Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kivancsi

0 bejegyzést írt és 1494 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lesz-e polgárháború az USA-ban? Tudom, a cím több mint provokatív. A realitást meg sem közelíti. Azonban nem 2017-et írunk, hanem 2021-et. És tudom, most, a jelenben is nagyon nehéz elhinni, hogy ez egyáltalán kérdés lehet. Elképzelhetetlen lenne, ha nem lennénk túl a Capitolium ostromán, ha nem…..
Kína a drón iparág hazája és a diktatórikus ország a drónok használatára is lényegesen nagyobb szabadságot enged  az embereknek, mint a demokratikus országok többsége. Az új magyar drónszabályozás kapcsán különösen aktuális, de egyébként is érdekes, hogy Kínában mennyivel egyszerűbb drónt használni,…..
A rövid válasz erre a kérdésre, hogy bizonyosan van. A Bibliában ugyanis úgy áll, hogy Isten ígéretet tett a dinasztia folytatására Dávidnak: „Így a te házad és királyságod örökre megmarad, és trónod örökre szilárd lesz.”1 Isten Jesájá, Jeremiás és Jechezkel prófétákon keresztül arra is ígéretet…..
Tegnap este az ATV-ben Vadai Ágnes még annyira sem volt hajlandó elhatárolódni Gréczy Zsolttól, mint a DK elnöke. Gyurcsány „hülyeségnek” nevezte az önmagáról meztelen képeket készítő szóvivő produkcióját, Vadai szerint a fotókat „Valakik ártó szándékkal kiadták, kiszivárogtatták, ellopták.” Gréczy…..
A reggeli kávé életmentő. Ma reggel ez szó szerint értendő volt, mert a kávéért álltam sorba, amikor az első bomba robbant - tőlem 80 méterre. A második bombával már nem volt ekkora szerencsém, mert pont a talpam alatt robbant. De ne rohanjunk ennyire előre. Bangkok Charlie már megint a bangkoki…..
A klímakérdés évről évre egyre jobban foglalkoztatja az embereket szerte a világon. Léteznek már a témával foglalkozó világszervezetek, vannak zöld pártok és olyan tudósok is, melyek vagy az említett testületeknek dolgozva, vagy bizonyos államok hivatalaiban publikálnak tanulmányokat a témáról. A…..
A nyári főszezonban hétről hétre kerül bele a Wizz Air a hírekbe, legtöbbször inkább negatív kontextusban. Megkérdeztük a légitársaság kommunikációs illetékesét, hogyan élik meg és hogyan kezelik a mindennapi kríziseket, mi a kríziskommunikációs megközelítésük. Interjú Radó Andrással, a Wizz Air…..
Kivancsi 2019.07.13 08:38:36
nos ebbol mindent megtudtunk teljesen tiszta a kép! igazi Magyaros viselkedés a wizz mindent jol ugyesen pontossan csinal csak ugye a kornyezet a kulonbozo kulfoldi (rol fizetett) :) legiranyitok repterek basznak ki tesznek keresztbe a cegnek.... amugy minden szép es rozsaszin vagy magenta mint a gépek amik legfiatalabbak az EU ban etc... a marketinges reklém bullshit az megy meg ilyenkor is 1000x-el... a business jol meg 2szemjegyes novekedes van! es csak 0,2% jarattorlés de azoknak akik megszoptak nem a wizz miatt annak lofasz az orra ala nehogy a nyaralohelyen barnuljon! szopjon a repteren egyszál furdoruciban :)! kulonben is oruljon ha tuléli a wizz-t! :)
időben elindulhassanak, és épségben, pontosan megérkezzenek a célállomásra.
