Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Azor

0 bejegyzést írt és 243 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jobbegyenes Együtt 1994 2014.01.14 14:33:46
Egy időutazásra invitáljuk kedves olvasóinkat. Fussuk át közösen a listát! A listát, ahol a neveket olvasva azt hiheti a gyanútlan halandó, hogy 1994-et írunk. A baloldali összefogásnak sikerült kirángatnia a politika pöcegödréből a bukott politikusok színe-javát. Olyan…..
Modorosblog A hírportál 2011.04.17 14:36:00
Zenit.hu 2011. Thermidor 17., vásárnapja - Adolf. Kőzápor__________________ MEGMONDAS.HUPofátlan El lehet innen menni, tessék!Minden eddiginél pikírtebben szólította fel országukelhagyására az új alkotmánnyal egyet nem értőket…..
Azor 2012.12.24 01:06:01
Modorosblog A blogketrec 2012.12.23 12:04:37
A valódi civil tartalmak (nem Békemenet!) kedvelőinek, a kiegyensúlyozott média nevében. Folytatás innen. Téli rózsás forradalom_______________________ BLOG.HU Der Untergang Orbán bukásának margójára A radnótis és ELTE-s ártatlan fiatalok két nap leforgása…..
Azor 2012.10.24 19:44:33
Ettől a hangtól még egy jól megtermett medve is megrémült. Egy családi házba próbált behatolni egy hatalmas medve. Az ott lakó hölgy azonban útját állta a macinak, hangos kiabálással kergette el az óriás medvét. Nem ez volt a szőrös behemót első látogatása…..
DopeManTV Ákos 2012.06.08 07:37:00
 Tudom, hogy sok embert kiakasztok, de leszarom. Majdhogynem a Class FM-re ébredtem. Miért van az, hogy bizonyos emberek számait automatikusan játsszák a kereskedelmi rádiók? Itt van ez az Ákos. Megszólalt az új száma. Szöveg? Művészkedésnek álcázott semmitmondó szócséplés.…..
Rózsaszín cukormáz a belső savanyú uborkán... Most nem a lelkizős, érzékeny nőkről lesz szó, hanem a sipítős ribancokról. Azokról, akik azt hiszik magukról, hogy csupa finom cukormáz bevonatuk van, ám ha közelebbről ízleled őket, nem különbek egy üveg…..
Felemás hírt közölt a New York magazine ma reggel: a Spartacus-rajongók egyrészt örülhetnek annak, hogy kedvenc sorozatuk kap egy előzményszériát, másrészt viszont szomorkodhatnak egy sort (és itt már minden jóérzésű ember csatlakozik hozzájuk), mert ezek szerint a főszereplő…..
Mandiner blog A Jobbik bája 2010.04.12 15:44:00
  A Jobbikban az az aranyos, hogy még nem profik. Azok szeretnének lenni és lehet, hogy profinak hiszik magukat, de ettől még bájosabbak. Ott van például Dúró Dóra. Kellemes stílust talált ki magának: rózsaszín ing, fekete szoknya, búgó hang, kilóg a füle a hajából…..
Hangosan röhögős. Főleg a vége.Via Filmbuzi..
UPDATE, mert látom megint idetaláltak azok az egységsugarúak, akik Jobbik-fikázást látnak minden, esetlegesen kritikus véleményben.- Senki nem mondja, hogy a Jobbik ettől az egy esettől most bűnözők pártja lett. Igen, a többi pártban is vannak ilyenek - és? Akkor most a…..
Subba Ha valaki lemaradt volna 2010.01.09 18:50:00
A Hiradóban az arcát takargató tolvaj BKV-s gömböcről, Szalainé Szilágyi Eleonóráról, itt van:           A legjobb komment az ügyben még mindig az, amiben azt kérdezik, hogy mi az akadálya annak, hogy az általa ellopott pénz…..
Többször volt már szó a láthatósági küszöbről, arról a szelekciós pontról, amelynek átlépése szükséges egyáltalán ahhoz, hogy valaki választhatóvá váljon, hogy felmerüljön alternatívaként a pártok között keresgélő választók fejében. A Fidesz és az MSZP az elmúlt…..
Azor 2010.01.11 16:51:17
@kepi_bacsi:
ha ennyire zavar a jobbik talán (...blablabla...) nem beszélni róla

