Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Crouch

0 bejegyzést írt és 162 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Falon túl I Mennek. Hóban. Jégben. Gleccsere fel, gleccserről le. Hideg van. Gendry mondja is, hogy baszki, a hó ilyen? Mert hát ugye a királyvári kovácsműhelyben viszonylat ritkán esik. Tormund röhög, ja, ilyen, fázol, mi? Tudod mi a jó az ellen? Mármint a hősugárzón és az olajradiátoron túl? A…..
Crouch 2017.08.22 09:59:42
Az nyilvánvaló, hogy amióta Martin helyett inkább az HBO írja a sztorit elszabadult a hülyeség, de ez a rész feltette a koronát logikai bukfencekre, tér és idő törvényeinek teljes leszarására és a szereplők teljesen logikátlan, nézőpont szerint önsorsrontó vagy csak simán fogyatékos viselkedésére.

A rész eleje még oké, látjuk, hogy a hét mesterlövész megy a jégen, sapka minek, várjuk, hogy a kis névtelen segítőiket mi fogja legyakni, hát ez a zombiemedve kicsit túlzás, de oké. Az már kevésbé, hogy a dream team tagjaiból nem sikerült egy értelmes párbeszédet kihozni, pedig erőlködtek.

A zombi captureös rész már kezd necces lenni, lezúzzák a bosst, ezért meghalnak a minionjai, kivéve egy, ő, biztos csak csapódott a bandához. Az sem túl világos, hogyha egy zombinak mondjuk lecsapják a karját vagy átszúrják akkor miért pusztul el hirtelen, nem mintha elvérezne vagy ilyesmi.

Gendry hazafuttatása egy kedves mellékszál, hollót hozni biztos nehezebb lett volna.

A baromság a fájdalmas szintet a bekerítésnél kezdi elérni, fő zombi urak nyilván türelmesek, miért is ne zúzzák be a vidám kis bandát, akik biztos nem halnak éhen/szomjan fagynak meg a vadkempingezés alatt.

Night King uraság is nyilván lenéz megtekinteni az eseményeket, kis okos hőseink nyilván felismerik, hogy őt kéne bezúzni, de mondjuk sárkánykő nyilvesszőt és íjat nem hoztak magukkal amivel meg lehetne spórolni egy további évadnyi szenvedést.

Sárkányok támadása a csúcs, Night Kinget túl egyszerű lenne lefújni sárkány sprével, neki meg túl egyszerű lenne 3 szuperlándzsát belevágni a sárkányokba és megköszönni Danyéknek a részvételt a sorozatban.

