszul járni.
Nálunk meg itt Tarpán (törölt) 2009.01.29 12:04:30
@sörecet: Nincs Öcsém, és megmondom, hogy miért nincs.
Azért, mert én az egésztől kurvamesszire vagyok, évek telnek el anélkül, hogy én Pestre mennék.
Ilyen perspektívából, még az is lehet, hogy jobban látom a dolgokat, mint Te.
Ti elvesztek a részletekben, nincs rálátásotok a problémára. Én azt látom, hogy Pesten 30%-kal kevesebb hely van, mint ahány autó. Ez a 30% folyamatosan mozgásban van, de ha megáll, azt szabálytalanul teszi. Az bírságolható, a bírság végsősoron adók módjára behajtható. Az önkormányzatoknak, ilyenolyan Centrumkft-knek hatóságoknak és végül a törvényhozásnak nem érdeke, hogy ez a szám akárcsak 1%-kal is csökkenjen (parkolóházak építése, tömegközlekedés fejlesztése). ... hacsak, nem a trónjuk forog veszélyben. A trónról lelökni meg csak ti tudjátok.
Itt az ideje egy kis önmarketingolásnak: a hétvégén, január 31-én a Filmszemlén, illetve azzal egyidőben az Indavideón lesz a premierje Xantus János Etetés című kisjátékfilmjének, ami az első könyvem alapján készült, bár közel sem az Etetés sima adaptálásáról van szó. A…..
Mikolt szerette volna melepni az öccsét egy wellness hétvégével, ám a telefonon ajánlott Panoráma Wellness Apartman Hotel nem várt meglepetéseket tartogatott: a kedvezményhez kötelező előadás is járt volna, amit sajnos ezt először elfelejtettek megemlíteni.A vizsgaidőszak…..
Nálunk meg itt Tarpán (törölt) 2009.01.27 10:12:26
@Fergusson:" Miért utálják a vendéglátók az UEDUELESCHY CHECK-et? Azért bográcsozni lehetett volna? Ez nem derült ki a posztból."

Azért barátom, mert azt be kell váltani és akkor kiderül a bevétel. Magyarul: csak a tisztességes haszon van meg rajta, azt meg kurvára nem szertik.
Jelszó: mindent a zsebbe, az adóbevallást meg majd megszerkesztjük valahogy.
Nálunk meg itt Tarpán (törölt) 2009.01.27 22:54:45
@idelle: "Bármennyire is csalás-orientált gondolkodásúak vagytok, az üdülési csekkel, étkezési utalvánnyal, stb. nem az a baj, hogy látható bevételt generál. NAIVak vagytok, azt eltüntetik máshol."

Hát ecsém! Egy mondaton belül így tökön lőni magad! Ez nem semmi.
Most akkor én vagyok csalásorientált gondolkodású, vagy te tünteted el a látható jövedelmet máshol?
Te tényleg azt hiszed, hogy én nem ebben az országban élek? Ennyire nem nézhetsz hülyének senkit.
A naív ügyfél tavaly decemberben megkívánta a T-Home tripla szolgáltatását, így lemondta addigi előfizetését és jelezte szándékát a megfelelő módon. Pár napon belül ígérték a szerződés kiküldését, ám végül erre csak 3 héttel később került sor, több órányi…..
Nálunk meg itt Tarpán (törölt) 2009.01.26 13:33:20
Nálunk meg itt Tarpán (törölt) 2009.01.26 13:40:28
@elwood: Node ez nem minőségi kérdés. most semmije sincs a nyomorultnak. ...már beérné szarral is.
Táborozó Homárok figyelem, most érdemes a kiprintelt weboldalt lobogtatva akciós kedvezményt érvényesíteni az ismert outdoor boltban. Worluk kolléga küldte a linket, ami minden szabadban teázgatni vágyó fogyasztó pénztárcáját megdobogtatja.  ..
Nálunk meg itt Tarpán (törölt) 2009.01.26 13:27:12
Nálunk meg itt Tarpán (törölt) 2009.01.26 13:31:43