Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Luthor

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gavin Hood a Wolverine rendezőjét kértél fel arra, hogy írja át a Végjáték (Ender's Game) forgatókönyvét. A film Orson Scott Card amerikai író regényéből készül, 1985-ben adták ki a könyvet , majd Hugo-és Nebula díjjal jutalmazták, akárcsak a folytatást. Ha Hood végez a…..
Luthor 2010.09.21 13:13:26
Péternek 30 ezer forintjába került ez a manőver. Miért kapta a büntetést? A helyes megfejtés alant: A homáron is és sokhelyütt a neten sokan azért háborognak, hogy miért parkolnak mások igy meg úgy és hol van a rendőrség ilyenkor! Nos elárulom neked, hogy hol. Itt és lesújt…..
Tavaly és idén is úgy adódott, hogy alig több, mint egy napot töltöttem Londonban: egyik este érkeztem, másnap este eljöttem. Üzleti ügy, konferencia szerdán, szabadprogram csütörtökön, de csak 16:30-ig, mert indulni kell a reptérre. Kíváncsi voltam, mit lehet ennyi idő alatt…..
A sorozat eddigi leg-X-aktásabb epizódja New York államban nyit. Fiatal rendőrtiszt járőrözik az utakon és feleségével beszélget a kisbabájukról. A férfi egy fiúra lesz figyelmes, aki egyedül bandukol az út szélén. Felveszi, majd kiszedi belőle, hogy a srác, Teddy megszökött…..
Csak azoknak, akik naprakészek, azaz a sorozatot a Viasaton követők NE nézzék meg! ..
Csillagidő: 41503.7. A Csillagflotta üzenetére az Enterprise a Semleges Zónába indul, hogy felderítsen egy csatát és mindenbe beleüsse szépen ívelt, gömbölyű orrát. Mikor az észlelt esemény helyére érnek egy erősen amortizált szállítóhajót találnak, amire talán a…..
Kedélyes közös vacsorán találjuk magunkat egy nagyon elegáns helyen Dexszel, Ritával, Miguellel és Syllel. Látszólag minden remek, Dex és Miguel jól elviccelődnek egymással, de Dexter nem mulaszt el figyelmeztetni minket, hogy ez csak álca, és neki sürgősen el kell döntenie,…..
Aki ismerős Anne Rice vámpírkrónikáiban, annak már kialakulhatott egy klasszikus kép a vámpírokról: jól néznek ki, problémás a magánéletük, és folyamatosan lelkiznek. Íme a tökéletes mintapéldány, Angel. Pár száz éves élettörténetébe most nem mennék bele (lásd:…..
hogyvolt Nyári menetrend 2008.06.09 07:44:00
Kérem szépen, nagyon beindult a hogyvoltozók tömege, rakat újonc és retró is érkezik a blogra, így köszönjük a felajánlásokat, de mostantól kezdve nyárra csak egy új sorozatra várunk jelentkezőket: Róma. A régebbiek közül lehet jelentkezni a Tudorok első évadára, kiadó…..
Ha a karakterekből éppen nem tudunk kihozni valami újat, akkor cseréljük meg mindenki szerepét. Gondolhatták az írók, és a feje tetejére állították a Montecito-t. Így az új felosztásban kell a csalókról, és az étteremről gondoskodni. Komoly gyűlést tartanak a főnök…..
Már vártam, mikor jönnek elő a farbával a vidám drogos énekessel és a faszára előszeretettel zoknit húzó basszerral operáló kommerszgépezet ügyvédei, hát megvárták, míg lemegy a Kaliforgia első évada (nálunk most megy az HBO-n), és csak ezt követően nyújtották be a…..
Nu, Linderman kihozta a sittről Nikit, vagyis az ő szempontjából Jessicát; Sylar le akarta szedni Clairemackó anyjának a fejit; Clairemackó rálelt az igazi anyjára, aki tüzet csihol csak úgy, csettintéssel; ja, és Nathan Petrelli a pomponlány apja, Emó meg a nagybátyja. Nathannel…..
Ez az a rész, amiben hat hónapot ugrunk vissza a múltba, tehát nem tudjuk meg, hogy Niki/Jessica lelőtte-e hites urát, és hogy mi lett Peterrel a pomponlány-mentés után, de megismerjük Sylar elvtárs múltját, és majd' minden főhősünk megjelenik egy kicsit - szóval lehet örülni…..
Ezen a héten végre kiderül, hogy Peter megmenti-e a lányt és ezzel a világot is egyben, és Sylar is meglehetősen kellemetlen helyzetbe kerül - de sajnos Mohindert is kapunk, olyan dózisban, ami káros az egészségre. Clairemackó iskolájában nyitunk, ahol a Homecoming nevű éves…..
A kórházban nyitunk, ahol az első rész végén halálugrást végrehajtó Peter fekszik, Nathan ugyan megmentette, de kicsúszott a kezéből az öccs, és kicsit összetört. Repülésről hadovál és hasonlókról, Nathan úgy tesz, mint aki nem tudja miről van szó, jobb így mindenkinek.…..