Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FERCS_BERCSI

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Nem hülyeség! 2010.06.04 11:05:00
Volt nemrég egy agylövésem, hogy nagyon szeretnék egy I-es Insightot, de most úgy érzem, tíz év múlva sokkal jobban fogok kívánni egy CR‑Z‑t. Vélemények az azonos című írásunkról...
FERCS_BERCSI 2010.06.04 13:06:15
A Londonban készül bringás okító film szerint egy kisebb bringaparkolóban szerzett tapasztalatok szerint a lelakatolt kerékpárok 30-40 százaléka 15 másodperc alatt lenne ellopható. A brit kerékpáros szervezetek azért kezdtek biztonságnövelő kampányba, mert az utóbbi egy évben…..
Klasszikus zárás körüli történetnek indult, amikor a biztonságiak egyrészt már nagyon mennének haza, másrészt eljött az ő idejük és kicsit keménykedhetnek a lassan szedelőzködőkkel. Csakhogy keménykedés helyett most majdnem agyonverés lett a dologból, a vadparasztok még egy…..
Az Egyesült Államok válogatottja megvédte ifjúsági világbajnoki címét az A csoportos tornán. A döntőben azokkal a svédekkel találkoztak az amerikai tinédzserek, akik a csoportkörben nagy meglepetésre legyőzték őket. Másodjára nem volt kegyelem, az első két harmadban 3-0-ig…..
FERCS_BERCSI 2010.04.22 15:57:03
@Leadfoot: Vágom! Ahogy a Fekete Pákó is, meg te is! De a Mecsek alatti nyomvonal közvetlen kapcsolatba került volna Péccsel és olcsóbb is lett volna! Benne voltam a tervezésbe, onnan tudom, de majd kiderül, hogy miért nem arra vitték csak legyen kormányváltás!
Ez a kérdés foglalkoztatott erősen, amikor a körúton egyik kezemmel toltam hazafelé a Neuzer Altrixomat, a másikban meg a pedálját szorongattam. A pedál hajtókarja ugyanis menet közben kettétörött. Épp a Vígszínház előtti kereszteződés piros lámpája után léptem oda egy…..
FERCS_BERCSI 2010.04.22 15:40:33
@Martian: Jogos!
FERCS_BERCSI 2010.04.22 15:41:14
@Kentetsu: Köszönöm testvérem!
FERCS_BERCSI 2010.04.22 15:42:29
@Georgigi: Tényleg elmagyarázzam, vagy rájössz magadtól is?
A szövetség távlati céljai között említette, hogy emelkedjen 15 százalékra a kerékpárosok aránya, amihez egyebek mellett szemléletváltoztatásra van szükség, ehhez pedig a kerékpározást népszerűsíteni kell. A "kerékpárosbarát úthálózat" kialakításához…..
Az S.G-nek ígért 2 hétből 2 hónap lett, a hivatalos szerviz meg ezalatt nem nagyon csinált semmit. Végül egy félig elkészült javításért akarták elkérni a teljes árat, tehát összességében semmi nem teljesült abból, amit eredetileg vállaltak, az ügyfél viszont tehetetlen.…..
w Takarodó 2009.03.23 06:00:00
Eltakarodik hát. Lemondását négy és fél éve követelik ellenfelei, akik azóta egyre sokasodtak, és sok közülük ellenséggé aljasult. Kezdetben azért, mert úgymond senki nem választotta őt. A választók Medgyessy Péternek adtak felhatalmazást, tehát Gyurcsány Ferenc illegitim.…..
Képtelen baromságnak nevezte Göncz Kinga külügyminiszter a román hatóságok keddi közleményét. Mint ismeretes, Románia a külügyminisztérium azon jegyzékére reagált, amely kifogásolta, hogy Sólyom László repülője nem kapott leszállási engedélyt március 15-én, Erdélyben. A…..
„Tavaly hideg volt, idén fotózzunk belső helyszínen!” – sírtak a kényelmes újságírók. Itt kezdődtek a gondok, hisz' versenypályára, roncstelepre, vágóhídra vagy a híd alá bármikor kimehettünk volna.Már nem tudom, melyik okos találta ki, hogy öltöny kell…..
Friderikusz Sándorról sok mindent el lehet mondani, és nagyon sok mindent el is mondanak a kollegák, pályatársak, ellenségek, meg úgy egyébként mindenkinek van róla véleménye, mondják egoistának, akadt, aki egyenesen letolvajozta, de egy dologban mindenki egyetért: a pali a…..
FERCS_BERCSI 2009.01.06 15:05:56
@Fedor: Sajnos igazad van! Ebben az országban 5-6 millió bunkó él, mióta a komcsik vannak hatalmon! Nekik nincs szükségük az igényes műsorokra. Sas, Fridi, ATV., és sorolhatnám! Remélem leáldozóban van a balosok napja és végre lesz aki kisöpri az átkozottakat!
FERCS_BERCSI 2009.01.06 15:19:58
FERCS_BERCSI 2009.01.06 15:28:32
@Ted Pajnacsősz: Te mikor tanultad meg a Magyar nyelvet? Kár volt, ettől még nem lettél Magyar!Menj vissza kinába!
Ezt is megértük, az év utolsó ajánlója következik egy olyan estére, ami hagyományosan nem a tévézésről, hanem a berúgásról szól, meg a rohadt trombitákól és az állatokat (meg minket) az őrületbe kergető petárdákról. Ha valaki hozánk hasonlóan nem a kötelező jókedv,…..
Régóta tudtuk, a mi Angélánknak csak az a férfi, aki repül. Nem érdekli a sok drifter, nem törődik az offroaderekkel, és a motorosokra is, nagy ívben. Tommal tudtuk, ha most, 2008 végén nem leszünk képesek a levegőbe emelkedni, egy újabb évet fecséreltünk el bizonyítás…..
Nem vicc, tényleg nem emlékszünk ilyen faszán túlzsúfolt évkezdetre, mint ami most jön majd, ennyi fanfavorit sorozat visszatérésére és/vagy évadpremierjére régen nem volt példa. Többször megírtuk már, mi, mikor tér vissza, de a szó meg a bit elszáll, az a legjobb, ha mindenki…..
w Achtung, Panzer 2007.03.06 05:45:00
Nem derült, de nem is barna esőfelhőkkel terhes égből csapott le az antiszemitizmus gömbvilláma Gyurcsány Times-interjújával. Hogy ekkora még sose volt a zsidógyűlölet, és úton-útfélen szórólapoznak a nyilasok. Kérem a buta antiszemita röplapozókat, Dobrev Klárának…..
w Hol volt, hol nem volt 2007.03.05 08:00:00
A Magyar Nemzet, mint tudjuk, egy ezer lóerős fospumpa, amely még olyan csimbóktól sem akad el, mint Horváth Zsolt. Rettenetes hírszerkesztést és az idiotizmusig párthű publicisztikákat buzog fel minden áldott nap. De a fosban mégis találni olykor gyöngyöt. Ha az allegóriát…..