Regisztráció Blogot indítok
Adatok
abete

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Négy forduló óta pontszerző a Fehérvár 2010.11.28. 15:45 F. Kapus..
Megkezdődött a vb-jegyek értékesítése 2010.11.18. 10:06 Hblog ..
abete 2010.11.18 12:51:22
@Pierre: Nem tudom az ibuszban mennyire segítőkészek, nekem csak jó tapasztalatom van Ákosékkal, ezért is ajánlottam Őket. Nekem megér pár plussz 300 Ft-ot. De tudod mit, ha bemész az ÁKOS Jegyirodába hivatkozz rám (Andris-ra) és ugyanannyi lesz a jegy mint az Ibuszban. Ez természetesen mindenkire igaz!
abete 2010.11.18 12:52:45
@abete: Pár plussz 300 Ft-ot, helyesen plussz 300 Ft-ot
Még várni kell a vb-jegyekre 2010.11.15. 13:47 Hblog..
abete 2010.11.17 08:59:08
@sutyi2: A linket csak az elérhetőségek miatt tettem fel, telefonon tudtok érdeklődni, Ákosék mindenben segítenek!
Mindkét magyar csatár jégre lépett szerdán a svéd másodosztályban, és mindketten vesztesen hagyták el a pályát. Vas János csapata, az utolsó előtti Tingsryd a második Örebrót fogadta. Negyven perc után 2-0-ra a vendégek vezettek, de a záró húsz percre belehúzott a hazai…..
abete 2010.10.28 13:59:28
@terminatrix: De bizony az, legalábbis a honlap szerint.

Morbor: Ulf Weinstock

Morbor-Nagybácsi :o)
Kutya sztorija amellett, hogy bosszantó, egyben tanulságos is, mert bár az eset rámutat, hogy nem csak nálunk vannak erőszakos állatok, az is kiderül belőle, hogy a kívülálló szemtanúk egészen másként állnak hozzá egy ilyen konfliktushoz, mint ami hazánkban jellemző. A…..
abete 2010.07.28 09:35:17
@1 Fószer: Kérlekszépen, azért az Andrisba állt bele, mert:

1, Én álltam a legközelebb hozzá
2, Mert amikor megállt elkezdett mutogatni és kiabálni, nyílván mi sem álltunk ott csöndben, pláne hogy ( mi úgy éreztük ) Ő közlekedett nem megfelelően ( miért csak vele volt konfliktus a többi ezer autóssal pedig nem? ) majd amikor kiugrott a kocsiból én álltam oda, mert talán az én vérmésékletem tűrte a legkevésbé a viselkedését.

Egyébként nem volt szándékomban sem lefejelni bukóban, sem megütni protektoros kesztyűben, egyrészt azért sem mert ahogy Kutya barátom említette nem akartunk egy fogdában éjszakázni, másrészt pedig életem nem ütöttem meg embert, tehát ebből is láthatod nem vagyok egy balhés típus, de van ami nálam is kiveri a biztosítékot. Főleg ha a barátaimat, vagy a motoromat támadják, valszeg Te sem, más sem nézte volna karba tett kézzel...
Ja csak annyit az ember korrektségéről, amikor a párom meglátta mi történik, oda rohant és "megkérte" az urat ugyan ne molesztáljon már, a német símán nekiállt, és Őt is elkezde lökdösni, ennyire volt korrekt...

Viszont ami utánna történt, az hogy idegenek (németek ha jól émléxem) odajöttek és biztosítottak minket arról, hogy mindent láttak, ha fel akarjuk jelenteni ezt az őrültet, Ők tanúskodnak, az valóban hihetetlen érzés volt, és az egész poszt erről szól! Ez az üzenete, hogy van hova fejlődni ilyen tekintetben, öröm olvasni néhány hazai esetet, de legyünk őszínték nem ez az álltalános...

