Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Paranoid Android

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó lenne azt mondani, hogy ezt csak a verebek csiripelték, vagy hogy a parlamenti folyósón hallottuk cigiszünetben, miközben veszélyesen közel sodródtunk Hiller István hátához, mert akkor még kiderülhetne, hogy az egész csak a Comment:com szándékos és gonosz félreinformálása…..
Paranoid Android 2007.07.06 10:47:37
Az adón - amely a 18-39 éves korosztályt szólítja meg - a zene játssza a főszerepet; a világ minden tájának legfrissebb és legsikeresebb termése mellett hangsúlyt fektetnek a fiatal hazai tehetségek bemutatására is, olyan igényes zenéket sugározva, amelyek más rádiók…..
Sorozat és sport ellen beoltott sorstársaink sem maradnak szórakozás nélkül ma, lesz egy rakás jó film, válogathatunk kedvünkre. Elsőként ott van nekünk az m1 adásán Paul Newman a Senki bolondjában 22:35-től, nagyszerű film, kiváló alakításokkal, még Bruce Willis is…..
Paranoid Android 2007.05.13 19:11:18
w Helyreigazítás 2007.04.06 05:39:00
Üzent a Buta Fiú, nyilván megrettenve a haraszti zörgéstől, hogy őt holmi tévésre cserélné a párt. Most pedálozni kell. Intelme gyorsan, nyersen ért: ők bizony beperelik az Indexet, amiért úgy kommentáltuk Orbán Viktor Tápióbicskei Beszédét, miszerint „Orbán…..
comment:com Kölyköd voltam 2007.03.27 13:17:00
Olyan hírt hozott a posta, hogy menten elfejtettem tőle tegnap esti rémálmomat, pedig abban Anettka takarított zongorát egy szál pinában, miközben Farkasházy olvasott fel Tőkés László beszédeket, szóval volt mihez felnőni az elektronikus postásnak, de sikerült neki: Tokio Hotel…..
Index anyánk szokik közleményeket kapni a Nielsentől, a legújabb felmerésből fogant tanulságokat azonban ezúttal itt adjuk közre. Minthogy a piackutató vállalat most a borértékesítést vette imaginárius górcsöve alá, és megállapította, "egyre több bort adnak el a hazai…..