Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lord Ruthwen

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hozzászokhattunk már, hogy a mitológiában viszonylag ritka a hagyományos udvarlás és a becéző szavak használata, annál gyakrabban folyamodnak az istenek (főleg a férfiak, de olykor még a nők is, lásd legutóbbi posztunkat a sokkal egyszerűbb erőszakhoz, vagyis az ember- és…..
Rio de Janeiróban ma nem csak az újévet ünneplik, hanem egy felénk meglehetősen ismeretlen, sokarcú istennőt is: Iemanját (ejtsd: Jemanzsá). Az afrikai istenek és félistenek, az orixák (orisák) ősanyja ő, a tenger istennője, legismertebb nevének jelentése: az anya, akinek…..
A provokatív, "modern" stílusú, sokak szerint a klasszikus magyar darabokat szándékosan, gúnyból obszcenizáló Alföldi Róbert maradhatott a Nemzeti Színház élén. Tarlós próbálja menteni a helyzetet, először a szakmai, javaslattevő bizottság szerint legjobb pályázatot…..
A mi katonatörténeteink között nem egy van, amelyik arról szól, hogy a nagypapa/dédpapa hazagyalogolt a frontról vagy a fogolytáborból. Vannak olyan nemzetek, ahol hajóval vitték haza a foglyokat, és vannak olyanok, akiknek úszni kellett volna. Ez a cikk róluk szól.  Tanaka…..
Ezt most kifejezetten ÁSÉSre, vendégposztnak írás. Operába felöltözni kellés. Férfiembert öltönyre kényszerítés, negyven fok felett ing + elegáns mellény engedélyezés. Szellős, pánt nélküli ruhában élvezkedés, örülés, hogy nőnek levés. Tél esetén mindig…..
A legutóbbi lemil-bulin tapasztalt erősen militáris hangulat és a fülsüketítő hangerővel nyomatott indulók sűrű egymásutánja eszembe juttatta, hogy végre írnom kéne egy igazán katonás szexcsata-posztot.   Előre elnézést kérek mindenféle egyenruhástól és szakavatott…..
Annyi szidást kaptam múltkor a sztori hirtelen megszakításáért, hogy amint időm lehetővé tette, megírtam a folytatást. Meg fogjátok látni, hogy akár három részes is lehetne a történet, szóval hosszú poszt lesz, de ti akartátok így. Ott hagytuk abba, hogy Psziché, az immár…..
Lord Ruthwen 2010.12.05 10:15:04
@Gloria Mundi: Szegény, mihamarabbi jobbulást kívánok... :(

Egyél egy kis ambróziát és rögtön meggyógyulsz :)
Rég nem találkoztunk már az örökifjú és örök szépségkirálynő Aphroditével, pedig van még mit mesélni a jóasszonyról. Ezúttal azonban nem a csábító szexistennő szerepében tetszeleg, hanem meglehetősen undok bosziként mutatkozik meg előttünk, mintha Hérától tanulta volna…..
Lord Ruthwen 2010.11.27 09:04:13
@Gloria Mundi: Persze, mert őt megfélemlítették a macskahadak :)

