Regisztráció Blogot indítok
Adatok
b.m.v.

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meggyanúsította Fernando Alonsót következő csapattársa, Felipe Massa, szerinte ő is benne volt a szingapúri csalásban. A Ferrari néhány óra múlva közölte, a brazil nem úgy értette. ”Ő a legkevésbé, de Alonso is benne volt, tudta. Nem bizonyítható, de természetesen…..
A Google magyarországi képviselete ma reggel játékra hívta a magyar újságírókat a Gerbaud konferenciatermébe. Majd ezt követően, 10 órakor jelentik be hivatalosan is, hogy lokalizálják a Google Mapset, vagyis majdnem minden olyan szolgáltatás elérhető lesz a magyarok számára is,…..
Olvasónk -aki polgárőr- eddig nem igazán hitte el, hogy a blogon olvasható történetek valósak. Szerdán viszont ő is egy történet szereplője lett,  így a saját bőrén is megtapasztalta milyen az, amikor egy ellenőr kikel magából. Történt, hogy egy női utasnak nem volt…..
addict Tapétázz papírpénzzel! 2009.03.31 14:00:00
A forint elmúlt félévi mélyrepülését sokan szörnyülködve nézték, de ez semmi a jelenkor legnagyobb inflációjához képest. A zimbabwét irányító Mugabénak sikerült elérnie azt a bravúrt, hogy a helyi fizetőeszköz, a zimbabwei dollár 231 millió százalékkal értékelődjön…..
Tavaly június elején a T4 vége kiszivárgott, néhány filmes oldal is megerősítette a hírt, a készítők azonban hevesen tagadtak, állítólag csak 3 ember ismerte a befejezést, ők pedig kizárt, hogy elmondták volna bárkinek is. Ez az info azonban mégiscsak igaznak bizonyult, a…..
autózz! Szőke anyu nem tanul 2009.03.19 16:51:00
A buta ember is nagyon veszélyes lehet a volán mögött, ennek most épp Gábor a megmondhatója. Másrészről viszont levélírónk sem teljesen ártatlan, mert ha picit is, de megpöccintette azt a féket ijesztésképpen. De olvassátok el a sztorit és ítéljetek ti! Miskolc, hétköznap,…..
b.m.v. 2009.03.19 23:49:59
@Jodel: Ne tudd meg mi van itt, még jobb oldalon is kell közlekedni. Alig van már ilyen a fejlett világban...
b.m.v. 2009.03.20 01:01:28
@lápi lidérc: "Ezt a baromságot mikor találtad ki? És ha már igen, miért nem tartottad meg magadnak? "
Ez nem baromság, olyan is van a KRESZ-ben, ha az XXX-YYY rendszámú kocsi megy mögötted, akkor takarodjatok előlem a ... :)
Két nappal ezelőtt a Consumerist írt arról, hogy a Facebook változtatott felhasználási feltételein. És az egyik módosítás értelmében monstantól kezdve a Facebook akkor is rendelkezik a felhasználó adatai felett, ha az már törölte magát a szolgáltatásból. Mondanom sem kell,…..
Büszke vagyok, hogy ezt az ocsmányságot egy NBSz-olvasó követte el? Nem, de sejteni lehetett, hogy így lesz. Födjétek el az arcotokat, igazán kellemetlen, ami most következik:Obama beiktatási ceremóniáján – ahol sok híresség lépett fel - hangozhatott volna el:Denszelj…..
Az évforduló minden IT lapban az elkövetkező évre vonatkozó előrejelzésekről szól. Most én is kipróbálom, milyen kijelentő módban írni a jövőről. Csak az engem leginkább érdeklő területekről írok, abból is kihagytam a Webisztánon teljesen offtopik témákat (pl. self…..
b.m.v. 2009.01.06 09:58:25
@e-lias: Azért azt tapasztaltam ez nem teljesen determinisztikus. Ugyanannyiszor olvasom, hogy ugyan talán gyorsabban indul, de semmivel sem gyorsabb, ráadásul fagy is (az én tapasztalatom is ez), mint hogy sokkal gyorsabban indul, gyorsabban fut, sosem fagy, és még mézeskalácsból is van.
Szerintem legnagyobb esélye egy olyan böngészőnek lesz, amelyik végre támogatja normálisan a CSS2-t. Nem is értem minek van CSS3 ha még a kettest sem képesek normálisan implementálni (hovatovább még a sima HTML is sokszor gondot okoz 1-1 böngészőnek, nem kell javascript vagy CSS hozzá). Nem hinném, hogy lenne fejlesztő, amelyik nem állna ki mellette azonnal (ok, valszeg az MS továbbra is csak explorerre fog fejleszteni és leszarja a szabványokat).