Regisztráció Blogot indítok
Adatok
denevérlány

16 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
tökéletes hamis napcsábító csobbanópilládra pacskolóvezető vacogóarany fák közt suhanótitkokat karcolóölelésbe olvadóváratlan csókolóbúcsúzó..
 ..
Belsőfilm Labdazsonglőr 2010.03.17 19:49:00
Nyalókaszínekben pompázó, színes vonalakban szétfolyó, kacskaringázó három labdával gurultam a Kálvin tér felé.Az egyik, a legnagyobb labdán csücsültem, közbe a másik, közepes gömbre téve bal lábam, s a bal kezemben egy harmadik kissebbecske, puha lasztit fogva, egyensúlyozva…..
Belsőfilm Újabb villamos 2010.03.17 19:37:02
Újból a villamosmegállóban találkoztunk Viktor, de most nem voltál valami jó színben. Szakállad is volt, és kockás inged - naná - de szomorú voltál, és kerestél valamit. Hideg, havazós villám-villamosmegállós találkozásunk újból azt üzente élsz valahol, és még változol…..
Belsőfilm Ruhatár 2010.01.20 14:40:00
Ott álltam a sorban bíbor-lila keserűségből és fájdalomból szőtt fátyolban, hogy leadjam elvislehetetlen terhem a többi szabadulni vágyóval.Volt ott már megannyi kopott kalap, cifra sál, foszló kabát gazdátlan-árván. Beadtam én is, amit cipelni nem bírtam tovább, mintha így…..
Belsőfilm Kolibri 2010.01.17 12:02:39
Az őserdőben menvén hirtelen külünös sustorgásra lettem figyelmes, majd mint a villám cikázott felém kedves-pajkosan egy szívárványszínű, vibráló jelenség. A kolibri olyan apró és izgága volt, hogy alig lehetett érzékelni egy pontban, mégis mindenütt jelen volt. Gyönyörű…..
Belsőfilm Kincsvadászat 2010.01.17 11:50:00
Térdig a vízben álltunk. Lassú folyó, baloldalt kivilágított híddal. Kincseket kerestünk az iszapos talajon. Izzó fénygömbök hullottak az égből, jelezve, merre keressük a kincseket a sűrű fekete vízfenéken. Sokáig keresgéltünk így, de nem sok eredménnyel...Hirtelen…..
Belsőfilm Találkozás 2009.12.23 17:19:00
Egy budai villamosmegállóban találkoztunk. Mióta meghalt, most először láttam Viktort. Nagyon jól nézett ki, tele volt élettel és mosollyal. Piros kockás inget és fekete farmert viselt, mint egykor a középiskolában. Először nem hittem a szememnek.- Hát te élsz? - kérdeztem.Egy…..
Belsőfilm Újraélesztés 2009.12.23 17:03:40
A karácsonyi vásárlás tömegforgatagában egyszer csak megjelent egy mentőautó. Ahogy fókuszálni kezdtem a kíváncsiskodó sokadalomra a fehérköpenyes egység körül, döbbenten vettem észre: egy állatkertből elszabadult oroszlánt próbálnak éppen újraéleszteni. Két…..
Belsőfilm Még valami 2009.12.22 10:31:00
Találkozunk szinte minden este. Tudatalatti randevúk... Azt mondtad: nem kínzol tovább. Valamit szeretnél mondani. Van valami, amit még tudnom kell… van valami dolgunk még…ezért nem fejeződik be az álom soha.  ..
Belsőfilm Debreceni vonat 2009.12.22 10:28:00
Rohanván, hogy elérjem a vonatom Debrecenbe, megállított a BKV ellenőr. Idegesen kotorásztam mindig kuszán teli táskámban, míg végül előbányásztam a diákom, azaz elsőként a már lejártat. Rögtön persze helyesbítettem, s az érvényeset dugtam a kezébe, ám már késő volt.…..
Na szóval már itt vagyok egy ideje, jóformán már megyek is haza, írni meg még nem írtam egy bötüt sem, ideje elkezdeni, na. Előzményekről most nem írok, majd talán máskor. Mi történt eddig? Hát először is iderepültem. Pontosabban Lutonba, mindez történt hétfőn hajnali…..
távolköd mögül égető fény neszeza gyerekek arcán mosoly csücsültömeg sodor a metrón felédhiány a tűszúrós esőbenbéke rádgondolással kavarog fejembenbarna vállamon csillog a távolság titkos izgalma ..
majdnem teliholdas éj udvaránérintésbe feledt pohár üvegfalánszállunk tovamesszeelhajnal felétávolközel pillanat pereg velünkfény és homálylüktető erek falánvérlobbanásszárny szárnyhoz érrepültovábbmosolyod égkitárbezár  Hiszel a szerelem első látásban?Vagy…..
éjjeli őrhelyemenáldozatom neszezemlógok a semmi ágánvérszagra rezdül a számmost utazunktávolodunk vad táncba keveredemcsend üli körbe helyemszárnyad a szárnyamhoz érperzsel a hajnali dérmost repülünkközeledünk  csütörtökön új törzshellyel…..
hideg esteérdes testeburkol álomtakaróbaaztán szelídsugár legyintöntudatlan vízióbafeszes reggelvad kezekkelindít útra ébredésszemeimre lágy ívet vona tartós pillafestésrebegtetni valóhoszzan fókuszáló szempármustrakész Ha a vízálló…..
        eső nyálkázik talpam alattcsapdossa fürtjeimetfüggőm csilingelahogyan borzolfájdalmat mint mossa elkönnycsepp vagy eső csakcsorog nyakambaindázva fojt bilincselezer kérdés várakozásérzés mely nem enged még el Nemet int fejével a…..
denevérlány 2008.12.28 14:54:37