Amúgy csak azért törtem így ki, mert alapból imádom ezt a sztorit, és ahogy Te elő tudod adni... :) Szóval borzasztó volt az érzés amit a megszakításnál belém hasított. Mihez is lehetne hasonlítani? :D
Noha néhány nappal ezelőtt Zig Zag Alapító Atya drámai hangvételű posztban tudatta a nagyérdeművel, hogy pár hétre leszalad a térképről, az azért mégsem járja, hogy olvasmány nélkül maradjon a blog közönsége.  Erről Markgraf kolléga már gondoskodott, én csak…..
Donna Anna volt olyan kedves, és a Színházba járás témát kiegészítette az általunk csak alkalmasint kipróbáltnak levés Operába járás legfontosabb tudnivalóival. Lásd még: Operákról komolytalanul blog.Vendégszerzés, vendégszerzések. Operába felöltözni kellés.…..
Habkönnyű, erotikus olvasmányt ígértem legutóbb, de valahogy most ez a sztori jutott eszembe. Igazából nem most gondoltam rá először, a blog kezdete óta szeretnék róla mesélni, de valahogy sose volt energiám belekezdni. Mert ez is több részes lesz, igaz, két nagy sorozatommal…..
Lord Ruthwen 2010.10.24 13:54:30
@Gloria Mundi: Gyermekkori, bár nem olyan régi mint a Tiéd... Már bőven általános iskolás voltam amikor megismerkedtem ezzel a történettel - meg a többivel is :) Aztán később hobbimmá vált a görög mitológia... :)
Szia Tibi! Fogadd szeretettel a Modoros Otthon c. lakberendezési havilap legfrissebb számát. :) Üdv.MoDorka   Tökéletes minimalizmus Divatos napjainkban a minimál stílus, de ennyire letisztult és végletes formában ritkán találkozni vele, mint Keresztes Gábor és Anasztázia…..
A világháború-rajongás orvostudományának belgyógyásza, ezen a stáción mindenki átesik, és idővel vagy bír továbblépni, vagy megmarad itt egy életen át. Bizonyára felesleges külön kiemelni, de mind közük ők a legkevesebb fantáziával megáldott katonabarátok. A…..
Lord Ruthwen 2010.10.12 20:57:00
@Donna Anna: Ezek szerint ismerjük egymást? :)
Bár a tankok kicsit bezavartak, én modoros haditengerészet-rajongó vagyok...
avagy „szép deputáció megy Istenhez a magyarok ügyében reprezentálni”   Az 1848 - ’49–es forradalom és szabadságharc közben és utólagosan kivégzettek, bebörtönözöttek és egyéb módon meghurcoltak számáról csak nagyságrendi kimutatás létezik, így…..
Mivel ÁSÉS blogot ases.blog.hu/ nagyon szeretés, ezért stílust kipróbálás kellés. Ragályos levés, már gyakran hétköznap is ÁSÉSül gondolkodás.Áriázás. Operában fontos levés, ezzel cselekményt jól megállíthatás és lelkiállapotunkat felvázolhatás, úgy öttől negyven…..
A halál szerves és elkerülhetetlen része életünknek, ezért illik csöndes beletörődéssel  és bölcs rezignáltsággal fogadni, ha eljött az óra. Ezzel a kijelentéssel nem igazán lehet vitatkozni, legalábbis akkor nem, ha az emberi élet természetes lezárását jelenti.Vannak…..
Első C64-et megvevés Bécsben, hozzá floppyt vásárlás (jobbnak számítás), magnós gyerekek irigykedés. Csak turbóval induló játékok nagyon jónak számítás! Magnón sokszor programot betölteni nem tudás, mert pont ott meg nem állás, ahol kellés! Először C16-nak levés,…..
Lord Ruthwen 2010.08.16 10:23:51
@Donna Anna: A legnagyobb fegyverrel kellett kb. másfél-két percig folyamatosan lőni, utána összeesett.
Lord Ruthwen 2010.08.18 09:32:14
@Donna Anna: Volt valami okosság amivel el lehetett kerülni hogy eltaláljon, csak már nem emlékszem pontosan mi volt az (hiába, eltelt vagy tíz-tizenkét év azóta hogy utoljára játszottam vele...)
Lord Ruthwen 2010.08.20 09:18:44
@Donna Anna: Nincs azzal semmi baj :) A Contrát ugyan nem ismerem, de néha visszasírom a jó öreg Prince of Persiát vagy a Prehistorik 2-t...
 Szoprán: Mi az, hogy a pasik előbb jöttek?! Lemondom az előadást! Felpofozom a karmestert! Tökönrúgom a tenort és lelépek a baritonnal!Szerző: Az volna az első értelmes cselekedeted. Szóval, a szoprán. A szoprán kedves, szerény, gyönyörű, vékony, csodásan játszik…..
Lord Ruthwen 2010.08.19 11:00:07
A bariton az operák örök mellőzött pasija, pedig általában magasabb, vékonyabb és vonzóbb a tenornál, mégis féltékeny férjeket vagy zord atyákat alakít. Mozart bezzeg még tudta, hogy a férfi a baritonnál kezdődik, csak tessék összehasonlítani a tenorjait (a korábbi…..
Kedves Olvasóim, ez a nap is elérkezett, a Szexcsaták, amelyet annyian olvastok szívesen, betöltötte életének első esztendejét, amely a legtöbb blognak meg sem adatik, mert bizony nagy az újszülött blogok halálozási aránya, bármily szomorú is ez. Itt még működik a természetes…..
Lord Ruthwen 2010.08.09 09:11:12
Hírszerzőkkel foglalkozó sorozatunk újabb, sokak által régóta várt állomásához érkezett. Mai posztunk azt a – szinte lehetetlennel határos – célt tűzte maga elé, hogy bemutassa olvasóinknak azt a szovjet kémet, akit 1957-ben az USA Igazságügyi Minisztériuma…..
Drága Olvasóim,tegnap derült ki, mégpedig számomra teljesen váratlan módon, hogy a Goldenblog egyik kategóriájában (nem, nem a szex vagy pornó kategóriában, olyan nincs is), a kult-szórakozás területén negyedik helyet szerzett a szexcsaták.Ne bántsatok! Miért ne lehetne nekem is…..
Fogadjunk, hogy nem számítottatok már kedvenc pernahajderünk újabb kalandjaira! Pedig messze vagyunk még attól, hogy lezárjuk a témát. Az is igaz, hogy régen volt már ókori mitológia, görög meg még annál is régebben. Ezért aztán itt az ideje, hogy ismét megmártózzunk benne.…..