Ma mar ezzel is meg kell elegednunk hogy EPSEGBEN! de ha nem viselkedunk akkor lábtores vagy pofa beverés is majd elofordulhat! amit nem a wizz csinal hanem a problémak miatt felboszult utasok muvelnek egymással de ebbol is majd a wizz jon ki patyolattisztan es uzletileg a legjobban :) es kulonben is mi a faszt ugattok es problémaztok holnap lehuzzuk a rolot vagy felhuzzuk a vasfuggonyt Mo-ra vgy akarhova az EU ba es basszatok meg mert a wizz megkerulhetetlen szolgaltato az adott piacon mind a 114 gépével es napi 100.000 bofán verhető utasával...
aki meg ebbol sem ert oda majd kikuldjuk a Duderte jellegu rendvedelmi szervunket! :)

Ma 15 év utan itt tartunk a wizz storival amit a malevet a politikai tarsaival foldbedongolo prominens vezetoje megálmodott... koszonjuk varadi gengszter ur.... igy gondolunk a cegre es valamennyi fapadosra de mar a hagyomanyos repcegek legtobbjére is mikor felulunk a jarataikra.... tudomassul vesszuk a tobb oras vagy napos keseseket a rossz repteren valo leszallasokat ott alvasokat a granit koves foldon.... a birkanak nezett tomeg ezekutan természetesnek veszi mindezt hisz ez velejar hozzatartozik a "repules" nevu ruletjatékhoz belekalkuláljuk mikor wizz-re vagy repcsire szalunk! Hisz kemény munkaval sok sok buntetes kifizetése utan a wizz es tarsai beidomitottak a birkakat hogy ez vele jár ez normális es kulonben is KUSSS
Fizessék ki neki a veszteségét, különben nem lesz uniós klímacél. ..
Orbán Viktor keresi a konfrontációt a saját pártcsaládjával: azokkal, akik eddig megvédték. Nem tetszett a véleményük, amit addig ignorált, hogy felfüggesztették; s így már nem tetszik a Néppárt által Európai Bizottság élére szánt Weber sem. Orbán Viktor hallgatja Sargentini képviselő asszonyt az…..
"Az ülőfelület elvesztette tartását, a töltetanyag elvékonyodott. Ez okozza a huzat gyűrődését. A minőségellenőr megvizsgálta az áruházban kiállított darabot, amelyen hasonló elváltozások figyelhetők meg" - igen, oké, de talán egy 2 személyes háztartásban szolgáló kanapénak 1 év használat után nem…..
Régóta nem írtam már akcióesőről, de mivel itt az év vége, és jönnek a jobbnál jobb leárazások – amikre én is tartalékolok –, ezért itt az ideje, hogy beszéljünk róla egy kicsit. Kezdjük is a legkorábbival, a november 11-én érkező Szinglik napjával, amihez már mennek is a bemelegítő akciók...
A VV Csoki néven ismert vellalakó a bekerülésekor forgatott kisfilmben azt mondta, hogy Szavazzatok rám, néger vagyok! és ezen a platformon tolta eddig a szekeret odabent, levarrt két vagy három lakót (VV Krisztiánt nem számoljuk bele, de sanszos), majd testi épséget veszélyeztetett és kizárult. A…..
Zsebben turkálós ország vagyunk. Különösen, hogy a nyáron az aktuális átlagbér triplájában állapították meg az országgyűlési képviselők alapilletményét: havi 891 ezer forintban. Öt képviselőből négy persze nem csak az alapilletményt és a teljesen szabadon felhasználható költségtérítést kapja,…..
Görögország nem csak történelmi látnivalóiról és páratlan természeti értékeiről híres, hanem arról a gazdag szigetvilágról is, amely megtalálható partvidékén, vagy éppen a tengerben, bentebb. Thassos a legészakibb szigetként ismert, amely akár több hétre elegendő felfedeznivalóval is szolgál a…..
A felcsúti fociakadémia nem regisztrált külföldről támogatott szervezetként, beszámolója alapján mégis fillérre tudható: húszmilliós támogatást kapott az Európai Labdarúgó-szövetségtől (UEFA). Az Alapítvány korábban is tüntetett fel ilyen támogatást, mégsem szerepel a civilek által sérelmezett…..