És a fenti kép nem illusztráció, és nem fotóbolt, igazi japán túrista módjára dokumentáltunk mi is, hátha... :o)
&rash Keihin CV karburátor 2010.04.24 19:55:11
A karburátor szétszedésének némi félelemmel álltam neki, ugyanis itt képződik az a keverék gondos arányok betartása mellett, ami mozgásra készteti ezt a nagy fémtömeget. Rengeteg tényező szükséges hogy motorunk tökéletesen járjon, ráadásul tegye ezt minden fordulatszám…..
Emberelőnyös játékunk javult, bár a Medvescak-meccsen sok fórt nem kaptunk, mondta blogunknak Énekes Lajos Sapa Fehérvár AV19-edző. Hozzátette, túl sok indokolatlan, fegyelmezetlenségből származó hátrányunk sem volt, és ez jó. "Egyelőre így hagyjuk a sorokat, jobbnak…..
abete 2009.10.13 14:31:21
@Thomas_AV: Majd segítünk picit mi is...
Az Alba Volán 19 leigazolta a magyar válogatott legjobb támadósorát – erről ezekben a percekben beszél sajtótájékoztatóján Ocskay Gábor szakosztályfőnök. Székesfehérváron folytatja pályafutását Ladányi Balázs, Peterdi Imre és Vas Márton. Fehérvárra…..
abete 2009.06.10 15:20:41
Hölgyek Urak!

(amíg írogattam sokan elmondták majdnem azt amit leírtam, de ha már ennyit körmöltem, nem hagyom veszni. Néhol szórol-szóra egyezik a mondandónk, ez nem plágium, csak telepátia :o) )

Mindenek előtt engem nagy örömmel tölt el ezeknek a kiváló játékosoknak az érkezése! Legyetek üdvözölve minálunk!!
Azt is el kell mondanom, a hoki iránti rajongásom nem tekint vissza évtizedes múltra, tehát a legendás AV-Dunaferr csatáknak nem voltam részese. Lehet, hogy ezért, de egyszerűen nem értem miért lehet fanyalgó hozzászólásokat olvasni Dunaújvárosban nevelkedett kiváló játékosok Fehérvárra érkezése miatt. Jobb volt amikor 1000 km-re játszottak kedvenceitek? Biztosan szívesen öltenék újra magukra a piros mezt, de legyünk objektívek ma Dunaújvárosban semmilyen feltétel nem adott ahhoz, hogy bármennyit is fejlődjenek. Fehérváron a Francia légiósok szerint is, komolyabb csapatokkal, komolyabb bajnokságban játszhatnak, mint akár az A csoportos francia bajnokságban. Tegyük félre az ősi ellentétet, és örüljünk hogy olyan játékosokat láthatunk a pályán, akiket a VB során, több most fanyalgó sporttárs az egekig magasztalt. Vonatkozik ez AV19 szurkolókra is.
Aztán sokaknak nem tetszik, hogy a válogatott nagy része egy csapatban szerepel. Lehet én vagyok dilettáns de azt gondolom, hogy az eddigi kiváló csapategységet csak tovább erősíti, én azt gondolom, hasznos, hogy nem csak az edzőtáborok, alkalmi gyakorló mérkőzések során van együtt a csapat, illetve a kulcs játékosok. A folyamatos közös játék segítségével képesek lesznek egymás fejével gondolkodni, mozdulatokból megérteni a másik szándékát. Azt hiszem szegény Csicsó és Palkó párosánál pl senki nem mondta azt, mennyivel jobb lenne ha külön játszanának. Én valami ilyesmire gondolok csak mondjuk sor, sorok szintjén És azt azért azt senki nem gondolja ugye, hogy az EBEL nem elég színvonalas bajnokság, a játékosok saját bevallása szerint fejlődési lehetőség, komoly játékosok ellen játszanak, komoly terhelés mellett. Persze jobb lenne KHL, DEL, vagy egyéb még színvonalasabb bajnokságban szerepelni, de most jelenleg mindenkinek ez volt a maximum amit el tudott érni. Nyilván annak én sem örülnék, ha az eddigieknél gyengébb bajnokságban kellene együtt látnom Őket, az valóban nem lenne fejlődés, ahogyan a Magyar bajnokság sem lehet az egyenlőre, SAJNOS!!! Az valóban nem volt egy szerencsés helyzet amikor a válogatott egymás ellen játszott évekig, Most egymással játszanak erős urambocsá erősebb csapatok ellen.
Végül a fiatalokról… Valóban úgy tűnhet nem lesz játéklehetőségük, bár amint azt valaki előttem leírta biztos vagyok benne lesznek mérkőzések, ahol ők lehetnek a húzó emberek. Na az lesz ám a motiváció, megmutatni az “öregeknek” ők is tudják azt amit a legendák. Aztán a közös munka igen jó lehetőség lesz a tanulásra, amint azt a VB felkészülések során is hallhattuk.
Gyakorlatilag lesz 2 db első 2 db második és 2 db harmadik sorunk :o)) ilyen terhelés mellett azért nem jön majd ez rosszul. A fiatalok eddig is inkább csak statisztáltak, most mégis többet tanulhatnak úgy vélem.
Remélem Tolvanen tudja majd megfelelően irányítani ezt a szuper gárdát.
Szurkoljunk együtt a sikerekért, tegyük félre a régi vélt vagy valós sérelmeket, vetkőzzük le az irigységet végre, és csak élvezzük amiket a srácok nekünk adnak meccsről meccsre!