Havas Jon gyógyvizes alakítása (és előtte a teljesen fölösleges kaszabolása) az előző rész vizes vébés nyitása után már szóra sem érdemes, ahogy Benji bácsi teleportálgatása sem.
mifocink A klubvezető becsülete 2011.05.17 09:20:47
 Nem tisztem megvédeni Dr. Mezey Györgyöt.Aki ismeri a magyar futballt, pontosan tisztában van azzal, hogy az általa megálmodott honi edzőképzés milyen jövedelmezői volt számára – na és mennyi, állás nélküli edzőt adott kis országunknak. Ám amit Fehérváron műveltek…..
Söntésblog Kevert 2011.03.22 20:30:00
Ez mindennek az alja. Palackozva ennél rosszabb ital szerintem nem kapható. Házilag barkácsolni persze biztos lehet valamit, de ez az aranyló-pirosló golyvás üveg még az alsó polcokon is jogosan szégyenli magát. Komponensenként is borzasztó, császárkörte likőr aranyhajó…..
labdabiztos Aranycsapat extra 2011.02.06 18:00:00
Kedves Olvasó, miután visszatekintettünk a hatvanas évek válogatottjára, következzen egy újabb, ritkán látogatott terme a mi kis múzeumunknak: Az Aranycsapat klasszikus tizenegyén kívül eső, de az ötvenes években remeklő labdarúgók futnak most ki a pályára! Ha a…..
Tisztelt tomcsi nevű olvasónk éppen azon agyalt, ezt a blogot milyen arcok írhatják. Olvasott, kombinált, és egy elég szép jellemzést hozott össze. Hogy ebből mi igaz, azt inkább nem mondom meg, de ettől még kedves tőle.Mostanában több "poszt a blogról"-szerű…..
Crouch 2011.02.06 11:17:16
 wassalbertinus   fölvetés: Wass Albert az egyik olyan mélyen magyar író, akinek a jelentősége máshová mutat, mindenfelé, csak pont oda nem, ami a helye a magyar irodalomban. Wass Albert ki van ragadva a maga korából , föl van mászatva a fára, mint egy macska, használják…..
magyar-magyar szótár könnyű 2011.01.29 01:33:00
    könnyű        az NSZK-s ateanyád! TV hoaxa   a könnyűdrog becsalisávjának anyagait egyáltalán nem is tekintik drognak.   A könnyűalkoholos szegmensben is vannak becsali italok, forgalmaznak olyan…..
labdabiztos A Pintér-koefficiens 2010.11.22 11:15:00
Tegnap a Videoton – Újpest találkozóval véget ért a bajnokság első fele, és bár két, tavaszról előrehozott forduló még hátravan a 2010-es évből, hamarosan napvilágot látnak majd a félidei értékelések. Ezek sorához szeretnénk mi is csatlakozni, ám kicsit rendhagyó…..
A bátyám melózott, megunta hamar, Elment, már nem is tudom svéd-e vagy magyar "Mi az az apátia? – nem tudom és nem is érdekel" Szinte pontosan egy évvel ezelőtt amikor Ibrahimovicsról a 94. percben bepattant, csak ültem a lelátón, és már csalódottságot sem…..
KatPol Blog [KNN] Missing in action 2010.08.31 08:00:00
A The American Conservative nevű lap nemrégiben megint egy igen érdekes sztorit hozott le. A vietnami háború máig tartó sokkot jelent az Egyesült Államoknak, és számos kérdésben azóta sem tudták lezárni a vitát a konfliktust illetően. Az egyik ilyen téma, hogy vajon minden…..
Vegyünk egy olyan alapvetést, hogy a néző azért megy ki a stadionba, mert futballt szeretne látni, valami esztétikai gyönyörűséget keres. Ha pedig ez a célja, akkor őt, az egyszeri műértőt több dolog is mozgásban tarthatja/ná. Védekezés vs. támadás. A maga nemében mindkét…..
Történt, hogy ma hajnalban jóképességű tüzérjelöltek meg akarták szórni rakétákkal Eilat városát válaszul egy Hamasz-parancsnok likvidálására. Mivel az úriemberek valószínűleg a szótárakból sem ismerik a "ballisztika" kifejezést, a rakéták nagy része a…..
Modorosblog A 923-as járat 2010.07.29 07:00:00
A mai írást az ingyenes Unit Magazin (majdnem) legújabb "Utazás"-számában olvashatjátok - a lustábbaknak itt van jpeg-formátumban is, rajongóknak pedig az eredeti, szerkesztetlen verzióban.   A 923-as éjszakai busz fogalom Budapesten - a főváros délkeleti és…..
Majdnem egy éves szünet után blogunk szellemi atyja kellemes meglepetésünkre ismét életjelet adott magáról. Már azt hittük, meghalt egy utcai lövöldözésben. ..
Crouch 2010.07.26 11:17:36
Mielőtt minden negatív jelzőt elmondunk általában a futballal mint játékkal kapcsolatban, próbáljunk meg örülni a kieséses szakasz kiváló gólátlagának. Aztán mindenféleképpen mondjuk el, hogy ez így nem állapot, valamin változtatni kell, mert ez így elront mindent. Elcseszi…..
Nem sok királyabb dolog létezik a labdarúgásban egy angol-német egymásnak feszülésnél. Az angolokat utálja mindenki, aki hiszi, hogy tényleg a rúgd és fuss a legmélyebb meglátásuk erről a játékról, a németeket meg csak simán utálja mindenki, és elképzelni sem akarjuk, mit…..
Nou San Trafford H-csoport, 20.30 2010.06.25 19:20:00
Az izgalmas latin csoporttal zárjuk a körmérkőzéseket, melyen a spanyolok nem igazán válogathatnak, nekik a csoportgyőzelemre (vagyis a portugál-ágra) kell hajtaniuk, a brazilokkal akkor kerülhetnek össze, ha verik Chilét, mialatt Svájc gálázik Honduras ellen. Ha vetünk egy…..
Egy percig sem volt izgalom nélküli az utolsó csoportkör második napja, még akkor sem, ha szerző erre csak az utolsó pillanatban jött rá. A nap végére minden és mindenki a helyére került; a jók elnyerték méltó jutalmukat, a rosszak pedig egy-egy vuvuzelával a hátsójukban…..