Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Angyalosi Ádám

245 bejegyzést írt és 144 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
#1 Ez nem kritika lesz. Ha azt szeretnél, akkor olvasd el Dani vagy Ricsi írását: én magam valahová kettejük közé szorultam, habár inkább az előbbi régióit kapargatom, de azért nem akkora odaadással. #2 Hogy ez a poszt miért olyan, amilyen, az leginkább a látott film…..
Angyalosi Ádám 2013.08.20 01:09:21
@Zalaba_Ferenc: a kettő együtt, ami máris nem hatna olyan üresnek, ha nem hagynád figyelmen kívül a szekunder olvasatot - mint ahogy azt kommentem első felében írtam. Olvasni tudsz? A kettő együtt.
FRISSÍTVE! ...és vasárnap este végre belekezd az AMC a Breaking Bad irgalmatlanul kettészakított utolsó évadjának második és befejező felébe. Aki idáig a (cseppet sem félrevezető című) Totál szívást nézte, az kérem, forduljon el, nehogy még elspoilerezzem neki, miért is…..
Angyalosi Ádám 2013.08.10 19:14:54
@Zalaba_Ferenc: én épp ott (a harmadik évad 3-4. epizódjánál) hagytam abba végleg; bár a teljes 2.33 évad nem volt _annyira_ bicskanyitogatóan rossz, mint a második évad befejezése, de a középszerből egy pillanatra sem tudott kilépni. Később egy barátomnál láttam egy fél epizódot a 4. évadból, ami csak megerősített döntésem helyességében.
Angyalosi Ádám 2013.08.10 20:12:35
@Kovács Erzsébet:
"Én többre tartom ezt a sorozatot, mint mondjuk a Dextert."
Na jó, de a Dexterről mikor mondta bárki (szakmabeli), hogy több, mint agyatlan szórakozás?
Angyalosi Ádám 2013.08.10 20:13:49
@Lateralus: "ez valami koncepció lehet az alkotóknál."
Igen, ez a "bad writing" koncepciója. :)
Essenben még jelenleg is zajlik a Star Wars Celebration Europe, melyre a Lucasfilm is nagy erőkkel készült: egyrészt bejelentették, hogy John Williams szerzi majd a VII. rész zenéjét (azaz J.J. Abrams most először rendez olyan játékfilmet, melyhez nem Michael Giacchino írja a…..
Angyalosi Ádám 2013.07.28 19:33:01
@Wintermoots: Nem egy és ugyanaz, de a sztori magában foglalja a karaktereket is.
Gondolom, Danialves arra a tévhitre utal, mely szerint a sztori és a cselekmény egy dolgot takarnak, miközben utóbbi (a karakterekhez hasonlóan) csak egy kis alkotóeleme az előbbinek.
Újra itt vagyunk, és aki figyelemmel követi az amerikai televíziós szakma legrangosabb kitüntetéseit (itt a tavalyi mezőny) az tudja, mekkora hangsúly van az "újra" szón. Nos, a bejáratott címeket képtelenség kirobbantani a jelöltek közül, bármennyire is próbálkoznak a tévés…..
Angyalosi Ádám 2013.07.18 23:30:22
@Wintermoots: "én jobbára a férfi karakterekre fókuszáltam"

Akkor most olvasd el még egyszer a sorozat címét.

Lena Dunham csodálatos, a Girls szintén.