ebből is látszik hogy TE pénzeled a jobbikot!
Miközben a világ számos országában be akarták tiltani, vagy az aggódó szülők különféle gittegyletei habzó szájjal tiltakoztak egyes epizódjai ellen, a 21. szezonját taposó, huszonötszörös Emmy-díjas Simpson család immáron a Vatikán áldásával megy a Fox műsorán. A…..
Azor 2009.12.29 13:46:49
Egy hónappal ezelőtt nézhettük meg a Titánok harca teaserért, most pedig egy hosszabb előzetest láthattok. A filmben Perszeusznak több szörnyön, teremtményen kell keresztülvágnia magát, hogy legyőzze Hádészt és kiszabadítsa szerelmét, Androméda hercegnőt. Jó három hónap…..
Azor 2009.12.23 00:25:41
Az igazi geek nem csak rajongani tud egészségtelen mértékben, de ha azt látja, hogy épp tönkreteszik kedvenc trilógiáját, akkor nagyon, úgy értem: nagyon morcos lesz, és darabokra szedi a kultuszt meggyalázó filmet. Mivel nem vagyok Star Wars-fan, átélni nem, csak elképzelni tudom,…..
Bajban lennénk, ha most meg kellene mondanunk, hogy mi a legbizarrabb dolog, amit magyar politikustól valaha láttunk. Akkor meg pláne, ha ugyanennek a csoportnak a legszimpatikusabb megmozdulására kellene emlékeznünk. Abban viszont nagyjából biztosak vagyunk, hogy most megtaláltuk azt,…..
Azor 2009.12.09 22:32:20
Kultuszgyanús kisfilmek a Szigetes fickóval Ha tetszett a „Prodidzsájos” arc, ezt se hagyjátok ki!    Janklovics Péter, a Sziget arca ezúttal lúzer fiatalok bőrébe bújik és  így mutatja meg, milyen helyzeteket érdemes elkerülnie ma egy…..
 Jönnek haza az iskolából a lányok a napokban, mutatják az üzenő füzetet, hogy hozzájárulunk-e az új influenza elleni védőoltás beadásához. De már rögtön mondják is, hogy ők nem akarják, mert úgy hallották az iskolában osztálytársaiktól, hogy az oltásba bele lehet…..
Sátánista szimbólum-e a Procter&Gamble régi emblémája? Zsidó összeesküvés-e a Starbucks logója? Tényleg egy álló farkú alak van a Camel cigaretta dromedárjának mellső lábára rajzolva? Tovább után kiderül. Procter&Gamble - sátánista szimbólum Az ominózus…..
Azor 2009.11.11 22:48:38
@tommygun:
nyílván nagy ismerője vagy a témának.
mer robbangatnak, meg harcolnak, meg imádkoznak guggolva?
ezek csak őrültek lehetnek!
Mandiner blog Extremely magyar 2009.10.04 08:01:00
  Azt mindig is tudtuk, hogy a magyar kreatívok - a vásári kikiáltók és cégérpingálók nagypofájú modern utódai nevezik így magukat - tehetségtelen senkik, akiknek a Müszi-reklám óta nemigen volt egy jó ötletük sem. Azt is tudtuk, hogy ha bármi, akár érintőlegesen…..
Azor 2009.10.04 12:18:25
szörnyű... gondolom 12 millió forintért csak ilyet tudtak csinálni :)

@plastik02:
szerintem meg szar, az ő érdeklődésüket sem kelti fel ha látják ezt az űber gagyi slide-show-t. sőt.
Azt mondom Hell's Angels, és meg se rezzem. Azt mondom állig felfegyverzett mudzsahedek, és csak mosolyog. Azt mondom, Miklós utcai lakásszövetkezet, és sírva fakad. Az óbudaiak még az Index legendásan kemény jogi képviselőjén is kifogtak egyszer, íme az egyes szám első személyben…..
A hétvégét egy ütős darabbal gondoltam bevezetni, mrbay-nek köszönjük:Ma olvastam a Népszabadság TV magazinjában a szerdai (június 17.), Kal Penn nevével fémjelzett Vegas Baby című film összefoglalóját, mely a következő:"Négy jó barát a vad élet utolsó ízeit élheti…..