Uff beszéltem! Bocs a hosszért, de kikívánkozott nagyon!

HAJRÁ VOLÁN 19!!!!
A finn Jarmo Tolvanen irányítja a következő szezonban az Alba Volán 19 EBEL-csapatát, jelentette be Ocskay Gábor. A szakosztály-igazgató sajtótájékoztatóján további fontos hírek várhatók, írásunkat folyamatosan bővítjük. Hajtás alatt Tolvanen pályaképe.Jarmo…..
abete 2009.05.20 17:13:25
@gabute: Ez milyen demagóg duma, már bocs... Mindenki elött ott a lehetőség, hogy pont ilyen, vagy jobb anyagi körülményeket teremtsen a klubjának... jajj vége a vb-nek, és "apa, kezdődik"....

HAJRÁ VOLÁN 19
abete 2009.05.20 17:19:36
@Leo945: @jegib: Ennyi... :o)
abete 2009.05.20 17:40:31
@gabute: Szégény, szegény mindnki, csúnya rossz Volán... Nem tudom, de nekem továbbra is "megdöglött a tehenem, dögöljön meg a szomszédé is" gondolat menet jön le a mondandódból. Nyilván haza beszélek, ezért nehezebben fogom fel miért lenne az bárkinek is rossz, hogy létezik Magyarországon egy klub, aki kilépve a hazai bajnokságból, egy erős nemzetközi mezőnyben méretteti meg magát, és fejlődést mutatva helyt is áll.Ehez jó játékosok kellenek... Mindehez hozzá tartozik egy ilyen szintű menedzsment is, amit igen kemény munkával lehet csak sikeresen végezni, és ahol a fő cél nem a saját zseb tömése, hanem a Csapat építése.... Nem biztos, hogy egészséges mindnben az összeesküvést keresni, bár sajnos ez nagyon Magyar szokás az utóbbi időben...
"Gratulálok, hogy a magyarok ott lehetnek az A csoportos világbajnokságon. Eddig nem sokat tudtam a magyar hokiról, az elmúlt években elért eredményekre azonban mindenki felfigyelt a sportágban" – jelentette ki Jari Kurri, a finn válogatott csapatvezetője a két…..
abete 2009.03.31 17:25:25
@Az évek meg a rutin: Élőben is kicsi :) Nekem kellett pár meccs mire megtaláltam a pakkot játék közben... de örülünk a friss húsnak :)

