Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akira76

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Majdnem háromezer kilométer út, majdnem háromezer milliárdért. Mikor? Legkésőbb 2027-ben. Mai cikkünk blogposztja...
akira76 2011.07.15 09:27:56
@Tabulator: A munkacsoprt volt régebben is.
Anno, mikor az M0-ás épült káposztásmegyernél, kinetek csáploni, hogy "nehogy má ide építsetek". Benne is voltak a tv-ben. Marha sokan voltak, kb 5-en. A bajuk az volt, hogy csökken az inmgatlanok ára káposztásmegyeren, és dunakeszin.
Mellette meg a káposztásmegyeriek küldték el őket a p.csába ( a levegő munkacsoportot), hogy huzzanak már el. Nekeik, nekünk kellett az M0-ás, mert könnyebben lehet eljutni a körgyűrűn, mint a városon átverekdni magunkat.
A levegő munkacsoport sem tudja igazából mit is akar, de legalább gondolom állami támogatást kapnak:)
Belsőség Húsz év trágyadombja 2009.08.28 07:00:00
Akárhogy is nézzük, a szerkesztőségben én kezdtem legkorábban az autótesztelést, pontosan húsz éve. Bizony furcsa látni, hogy azoknak az autóknak a többsége, amiknek pezsgős-puccos-sokcsillagos szállodás bemutatóján ott voltam egykor, mára csoffadt ócskasággá degradálódott.…..
akira76 2009.08.28 10:38:22
@Csikós Zsolt: Olvastam a cikkeidet, jók , ez az írás amit írtam nem neked szólt. a Te cikkeid olvashatók ezen a fórumon. De már kicsit fáraszt, a sok szubjektív vélemény, hogy melyik kollégád melyik autót nem szerti.
akira76 2009.08.28 10:52:51
@Balázs Viktor: Örülök, hogy adhattam ötletet neked.
Belsőség Gyertyát ingyen 2009.07.22 02:59:00
  Nyitott motorházzal állt a Civic, mellette telefonált a fickó, és mintha intett volna, hogy álljak meg segíteni. Fék. Tolatás.  Vélemények az azonos című írásunkról...
akira76 2009.07.22 09:43:14
Sziasztok !

Én is megálltam már a 6-oson, egy srácnak, hogy kifogyott a benzinje, mondta vigyem el már egy kútig. Elvittem, erre ott derült ki, hogy nincs nála pénz, se kanna. Erre mondtam neki, hogy itt egy üres 2 literes kólás flakon, ott meg egy redőr autó, kérjen tőle, ha nagyon akar, nekem nincs egy vasam se, ott is hagytam. Majd megoldja valahogy, ne nézzen madárnak.
Viszont, az m3-ason(hatvan előtt), felforrt a vizem, félreállat, hogy lehűljön (persze 30 fokban), zárva maradt a termosztát. Jött egy rendőr, mondta húzzak már a leállósávból. Mondom oké, de felforrt a víz. Nem érdekelte, úgyhogy nyitott motorháztetővel, alapjáraton begurultam az első kúthoz. Ott nagy eszemmel, kitaláltam, hogy könnyítek a motornak hűlni, és leveszem a kiegyenlítő tetejét. Na, le is forráztam a kezem, ahogy kell. Pillanatok alatt 15 ceni hosszan akkor viízhólyag lett a kezemen, mint az állat, és ho-si-minh vörös lett.
a kúton adtak jeget, azzal hűtöttem.
a vége az lett, hogy kihívtam a sárga angyalt, aki nem tudta, hogy a 6n polon, hogy van a termosztát, és inkább hív egy trélert, az vigyen el pestig (ott lakom). Ez 25 ezer lett volna.
Bezártam az autót, majd másnap visszajövök húgommal, és megoldom, stoppolni kezdtem a kúton.
2 óra alatt senki nem akart elvinni pestig. Pedig csövesnek nem néztem ki, suliból jöttem (gyöngyösről). Egy hungarokamionos vitt el végül.
Este ügyelet, János kórház, bőrömet levágták, (ami megégett), kötözésre jártam egy hónapig minden nap, majd pótolták a sérült részt.
