Regisztráció Blogot indítok
Adatok
acropolice

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Imádom a hamburgert és mindig élvezettel vetem magam a budapesti street food kínálatba. Hála Istennek és a versenynek a választékra igazán nincsen panaszom. Ami viszont nehéz: a legjobb, vagy a legjobbnak ítélt helyeket megtalálni.       Két dolog szembetűnő számomra a nagy budapesti…..
acropolice 2016.06.01 15:48:08
Nekem a Black Cab a kedvencem: Nagy dupla 30dkg-os cabbie (Az alap szenyában minden benne van, bacon és sajt is 1790-ért) én tükörtojással, és brutál csípős szószokkal kérem, hogy még jobban pofáncsapjon.
A szendvics megunhatatlan. Az elsőtől az utolsó harapásig érdekes, botrányosan szaftos, itt mindig tökéltes rózsaszín médiumot tudnak sütni. (Volt, hogy a Burger House-ban a hideg belsejű húsra próbálta pincérfiú ráfogni hogy az médium. Nem, az egy nyers szar volt.)
Sajnos drámai különbség van a Rákóczi úti és a Mester utcai hely közt, A Rákóczin valamiért sokkal jobb a kaja, kérdeztem én is, nem tudják a különbség okát. Extrázni itt zsömlével, meg betétekkel nem nagyon lehet, egy bevált szenya van, de azt az elejétől a végéig csücsörítve, csukott szemmel eszem, és mindenki akit elrángatok. Sok burgerest kipróbáltam, végigettem a 7. kerületet, de ennél jobbat, ahol ennyire a hús dominálna még nem találtam.
Szeretem még a Magic Burgert is, azt meg a választék miatt. 5 féle zsömle, 10 féle hús, halom köretfajta, mindenki megleli ami neki megfelel, csak nem túl olcsón, mi a párommal meg a 8 évessel 11000-nél álltunk meg. ÉS tele a hely. Ügyesek, de a husi felejthető ízvilág, inkább a balatoni retróburger íz felé megy el a husi mint egy házi szaftos valami irányába, pedig tudom hogy jó alapanyagból dolgoznak. Meg ha valami ünnep van azonnal bezárnak. Az utóbbi 5 alkalommal egyszer tudtam csak bejutni, vagy takarítás volt vagy valami ünnep.
A Black Cab viszont örökké 11 és 11 közt nyitva van, az biztos. Bírom őket nagyon. És a krumpli is korrekt, ez nem lisztbe panírozott Aviko, hogy soká ropogjon, rendes kézzel vágott sültkrumplijuk van.