Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Horiko

0 bejegyzést írt és 562 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Máris megvan Hári János első gólja 2011.10.20. 21:25 F. Kapus Hári: Ilyen társakkal könnyű játszani 2011.10.21. 08:45 F. Kapus ..
Érmet várunk, a feljutás lenne a ráadás, írtuk a ljubljanai divízió 1-es világbajnokság előtt. A válogatott szokása szerint természetesen simán teljesítette, amit reméltünk tőle, az érmek megvannak, ráadásul minimum ezüstből lesznek. Már csak az a kérdés, hogy meglesz-e a…..
Horiko 2010.04.23 19:31:26
@ksanya: egy kicsit olvass vissza, ott találsz linket...

Mindent bele fiúk! Hajrá Magyarország!
Ha valaki abban a tévhitben ringatózott volna eddig, hogy a britek ellen borítékolható a győzelem, a kedd esti mérkőzés után bizonyosan átértékeli véleményét. Kőkemény csatában, vért izzadva nyertek a házigazdák, pedig a harmadik harmad elejéig biztosnak látszó kétgólos…..
Horiko 2010.04.21 18:48:59
A magyar válogatott második mérkőzését is adjuk online, ezen a felületen lehet követni szöveges közvetítésünket. A rendszer néhány apró hibától eltekintve működik, nyájas olvasóinknak jó szórakozást kívánunk, észrevételeiket ez alatt a poszt alatt várjuk...
A magyar ifjúsági válogatott minden akadályon keresztülhágva két góllal legyőzte a házigazdákat a divízió 1-es világbajnokságon. Az adatok szerint az edzők megkeverték az első két támadótriót, Hentes Hardihoz és Nemeshez került, Németh pedig Hárihoz és Gallóhoz, a jelek…..
Horiko 2010.04.14 22:32:45
Három fővel szűkítette a szakmai vezetés a divízió 1-es világbajnokságra készülő hokisok névsorát, összeállt a Ljubljanába utazók listája. A három kimaradó között első ránézésre meglepő nevek is vannak: kikerült a keretből Budai Krisztián, a Ferencváros kapusa,…..
Horiko 2010.04.14 22:14:19
@Bpstars: ok, csak nem biztos, hogy mindig az az egy két bekkpár lesz majd fenn a jégen.
Horiko 2010.04.14 22:28:07
@edudus: @check: ok, legyen úgy, cseréljünk mindig pontosan és ne engedjük őket közel a kapunkhoz, de azért egy kis fenntartás van bennem a védelmet illetően, félek, hogy nagy lesz a tempókülönbség, Majd meglátjuk... igaz a Norvégok ellen jól helytálltak ők is.
A norvégverés után nemcsak az eredmény, a mutatott játék miatt is jobb hangulatban nyilatkoztak a játékosok szövetségi kapitányostul. A jó produkciók miatt nem ment zökkenőmentesen a keretszűkítés. Videócsokor következik, először a vasárnapi értékeléseket láthatják, ezt…..
Horiko 2010.04.12 15:02:31
@Morgó Muki: Most ütöttünk egyet 3-4 a britteknek és emberelőnyben vagyunk kb 7-8 perc lehet hátra, izgi a vége sajnos..
Horiko 2010.04.12 15:09:37
Kercsó Árpád lett a vezetőedzője az újonnan megalakult ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémiának, amely nemcsak a meglévő fehérvári jégcsarnokban, hanem a tervek szerint egy új edzőpályán is fogadná a 12 évesnél idősebb gyerekeket, tudósít az MTI Ocskay Gábor…..
Jégkorong Jarmo Tolvanen távozik 2010.03.27 11:44:00
Távozik a magyar bajnok Sapa Fehérvár AV19-től Jarmo Tolvanen vezetőedző – derül ki a Fejér Megyei Hírlap cikkéből. A finn mester, akinek irányítása mellett Palkovicsék először jutottak be az EBEL rájátszásába, a pénteki szezonzáró csapatebéden búcsúzott el a…..
Az OB I.-döntő harmadik mérkőzésén nem sok hiányzott, hogy az erősebb csapat eljusson a két számjegyig. Az előző szezonban az akkor finalista Újpesti TE komoly ellenállást bírt kifejteni a magyar EBEL-gárdával szemben, egy mérkőzést nyertek is a lila-fehérek, ráadásul…..
Horiko 2010.03.23 23:15:52
@gogosz: tudom, hogy az íróasztal mögül könnyen beszélek, de végre összedughatnák a fejüket az újvárosi illetékesek és végre készíthenének egy tervet egy esetleges EBEL indulás kapcsán, (tudom, hogy sok pénz) mindjárt megoldódna minden problémád. Tuti, hogy több játékos kerülne be egyenesen újvárosból a válogatottba és mindjárt nem lenne egypólusú. Én volán drukker vagyok mégis azt szeretném ha több újvárosi játékos játszana a válogatottban, mert ez azt jelentené, hogy van még egy nagyon erős csapat Magyarországon ami hasonló játékerőt képvisel.
Horiko 2010.03.24 00:03:43
@gogosz: igazad van az még jobb lenne, én is azt szeretném ha a magyar bajnokság felnőne az EBEL szintjére. Bár úgy gondolom ha újvárosi hoki gyorsan szeretne fejlődni akkor inkább az EBEL-t kellene választania. Ahhoz, hogy egy hasonlóan profin működő bajnokságot lássuk kishazánkban még nagyon sok évnek el kell telnie, és itt most nem pár évre gondolok hanem inkább két számjegyüre.
Ha akarod megvárhatod:) De addig szerintem ne számíts arra, hogy újvárosi játékosok nagyobb szerephez jutnak a válogatottban, mert sajnos óriási a színvonalbeli szakadék a két bajnokság között, és így a játékosok tudása között is. Félre nem érts nem bántani akarom őket, egyszerűen csak ezt látom.
Horiko 2010.03.24 00:16:51
@gogosz: remélem sikerül megoldanotok, megérdemelnének az újvárosiak egy erős csapatot.
Az elődöntő első mérkőzésének váratlanul szoros eredménye után vasárnap a magyar bajnokcsapat saját pályáján megmutatta, tud annál hatékonyabban is játszani. A gólgyártás az ötödik percben kezdődött, és a 26. percben már 7-0 állt az eredményjelzőn. Tíz perc…..
Horiko 2010.03.15 10:02:18
@exL:1: itt van a tegnapi meccs összefoglalója.