Belsőség Kalasnyikov 2009.03.24 00:00:00
"7,26 milliárd forintot költene 7700 elavult Kalasnyikov modernizálására a Honvédelmi Minisztérium (…). A tervek szerint elsőre 110 gépkarabélyt szerelnének fel modern, éjszakai célzó­be­ren­de­zé­sek­kel és irányzéklézerekkel, illetve taktikai…..
akira76 2009.03.24 14:35:33
@sipike78: csak az lett a vége, hogy a Nato megfigyelők kimentek afganaisztánba, megnézték a magyar tábort, és kérdezgették a katonákat, hogy, hogy-s mint? zsold jó? miért csak ilyen felszerelés van?
Erre valamelyik katona mondta, hogy jó a zsold, 1500 dollár körüli. Erre nagyot néztek, a natosok, hogy ki van? A nato 4000dollárt ad a magyaroknak. A magyar összekötő tiszt meg
Hááát igen...igen, de abból lejön a szállítás, étkeztetés, biztosítás.
A nato meg mondta nem, ez jár nekik. Erre a magyarok, akkor veszünk nekik jobb felszerlést oké? Így már jó lesz.
Ezért van 1 milláért éjjellátó.
Tudod, közbeszerzési pályázat.
Mint a laptop 750 ezerért.
Belsőség Stig-kór és halandzsa 2009.01.22 17:54:00
Tudjuk, hallottuk, rajta vagyunk. Ismét lelepleződött a Top Gear ismeretlen zsenije. A fekete Stig, azaz Perry McCarthy (ex-Forma 1-es pilóta) ráfaragott erre anno, mikor életrajzi kötetében elkottyantotta magát. Aztán (ha jól emlékszem 2002 végén) szimbolikusan kilőtték egy…..
kár-park Ez a méreg, nem a cián 2009.01.17 01:41:00
A Totalcar csapatából ketten is hosszan tudnánk ecsetelni, hogy egy húszéves Toyota Corolla felújítása mennyi pénzt, időt, energiát és vesződséget igényel. Pedig Karotta és én nem is a saját kezünkkel építettük meg imádott Hachirokuinkat. Történetünk főhőse viszont három…..
  Nálunk jobban senki nem érti a felzúdulást, a pokoli, gyilkos indulatok zabolátlan felszínre törését egy-egy cikk kapcsán. Az anyázási lehetőség csak egy kattintásnyira van, sokan nem is várják meg, míg csökken a fejükben a nyomás. Ezekből pedig mi karácsonykor mindig…..
akira76 2008.12.28 14:39:08
Szerintem nem kicsit süllyedt a totalcar színvonala. Meg kell nézni a sok gyűlölködő levelet, bár bizos van ott is egy két retardált is.
A cikkek, rangon aluliak újabban, nem hiszem, hogy sokan kíváncsiak a w123 újjáélesztésére, vagy egy 100 éves pandára, hogy hogyan szerelei, és mi rohad le benne. (ha már ennyi esze van, hogy ilyen betegágyakkal jár)
Inkább, ha már használt, lehetne astra "feltámasztás", vagy valami hasonló, amivel még járnak emberek, és nem a bontóban rohadnak.
Jó, hogy nem zastavát mutatnak már be.
Szóval a régebbi használttesztek sokkal jobbak és volt egy-két életszerűbb autó is akkor még. Amivel jár az átlagember. (nem hiszem, hogy annyi 6-os bmw, vagy lexus jána az utakon) Szívesen olvasnék megane, golf, astra összehasonlításokról (nem gti, hanem alap, vagy 1.6-os motorral), vagy clio, grande punto, corsa, szóval életszerűbb autókról.
A régi 25-30 éves romokat és a 10-20 milliós csodákat meg hagyjuk meg azoknak, akik szertnek buherálni, vagy tudnak ilyen szuoer gépeket venni de nem egy egész oldalas cikkeket írni róla, minden héten szinte.
Mióta nincs a tv2-n a műsor kénytelen vagyok nézni a szinvonaltalan Barna műsorát, az idétlen olasz gyerekkel, vagy az rtl-es hülye gyereket (aki azt mondta a f430-ra, hogy kicsit idegesen viselkedik. De majd összeszarta magát, mikor gázt adottt, és kiszállni sem tudott a kocsiból annyira remegettt a lába). Borzalom autós műsorok vannak, jó lenne viszzatérne a totalcar, a régi megszoktt szinvolával, ami 4 éve volt még. Azok jó, színvonalas műsorok voltak!