Regisztráció Blogot indítok
Adatok
d.girl28

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az EBEL-elsőt fogadja a Sapa Fehérvár AV19 vasárnap este. A Linz formájáról mindent elmond, hogy a legutóbbi hét mérkőzését megnyerte, mindet a rendes játékidőben. A salzburgi kirándulás után ismét nehéz feladat következik, de az mindenképpen biztató lehet, hogy a Red Bull…..
Ausztria rettenetesen megverte Magyarországot. Az első harmadban is halványabbak voltunk egy kicsit a vártnál, a közbülsőnél gyengébbet nagyon régóta nem láttunk. Az osztrákok többet lőttek a kapunkra – 60-28-ra nyertek ebben a mutatóban –, hatszor be is találtak.…..
Magyarország harmadjára is óriásit játszott, az utolsó percekig harcban voltunk a középdöntőért a világranglista-kilencedikkel. Az első harmadot elvesztettük, a másikat fantasztikus teljesítménnyel nyertük. Rengeteg helyzetünk volt, de csak egyből lett gól. Az ellenfél…..
Kanada nem sok esélyt adott nekünk, már az elején elrendezték a dolgokat. Az első harmad felétől már csak az volt a kérdés, hogy sikerül-e megúsznunk a két számjegyet, és hogy be tudjuk-e ütni a becsületgólt. Az egyik összejött, a másik nem. Szuper Levente hat gólt kapott,…..
Hatalmas mérkőzést játszott Szlovákiával a magyar válogatott. Az utolsó harmadot 2-1-re megnyertük, csak Mol ligás gólokat lőttünk, sorrendben Holéczy, Peterdi és Sille talált be. 1-3-ról felálltunk, 13 másodpercen múlott a szenzáció. Az ellenfél sokkal erősebb volt, sokkal…..
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
Nehéz helyzetbe került az UTE. Jan Zlocha biztos nem játszhat Székesfehérváron kedd este, és Berta szereplése is kérdéses. A harci kedv viszont töretlen. A fehérváriak maximális erőbedobásra készülnek, többet akarnak, mint eddig. Ha mindkét oldal tartja az ígéretét, ismét…..
Az Alba Volán a 2009/10-es szezonban is az osztrák bajnokságban indul, tudta meg a jégkorongblog id. Ocskay Gábortól. A szakosztály-igazgató közölte, két névadószponzor-jelölttel tárgyalnak, és van esély, hogy hároméves szerződést kössenek valamelyikükkel. Fehérváron olyan…..
d.girl28 2009.03.04 22:33:16
Változott a magyar válogatott vb előtti edzőtáborának helyszíne. Nem az olasz Cavalesébe utazik a Cortina-csapat, hanem Münchenbe. Az ok egyszerű: kitűnő ajánlatot kapott a szövetség a németektől. Ismertetjük a teljes programot. Ha az olimpiai felkészülés rövid volt, akkor…..