jegkorong.tv/index.php?video_id=100314avf
A Medvescak Zagreb első EBEL-szezonjában máris az elődöntőig menetelt. A negyeddöntőben 4-2-re verték az alapszakaszgyőztes Grazot. A fehérvári és a zágrábi jégkorongszurkolók között a szezon kezdete óta remek kapcsolat alakult ki. Ennek folytatásaképpen három Volán-mezes…..
WRC Face to Face Szavak helyett... 2010.03.02 06:00:00
WRC2010 / Svéd Rally / On the stages Tudom, tudom... Kicsit megint meg vagyok csúszva... Viszont ahelyett, hogy magyarázkodnék emiatt, inkább adok Nektek valamit, amivel remélhetőleg némiképpen kárpótolva lesztek a várakozásért. Ha minden jól megy, akkor a képeim ismét kihúznak…..
Horiko 2010.03.03 16:03:00
Vasárnap nem sikerült megvalósítanunk azt, amit szerettünk volna, mondta blogunknak Énekes Lajos, a SAPA Fehérvár AV19 edzője. Elsősorban a speciális helyzetekben mutatott játékban volt nagy a különbség, ez döntött a bécsiek javára. A fehérváriak úgy utaznak Bécsbe, hogy…..
Horiko 2010.03.02 21:30:54
Jó mérkőzést láttunk kedden, bár egyik csapat sem ment úgy, mint az első találkozón, értékelt blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. Ma is a speciális játékhelyzetek dönthetnek Bécsben, és az, hogy melyik csapat lesz felszabadultabb. "Jól kezdtünk, az…..
Vasárnapra keddi játékunkhoz képest kell még feljebb pörögnünk – amikor is kemény csatában legyőztük a Klagenfurtot –, ha a Vienna Capitals partnerei akarunk lenni, derült ki Énekes Lajos szavaiból. A Sapa Fehérvár AV19 edzőjével néhány gondolat erejéig kitértünk…..
Magunkra és a játékunkra kell figyelnünk, mondta blogunknak az alapszakasz utolsó fordulója előtt Énekes Lajos. A Sapa Fehérvár AV19 edzője utalt rá, sokan spekulációra gyanakszanak. Videóbeszámolót mutatunk a csapat csütörtöki sajtótájékoztatójáról. "Egyértelműen…..
Horiko 2010.02.19 20:51:13
@Mocsar: taktikázik mindenki, miért olyan meglepő ez?

