Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shipwreck (törölt)

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
pakolunk Új seprű (...) seper 2010.05.21 10:42:00
Újabb fejlemények a köztisztviselők háza táján. Átolvastam a kormánytisztviselőkről szóló törvénytervezetet, és hát húha…Már eleve a szó: KORMÁNYTISZTVISELŐ – nagyon komoly, ennek súlya van. Ez nyilván nem lehet akárki, pedig már ktv-nek lenni sem volt az.A 4.…..
A kampány során nem sok szó esett arról, hogy a Fidesz mit tervez a köztisztviselői karral. Néhány homályos utalás ugyan elhangzott a bürokrácia-csökkentésről, valamint arról, hogy csökkenni fog a Miniszterelnökség dolgozóinak a száma, de tömeges elbocsátásról nem volt szó.…..
Már biztos, hogy az illetékesek az Andrássy utat választották a kerékpározás elátkozott útvonalának. Az okok nem ismertek, az viszont igen, hogy a főváros egyik legszebb és nagy kerékpárforgalmat bonyolító útján alakították ki a balesetek tömegeit okozó bicikliutat. A…..
Ez a poszt elsősorban nem arról szól, hogy lehessen-e dohányozni a vonatokon. Hanem ettől kvázi függetlenül arról, hogy hogyan hoz döntést ebben a kérdésben a MÁV Start, illetve hogy hogyan változtatja meg a döntését túl későn, majd hogyan válaszol a MÁV a sajtónak egy erre…..
shipwreck (törölt) 2010.01.24 22:08:36
shipwreck (törölt) 2010.01.24 22:37:10
@Firefly22:
paradox módon egy darabig nem is fogsz gyakrabban megbetegedni, mint egy nemdohányzó..
a nikotin ésegyéb füstkomponensek fertőtlenítenek (értsd elölnek egy csomó mindent) a légutakban, amitől egy pár évtizedig lehet, hogy nem is fogod ismerni a torokgyulladást és az influenzát. Persze ennek meg lehet máshol vagy később az ára.

Pl. friss főcim az index címoldaláról:

"Több nő és kevesebb férfi hal meg tüdőrákban Európában

A férfiak körében nálunk, a lengyeleknél és a cseheknél leggyakoribb a betegség"
shipwreck (törölt) 2010.01.24 22:59:53
@Firefly22: A TB-ügy zákutca. L. a 20:49:02 -s bejegyzésemet is. (Meg esetleg a 21:11:39 -est.)
Amíg az állam tolerálja a dohányáruk forgalmazását és kockázatközösségen alapul a TB, addig nincs miről beszélni. Tehát ez persze, hogy nem jogos felvetés... Mondjuk az extrém sportál azt hiszem, már nem működik alapból a TB már nálunk sem...
w A legszebb öröm 2009.05.12 04:30:00
Gyászba öltözött a magyar baloldal. Legyünk velük megértőek és kedvesek, nehéz napokat élnek át most. Pécs eleste velőtrázó fájdalom. Mert ha Szili ekkorát bukott Pécsett, akkor ki állhat meg? Hol marad egy talpalatnyi menedék nekik? Pedig akár örülhetnének is, ha…..
shipwreck (törölt) 2009.05.12 23:19:07
@euty:
+ rockjano 2009.05.12. 13:30:23

Azért ez így érdekes. Ha a maszop mostani Pécsi betlijét nézzük, és számításba vesszük, hogy az EU-s választásokon is hasonló lesz eredmény, főleg azért, mert a balos szavazók jó része a kiábrándultság miatt nem fog elmenni (ellentétben a mostani ellenzékkel), akkor most júniusól jövő tavaszig marad idejük bevésni a 2/3-os veszély rémét, azt, hogy itt a demokrácia vége, ha nem mennek el a népeik szavazni. És talán így el is mennek majd 2010-ben egy páran...
Sokan követik el azt a nagy hibát, hogy megszokásból közlekednek, fel sem tűnik nekik, hogy megváltozott valami. Nikorene a Lágymányosi híd budai lehajtójánál szembesül leggyakrabban ezzel a helyzettel, megspékelve a szándékosan a bal oldali sávból mindenkin keresztül az alsó…..
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
  Hotel Gottwald & Restaurant2890 Tata, Fekete útTelefon: 34/586-114www.gottwald.huA minap egy céges vacsorán vettem részt, ebben az étteremben. Elhelyezkedése a Budapest-Bécs autópályától 1 km-re, erdővel övezett területen található, csendes, nyugodt környezetben. Az…..
shipwreck (törölt) 2009.02.01 17:31:27
Üdv, mi mostanában töltöttünk el egy wellness-hétvégét a Gottwaldban, és mondhatom, a vacsora kifogástalan volt.
A szobához járó reggeli viszont nem volt nagy durranás, szombaton magam voltam kénytelen a kávéautomatát feltöltetni vízzel, vasárnap már nem is működött ( hozzá tartozik viszont a szorihoz, hogy a kevés olyan dolgozó közül, akiknél észlelhető volt a vendégek iránti elkötelezetség, az egyik hozott cserébe egy espressót, köszi érte ez úton is). A rántotta és a sült kolbász finom volt, ameddig maradt, a többi szolid, bár ***-nak megfelelő kontinentális reggelikellék.
Az étteremben reggelente megjelent egy nagyob fajta puli, ami speciel engem zavart. Igaz, kiküldék, de csak visszajött.

Off: a hotel viszont, potosabban a szolgáltatásokhoz való hozzállás - különösen pedig a bármiféle szóbeli vagy írásos tájékoztatás, illetve az aláírásunk nélkül felszámolt wellness-szolgáltatás - sajnos bőven lerontotta a vacsorával kapcsolatos kellemes benyomásunkat. (És nem voltunk egyedül. A dolog természetéből adódóan 10 körül többen jelenteztünk ki egyszerre, hasonló "meglepetések" közepette, szóval nem hiszem, hogy én voltam a nem tudatos fogyasztó...)
Sajna a lista ezzel még nem teljes, voltak higiéniai és további tájékoztatási problémák is, egyszerűen olyan érzésem volt, mint 87-ben a SZOT-üdülőben.. . örüljön a vendég, hogy ott lehet...
Pedig pazar a felszerelés, szépek és tágasak a szobák, pazar a környezet, kár ilyen apróságokal ilylen nagyon elrontani.

Pláne, Széchenyi-tervből... (csak nem túl könnyen jött?)

Szumma: az étterem a reggeli miatt nálam csak 10-ből 8 pont, a hotel egy gyenge 3-as.

Sajnos nem fogom továbbajánlani..
Nincs sok választásunk, mert nagyon elkúrtuk: kiadós recesszió, vagy hirtelen halál.>>> Vajon mire gondolhatott az utolsó pálmafát kivágó húsvét-szigeti munkavállaló?  ..