Regisztráció Blogot indítok
Adatok
foxpic

235 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
       ..
Zsiga Pál 2016.02.18 17:02:15
NOWphoto 2013.08.28 23:22:16
A blog itt üzemel tovább: www.nowphoto.hu  Még gyakrabban frissülő tartalmat pedig itt találsz: www.nowmagazin.hu..
A Tv2 új sorozatának egyik legviccesebb jelenetet az volt, amikor a Bodza-klán (tudjuk, tudjuk), feje hatvanadik születésnapjára egy wellness-utalványt kapott a fiaitól Lorenzótól és Frenkitől (tudjuk, tudjuk), és ezt egy lengén öltözött nő hozta be a bugyijában. A csajt Larion…..
Karácsony után pár nappal a cívisvárosban jártunk, ahol immár egy éve szemezgethetnek a helyi lakosok az Ikon étterem kínálatából. Természetesen mi sem csak úgy reformálni mentünk oda, egy klasszikus burgert néztünk ki a kínálatból. Az étterem már az utcán elkezdődik,…..
Az Egyesült Államokban talán New York az egyetlen város, ahol az autóval nem rendelkezők vannak többségben, ugyanis a lakosság ötvenöt százalékának nincs saját gépjárműve. Az állandó dugók, a belvárosban nehéz és drága parkolás miatt rengetegen választják a…..
foxpic 2013.01.05 18:19:23
@TARTYOMeister: pár év, és láthatsz a metrón is ilyeneket
. . Egy egészen különleges hangulatú, meseszerű villa a Comói-tó partján. Draga Obradovic és Aureal Basedow munkája. Napidal: . Innen...
foxpic 2013.01.05 18:03:03
@amc: +1
Bosszankodom kicsit, mert Rian Johnson legújabb alkotása nem akar rendesen beleférni a szívembe. Joe (Joseph Gordon-Levitt / Bruce Willis) önző, monoton jelene, erőszakos, függő és keserű jövője nem éppen azt a pupillatágító, húsba-maró és mellkast összeroppantó hatást hagyja…..
B-oldal Bűnügyi filmek kliséi 2013.01.03 07:00:00
A "minden rendőrfőnök néger" klisén túlmenően álljon egy összeszedett lista a bűnügyi filmek kliséiből: A nyomozó (detektív / felügyelő) A főhős múltjában mindig van valami szomorú esemény: társ akció közbeni elvesztése, ártatlan ember (gyerek) véletlen lelövése. A…..
foxpic 2013.01.03 10:01:31
A Batavia 1628. október 29-én a Kelet-Indiai Társaság flottájának egyik tagjaként hajózott ki Amszterdamból a mai Dzsakarta felé fedélzetén 316 emberrel, köztük gyerekekkel és nőkkel. Nem sejtették, hogy az utasok egyike a vesztükre tör.   A különböző nemzetiségű…..
Az elmúlt napokban több helyen is megjelentek a Titanicot elsüllyesztő jéghegy fotójának árveréséről szóló hírek. Szinte mindenhol megemlítették azt az információt, hogy "a jéghegyről ez az egyetlen ismert felvétel".  Az árverésre bocsátott fotón olvasható kézírás…..
Egy ideig nyaraltam, emiatt múlt héten a matolcsysta gazdaságpolitika nyomvonalán dübörögve nem haladtunk egy tapodtat sem a hogyvolttal, most viszont egy indukciós ugrással visszakerülünk az eredeti pályára és tartjuk a hét év lemaradást. Ebben az epizódban Kids szerepét a Madame…..
foxpic 2012.09.17 14:46:45
Amikor először végigfutott a szemem az árakon, még nem volt semmi gyanús, simán kikértem a marhaburgert steakburgonyával, elvégre nyár, a tavon, mi baj történhet? Nos, amikor kinyílt a mélyhűtő ajtaja, akkor kellett volna elfutni, de legalábbis sztornózni. Nem így történt,…..
Lassan, de biztosan mosódik el a határ a kerékpárok és a motoros járművek között. A világpiac jelentős részét meghódító e-bike után újabb öszvérmegoldás, a benzinmotoros bicikli tűnt fel több gyártónál. A retrógépeket lehet tekerni, de aki megveszi, nem ezzel fog…..
A dobosok 80%-a " általában jófej, nincs velük baj. A maradék húsz viszont vagy a sarokban gyakorló őrült, akit kiköpött a társadalom - vagy frusztrált magamutogató állatember. Osztanak mindenkit, ki mit miért csinál rosszul, és ha elsütöd nekik, hogy "A dobos a…..
Szerettem volna nyitófotónak egy fekvő képet betenni, de úgy látszik erről a lakásról csak állókat lehet készíteni. A linket beküldő Horizont Zoli szerint a hat négyzetméter ráadásul úgy jön ki, hogy négy az alapterület és kettő a galéria. Ebben nem vagyok biztos, de…..
ad 1. Először is, hadd gratuláljak a Zuwachshoz (mi, svábok csak így mondjuk). Szaporodjon, sokasodjon a Magyar ezekben a nehéz órákban. Felőlem akár keverék is lehet, csak neveld jó magyarnak. Persze az europid-keresztyén vérvonal mindig örömtelibb IMHO, de most nem ez a lényeg. A…..
Átjáró A Belső Föld 2010.11.28 21:21:00
Mi is az a "Belső Föld" tulajdonképpen?   A ”Föld” egy 1300 km vastag földkéregből áll, aminek a BELSŐ OLDALÁN már évmilliók óta van egy  4. valamint 5. dimenziós, a mi fogalmaink szerint halhatatlan, paradicsomi létállapotban élő birodalom,…..
Tudom máskor szoktam írni a Nikon D800-hoz hasonló kaliberű bejelentésekről, de ettől most eltekintek, lévén ettől hangos a szaksajtó. Viszont ami talán kicsit érdekesebb, hogy meg sem jelent, de már itt van az egyik első film, melyet ezzel a gépvázzal forgattak.Itt az indepblogon…..
Sorkizárt Kézmosó, nem piszoár! 2012.03.01 17:20:00
Még a sörrel teli húgyhólyagom is zavarba jött, amikor megláttam egy kocsma slozijában ezt a kiírást. Nem tudtam szó nélkül hagyni a tulajdonos felhívását, még a vizelési ingeremről is megfeledkeztem egy pillanatra. A kulturális kihívásokkal küszködőknek ez bizonyára fontos…..
Tamás kavargó érzelmekkel, elrévedő tekintettel mered a telefon földön árválkodó darabkáira. A hátlap műanyagja deformálódott, a szürke szín az elhajlásoknál erősen elhalványul, szinte fehéresbe csap át. A nemrég még vidáman villogó, most már szilánkos…..
A viharos XX. század szörnyű kataklizmái ráébresztették az európai embert az addig történtek tarthatatlanságára, arra, hogy paradigma-váltásra van szükség. A kapitalizmus kegyetlenül kizsákmányoló kezdeti formáját Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban lassan…..