Egy kicsit olyan érzésem van mintha az első négy csapat nem szeretne beleszólni semmibe, jelen állás szerint az első négy csapat helyezése nem változik, így csak az dönt, hogy a másik négy csapat mit játszik, olyan mint ha az élmezőny ránk bízná a döntést. Persze ez csak feltételezés.
Három hónapos eltiltást kapott munkaadójától a Sportklub-kommentátor Léderer Ákos. A blogunk szerkesztősége által is kedvelt tévés bűne az volt, hogy túlzott lelkesedéssel közvetítette a Nagy Gergő–Gasper Susanj verekedést a Fehérvár–Jesenice mérkőzés…..
Horiko 2010.02.09 21:32:46
@terminatrix: borzalmas ezt a levelet olvasni...

Léderer mit érezhet most? Az egész szezonban ő volt a riporter és most amikor épp a rájátszás közeleg eltiltják, remek. Sajnálom őt és persze magunkat is..
A mérkőzés jó részében meggyőző játékkal komoly vezetésre tett szert az SAPA Fehérvár AV19 a Red Bull Salzburg ellen. Álomszerű első harmad és jó második harmadbeli kezdés után már négygólos volt az előny, amikor a vendégek kettőt ütve elkezdtek zárkózni. Vas János…..
Horiko 2010.02.07 23:04:30
@djsanyi: kint voltál a meccsen? Nézted az arcukat? Volt köztük nagyon sok fiatal hokis, talán 3-4 közülük még rácsos fejvédőben játszott.
Horiko 2010.02.07 23:48:26
@djsanyi: Állítása szerint a helyi hoki érdekeit kb 3 éve nézi, és valahol kötelessége is odafigyelnie az utánpótlásra, elvégre eztért is fizetik.
Mindig is sok fiatalt próbálgatott, bár ma este talán egy kicsit többet a megszokottnál.
Annak ellenére, hogy baromi unszimpatikus arc, szerintem azért nem rossz edző. Szerintem ebben semmi életszerütlen nincs.

Szép volt fiúk! Hajrá Volán!
Nem szabad azzal foglalkoznunk, hogy ma már a rájátszásba juthatunk, mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV 19 másodedzője. Az az Olimpija Ljubljana látogat ma Székesfehérvárra, ahonnan újabb kulcsjátékosok távoztak a héten. "Jól kezdtünk a Villach ellen –…..
Horiko 2010.01.29 16:59:59
Horiko 2010.01.29 17:01:43
@Horiko: no most látom, hogy volt már róla szó:) bocsi
Egy rendkívül jól sikerült második harmaddal és végig okos, taktikus játékkal abszolút megérdemelten nyerte meg a Mol Liga fináléját az elődöntőben a favorit Dab.Docleren túllépett Vasas Budapest Stars. A mérkőzés elején az Újpesti TE szerezte meg a vezetést Dubek révén,…..
Horiko 2010.01.24 21:42:48
A magyar kupát is beszámítva 26 mérkőzésen keresztül nem talált a rendes játékidőben legyőzőre a Dab.Docler, A Mol Liga elődöntőjében azonban ismét a rendes játékidőben szenvedett vereséget, ezzel meglepetésre a Vasas Budapest Stars lesz a fináléban az Újpest ellenfele. Nem…..
Horiko 2010.01.24 11:32:15
@Kékfehérke: igazad van felhozhattam volna a tavalyi Mol liga döntőt is.. de nem ez a lényeg.

Ez így igazságtalan, remélem azért ezt hamarosan átgondolják az illetékesek, és jövőre nem így lesz lebonyolítva.
Egy kör, kilenc mérkőzés maradt az EBEL alapszakaszából. A Sapa Fehérvár AV19 még nem teljesítette ugyan a feladatát, de nagyon közel áll hozzá. A playoffhoz két csapatot kell megelőznünk. A Jesenice már matematikailag sem érhet utol bennünket, a Ljubljana hátránya pedig…..
Horiko 2010.01.21 19:07:35
@banyszi: belőlem szóltál, köszi.
A színvonal tényleg példaértékű, minden téren!
Köszi nektek, és minden hokiszerető embernek!

Hajrá Volán! Hajrá Magyar jégkorong!