Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TutiFilmek

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy Batman rajongó dobta össze az alábbi posztert. Joker nem lesz benne a harmadik részben. Hónapokkal ezelőtt ugyan pletyka szinten felmerült, hogy esetleg CGI segítségével és A sötét lovag kivágott jeleneteiből összehoznak egy cameo-t, de ezt később Christopher Nolan megcáfolta.…..
Szépen lassan körvonalazódik a Robotzsaru remake/reboot, a kamera mögött továbbra is Jose Padilha álldogál és arra vár, hogy beindulhasson a forgatás. De egyelőre még a szereplőválogatás zajlik, újabb ismert színészt sikerült megnyerni Gary Oldman személyében. Oldman játssza…..
Gina Carano a szorító világából a A bűn hálójában (Haywire) akciófilm lépett a vásznakra és teljesen bejött neki, hogy nem csak a kötelek között keménykedhet. Ugyan Steven Soderbergh rendezése nem teljesített jól a kasszáknál, de ez nem szegte kedvét a hölgynek, sőt az…..
TutiFilmek 2012.04.24 11:26:53
Sylvester Stallone a The Tomb akció-thrillerben megtervez egy szökésbiztos börtönt, majd egy átverés miatt maga is oda kerül. De azért csak kereket old, hogy tisztázza a nevét. A forgatásról érkezett pár kép, láthatóan nem a rácsok mögötti felvételeket rögzítik éppen. 50…..
Lokit elkapta a SHIELD és éppen a Hulknak szánt "börtönben" tartják fogva. Nem tűnik túlzottan idegesnek, Nick Furyval társalog, miközben a Bosszúállók figyelnek. Kevin Feige időközben elmondta, hogy a film után Tony Stark visszatér Malibuba és a saját üzleti ügyeivel…..
Véget ért a Riddick forgatása, ezt David Twohy saját honlapján közölte és még egy képet is közzétett, ahol ő pózol a főhős életére törő zsoldosokkal. A sötétség krónikája bukását követően a stúdió nem akart hallani egy esetleges harmadik részről, végül Vin Dieselé…..
Terrence Malick hozzálátott következő filmjéhez, a Lawless-hez, amiben Ryan Gosling, Christian Bale, Cate Blanchett és Rooney Mara formálják meg a főbb szerepeket. A történetet egyelőre nem tették közzé, a forgatásról ugyan kiszivárgott pár kép, de ettől sem lesz okosabb senki.…..
TutiFilmek 2012.03.22 09:19:53