Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szódásalóvét

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eredeti cikk a zoom.hu-n..
szódásalóvét 2009.01.09 00:30:43
@Vincenzo90: Sajnos igazad van a lényegben Vincsenzo!Naponta halnak meg becsületes emberek ennek a bandita kormánynak a jóvoltából. A Gyurcsány szabadrablást igért a bűnözőknek és a romákra hivatkozik akiket igy a bűn karmaiba vet.Én sem zsidó,magyar, vagy cigány, tót,szerint osztályozom az embereket, hanem, hogy tisztességesek, kulturáltak, szolidárisak, vagy sem.Liberális csak úgy tud csatlakozni a nemzethez a társadalomhoz, ha szakit a bűnözőkkel .
Két hónapja eldöntöttem, hogy elvállalom a jelöltséget Gegesy Ferenc helyén és állapotosan megbirkózom ezzel a kampánnyal. Persze ehhez kellett egy stáb, bíztató szavak és a csapat hite abban, hogy sikerülhet jó eredményt hozni január 11-én. És kellett nekem jónéhány…..
szódásalóvét 2009.01.09 00:18:39
@pet-ivan: Jó emberek kedves Iván, nagyon jó emberek.Szeretnek hazát árulni, sikitani, lopni csalni, zsarolni, mindenkit legyilkolni, végül saját elvtársaikat is kinyírják.Lásd Csepel.És Önök ehhez a felbújtók. Szégyen és gyalázat, ami itt van, amit tettek Önök ezzel az országgal.A jobbik a hülyeségeivel együtt sem mérhető az önök köztörvényes kormányzásával. Felelni kell ezért.
Kivágott félmondatok, összevágott beszélgetések, provokátorok... ez az oknyomozás a Hír TV-ben. Végül közleményt adtunk ki, amit persze várhatóan nem hoz le az MN és a Hír Tv....Nevetséges próbálkozás a ferencvárosi liberálisok befeketítésére Nevetséges próbálkozásnak…..
szódásalóvét 2008.12.29 22:46:02
@DFK: Az mszp stáb kavarja mint a Piszkos Fred. Felhasználják még a HIR Tv-t is, hogy lesöpörjék a riválisokat.Kiesett az MDF, az MSZZP, az SZDSZ bekapta a legyet, a Fidesz is sorra kerül, scak még néz ki a sok narancsos a fejéből.Azért szép ahogy Szilvásiék aháttérből mindenkit megvezetnek.
szódásalóvét 2008.12.29 23:05:31
@DFK: A Janák úr interjúja nem valami meggyőző, amit a Liberál Cafénak adott. Sőt sajnos tele van logikai bukfencekkel.Menthetetlen a Fradiszadis.De hogy az mszp hirtv-s segítséggel fog győzni a IX kerben ez azért fura.A jobbiknak még kop cédulákat is ajánlottak a maszoposok, csak azok nem fogadták el tőlük. Vérükben van az oszd meg és uralkodj, a gyurcsány meg fújja a passzátszelet.
December 27-én reggel, még karácsonyi hangulatban ébredtem. Folytatódik a rokonvárás. És a gyermekvárás. Olyan igazi, napfelkeltés, vidám napnak indult... azután csörgött a telefon és hívott egy politikus barátom. Kérdezte, olvastam-e ma már MN-t vagy látom-e a Hír TV-t?…..
szódásalóvét 2008.12.29 22:14:45
@freehckr: Azért erre mérget ne vegyél, mert a Kuruc mögött az NBH és Szilvási provói állnak, akiknek kb annyi humorérzékük van mint a heti hetes magyargyűlölő csahos celebeinek.Persze ettől még Rózsa misi egy szerencsétlen fizetett antifaszista.
szódásalóvét 2008.12.29 22:24:55
@mobil: Kedves hozzászóló! Ha indulatból beszél így ahogy teszi, akkor el kell mondanom Önnek, hogy az embertelenség nem faji specifikum, nagyon sok zsidó honfitársunk nem így gondolkodik ahogy a Pet Ivánok, Lédererek.Felesleges rajtuk is ütni. Ha viszont fizetik Önt ezért a Gyurcsányék, akkor azt mondom. Ögyes.
szódásalóvét 2008.12.29 22:50:18
@mobil: Tudom, hogy többféle ember létezik.Az egyiket néven nevezik, a másik meg tovább megy akkor is, ha elveszik.
Szomorú, nem gondoltam volna, hogy karácsony előtt mégegyszer sajtótájékoztatót tartunk. Berakom ide is a sajtóanyagot. (Ilyen a politikus-élet, már azt hittem, ma végre az ajándékvásárlásra koncentrálhatok....)Ma bebizonyosodtak az elmúlt napok hírei a ferencvárosi választási…..
szódásalóvét 2008.12.28 22:44:54
@Várady Tibor: T. Tibor! Mint utólag kiderült megelőzte Önöket a Szadi a lépcsőházban.Felfeszítették a postaládákat, mire önök odaértek.Ha igaz a HIrTV videója.Különben mit takar ez a Humanista párt ? Anarchista,antiglobalista?Na BUÉK.