Ha nőellenes - saját bevallásod szerint - nem is vagy, szexista mindenképp.
A szabályokat itt találjátok. Új képek (az "elolvasom" után)! Megfejtés: Emelt fővel (Walking Tall). Megfejtő: Mozsy (3 kép alapján). Jelenlegi állás: 1. dzsoker1976 (9 pont)2. todie2d (5 pont)3. Mozsy (3 pont)4. Tnitike (1 pont)..
Angyalosi Ádám 2013.07.13 15:45:55
A szabályokat itt találjátok. Új képek (az "elolvasom" után)! Megfejtés: Melegkonyha (Fuera de carta). Megfejtő: Tnitike (öt kép alapján) Jelenlegi állás: 1. dzsoker1976 (9 pont)2. Tnitike (1 pont)..
Angyalosi Ádám 2013.07.09 17:03:05
A Csendes-óceán mélyén keletkezett dimenziókapun át gigantikus óriásszörnyek érkeznek Földünkre, hogy jó óriásszörnyi hagyományokat követve milliós nagyvárosokban rendezzenek rombolást. Mikor az egyik tábornok azt javasolja, hogy küldjünk rájuk föld-levegő rakétákat, őt…..
Angyalosi Ádám 2013.07.11 00:55:58
@Angyalosi Ádám: direkt lerövidítem bitly-n, erre a bloghu kibontja az URL-t. Nem szeret ma a technika ördöge. És még csak 55 perce tart a nap.
1945 nyara. Végéhez közelít a második világháború. A japán hadsereg elveszítette a Csendes-óceáni csatákat, a szövetségesek a Tokiói öblöt és a nagyobb kikötővárosokat bombázzák. Napalmot használnak, hisz a papírból, fából készült házakat a tűz pillanatok alatt…..
- SPOILERES ÍRÁS - Azt mondják, minden platformnak, minden konzolgenerációnak megvan maga játéka, az a program, amit évek, évtizedek múltán nem egyszerűen klasszikusként vagy mesterműként emlegetünk majd, hanem mint azt a játékot, amely egybeforrt az adott konzollal vagy…..
Angyalosi Ádám 2013.07.02 15:36:21
@Zalaba_Ferenc: köhh.. prometheus... köhhh :)

Csipkelődést félretéve, a következőért jöttem ide: játszottál a Telltale epizodikus Walking Deadjével? Az a játék - bár abszolút túlértékelt és megvannak a maga hibái - szerintem összességében jobbra vizsgázik a zombi apokalipszis témában, mint a TLOU. És ma érkezik az új fejezet.
Angyalosi Ádám 2013.07.02 17:11:34
Mivel kiderült, hogy az első két feladványt "csalással" sikerült megfejteni, ezért úgy döntöttem, hogy újraindítom a játékot. A szabályokat itt találjátok, ez pediglen az első forduló első képe (amire elvileg nincs találat a google-on). Hajrá! Új kép! (Az "elolvasom"…..
Alapvetően jó nekem. Beülök egy hűtött terem kényelmes székébe, ahol kulturált társaságban 1-2 nappal, héttel a hivatalos premier előtt megnézhetek mindenféle szuperprodukciókat. És még fizetnem se kell érte. Tudom, utáltok. Főleg, hogy ezek után még van pofám ógni-mógni a…..
Angyalosi Ádám 2013.07.04 18:06:49
@Wintermoots: "színésznő meg az legyen, aki vagy nagyon tehetséges (itt a külső majdnem mindegy)"