HAJRÁ MAGYAROK! CSICSÓÉRT!
Elképesztő különbség volt a csapatok közt a Mol Liga-ezüstérmes és az EBEL-kilencedik mérkőzésén. Az Alba Volán játékosai sokkal-sokkal gyorsabbak és erősebbek voltak, oda is tették magukat rendesen az elejétől kezdve. Kis túlzással akkor ütöttek gólt, amikor csak…..
abete 2009.02.26 14:35:10
@popeszku: Szia! Lehet valahol online nézni a meccset?
Nagyon nehéz dolgunk lesz, mondta Énekes Lajos edző az Alba Volán ma esti, klagenfurti vendégjátéka előtt. Az EBEL utolsó helyéről elmozdult magyar bajnok a ligaelsőhöz utazik, amelyet ugyan sikerült már egészen bravúrosan legyőznie, nem is egyszer, de az eddigi két idegenbeli…..
abete 2009.01.29 19:03:07
abete 2009.01.29 19:21:20
abete 2009.01.29 19:22:25
Ezt Énekes Lajos Alba Volán-edző mondta a keddi EBEL-mérkőzés előtt, utalva arra, hogy eddig kétszer győzelemmel távozott a mai vendég Székesfehérvárról. Sajnos a betegségek ismét átírták a játékoskeretet, két fontos pillér dőlt ki.Szuper Levente és Jason Guerriero…..
abete 2009.01.27 19:49:25
abete 2009.01.27 19:52:23
@ekanai:Köszi! Rohadt meló... mindenesetre lélekben ott vagyok!!!

GYERÜNK GYERÜNK!!!! GO GO GO!!!
Az Olimpija Ljubljana-meccs négy hiányzója közül csak egy csatár épült fel. Énekes Lajos első számú kérése azonban így is meghallgatásra talált: nincs újabb beteg az Alba Volán keretében. A Linz elleni idei két hazai mérkőzésen összejött a pontszerzés."Kovács Csaba…..
abete 2009.01.18 14:53:51
@Thomas_AV: BLUE LINE BOYS :o) ez jó! akkor este ott, és mehet a győőőzni keeeellll!!!

HAJRÁ VOLÁN!
A Dallas Stars-Detroit Red Wings mérkőzés szenzációs csatát hozott a minap, óriási bravúrokkal, parádés passzokkal. Nincs mit tennünk, ma ismét egy detroiti hálóőr jut főszerephez, a nap videóján Chris Osgood hárítja Brad Richards kapáslövését:..
Kőkeményen megverte a magyar bajnok a szlovén Jesenicét az EBEL-ben, 5-1, a siker értékét növeli, hogy amióta a két csapat az osztrák bajnokságban játszik, a fehérváriak még soha nem nyertek. Az eddigi 8 mérkőzésen 8-szor kaptunk ki, 5-ször rendes játékidőben, 3-szor iksz…..
Nem biztos, hogy a tengerentúli játékosokat kell erőltetnünk a továbbiakban, mondta a jégkorongblognak id. Ocskay Gábor, az Alba Volán szakosztály-igazgatója. Csütörtökön a magyar bajnokcsapat felbontotta Blake Forsyth hátvéd szerződését. Az okokról és a szezon hátralévő…..
abete 2009.01.08 22:24:13
@jágör68: Miért lenne baromság több válogatottat foglalkoztatni? Nem profitálna ebből szerinted a válogatott is? Nem gondolom, hogy ez a bajnokság gyengébb mint a Francia, de a fejlődés mindenképpen biztosított az EBEL-ben is. sztem...
December vége felé úgy nézett ki, a magyar bajnok elindulhat felfelé az EBEL-ben. Azóta megint gondok vannak, de persze így is érdemes megnézni, hogy arattunk sikert Innsbruckban, és hogyan győztük le dettó 3-2-re a Klagenfurtot 2008 utolsó meccsén.Innsbruck–Alba Volán 2-3Alba…..
"Ígéretünkhöz híven sokat gyakoroltuk az emberelőnyös és –hátrányos játékot. Természetesen a korábbiakban is jelentős mértékben foglalkoztunk ezekkel a speciális helyzetekkel, de most kiemelt hangsúlyt fektettünk rá." Énekes Lajos edző vezette be ekképpen a…..
abete 2009.01.06 19:54:31
abete 2009.01.06 20:02:38
Három hónapja nem kaptak fizetést a Steaua Bucuresti játékosai, tudta meg blogunk Alekszandr Kulikov vezetőedzőtől. A szakembert arról kérdeztük, milyennek látja csapata playoffesélyeit, nem sokkal a Mol Liga-alapszakasz vége előtt. Kiderült, hogy nagyon szerényeknek: Bukarestben…..
abete 2009.01.05 17:00:18
@D. Gromov: Köszi! bár jobban örülnék ha az EBEL play-off-ra kellene gyúrni torokra!

Győőőőzni keell!

HAJRÁ VOLÁN!