Én itt fejezném be a mondatot. :)
Angyalosi Ádám 2013.07.04 18:21:28
@Zalaba_Ferenc: azért, mert nem szeretem a hányós-szarós vicceket? Adam Sandler filmjeiért sem rajongok - ettől függetlenül a Punch Drunk Love-ban jó, de soha nem fog még egyszer normális szerepet kapni, mert abszolút be lett skatulyázva, és kritikád alapján úgy tűnik, a Bridesmaids hasmenős (? Nem emlékszem pontosan.) jelenete után McCarthy is erre a sorsra jutott.
Angyalosi Ádám 2013.07.04 18:23:56
@Zalaba_Ferenc: Nem magát a művésznőt szidtam, tehetséges komikus a hölgy. Csak úgy tűnik, a neve már védjegyként, brandként funkcionál, és amit így előjelez, az számomra nem túl szimpatikus.
A szabályokat itt találjátok. Új kép! Megfejtés: Üldözési mánia (Rat Race). Megfejtő: adm16 (2 kép alapján). Jelenlegi állás: 1. adm16 (8 pont)..
Angyalosi Ádám 2013.07.01 16:49:58
Hirtelen felindulásból úgy döntöttem, hogy felelevenítek egy régi játékot, melynek az a lényege, hogy filmekből vágok ki képeket, melyeket aztán torzítás mentesen posztolok, nektek pedig ki kell találnotok, hogy melyik filmről van szó. A képek a nehezebbtől (általánosabbtól)…..
18 évvel ezelőtt egy amerikai fiú és egy francia lány beszélgetni kezdtek egy Budapestről Bécsbe tartó vonaton. Ha akkor és ott nincs az a veszekedő német házaspár, Jesse és Celine soha nem ismerik meg egymást. A lány nem száll le a vonatról, hogy együtt töltse az éjszakát a…..
Angyalosi Ádám 2013.06.30 10:16:24
@Zalaba_Ferenc: Na de akkor hogy írok kritikát? :)
Négy évnyi (de egy örökkévalóságnak tűnő) várakozás után a Moderat - a Modeselektor és Apparat közös projektje - második lemeze már kajnyújtásnyira van. A szimplán csak Moderat II címre hallgató album augusztusi megjelenését most egy kicsit könnyebb (vagy talán még…..
Nem kellett túl sokat várni a Nine Inch Nails visszatérő lemezét beharangozó dal videójára, amelyet az idén szintén új albummal jelentkező David Lynch rendezett – habár bizonyos értelemben mégis, hiszen ez a klip Lynch és Trent Reznor első közös munkája a Lost Highway -…..
Megírjam? Ne írjam? Ezen töprengtem egy sort, miután a bosszúság vaskos felhője immáron végre tovaszállt, hisz hülye vagyok az egészhez, mezei felhasználóként én mindig arra kattintok, ami mellé oda van írva, hogy "javasolt". De talán épp az általam képviselt vaskos réteg az,…..
Angyalosi Ádám 2013.06.23 22:45:37
@Zalaba_Ferenc: JRPG ≠ RPG.
Bár ez itt lehet, tárgytalan, mert a Witcher tudtommal erősen cutscene-intenzív.
A mai nappal kezdetét vette a játékvilág legnagyobb éves eseménye, az E3, és perceken belül rajtol a maratoni sajtókonferencia-sorozat, melyet a Microsoft és az Xbox One fog nyitni. Akár nézed a showt, akár nem, liveblogunkban mindenre kitérünk, a kommentekben pedig folyamatosan lehet…..
Angyalosi Ádám 2013.06.10 19:20:43
@Zalaba_Ferenc: Gametrailers vagy IGN? Én konkrétan a tvben nézem. #murrica
Angyalosi Ádám 2013.06.10 20:02:12
@Zalaba_Ferenc: 499 dollár, 499 euró, 425 font. DURVA.
Angyalosi Ádám 2013.06.10 23:00:14
@Zalaba_Ferenc: az is kiderült, miért: PC-n futott. Ciki, Microsoft, ciki. i.imgur.com/rTuCnHd.jpg
Azt olvastam, a Google perpillanat 25.270.000.000 találatot képes maximálisan felsorakoztatni egy keresésre. Ezt az "a" betű bepötyögésével tesztelhetjük, annál magasabb számot még a "Jesus" vagy a "sex" sem produkál, sőt a limithez képest kiábrándítóan kevés találat van…..
Angyalosi Ádám 2013.06.09 22:56:53
Hiába mondott J.J. Abrams olyat, hogy a 2015-ös bemutató még nincs kőbe vésve, a Disney-góré meg olyat, hogy háromévente várható egy-egy új epizód az új trilógiából, a Disney és a Lucasfilm a CinemaConon ma bejelentette, hogy 2015-től kezdve minden nyáron érkezik egy Star…..
Angyalosi Ádám 2013.04.17 23:27:24
www.youtube.com/watch?v=5BBhNkywMJY

Ez pedig a film kiszivárgott sztorija. (wait for it...)
A Nagy Gatsby impozáns soundtrackjére már csorgattunk némi nyálat a legutóbbi előzetes kapcsán, ma pedig Florence Welch közzétette a Jay-Z által összeállított filmzenéhez írt dalát. Ahogy az egy Florence + The Machine nótától várható, a dal telis tele van a végletekig túlzó…..
Május 17-én jelenik meg a Daft Punk negyedik nagylemeze "Random Access Memories" címen. A tizenhárom dalt tartalmazó korong promóciója már nagyban zajlik: a banda a napokban nem csak a teljes tracklistet tette közzé twitteren, de a Saint Lauren Parisnak köszönhetően a duó új,…..
Hosszú, hosszú ideig bámulták a rajongók a legújabb Man of Steel vírusmarketing-oldalon található visszaszámlálást, mely legalább hússzor indult újra, mire végre képhez kaptuk a legújabb, valószínűleg végső előzetest. A trailer olyannyira friss, hogy nem is ért volna végig,…..