Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Christines

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Legtöbbször kétéves kora után kezd a gyerek felfigyelni a férfiak privilegizált helyzetére, még a férfi és a nő legszimmetrikusabb kapcsolatára törekvő családban is. (...) A gyerek pontosan megfigyeli, hogy ki néz tévét és ki mosogat, vasárnap ki megy meccsre és ki takarít,…..
Christines 2016.10.13 11:50:06
@hola1: Te milyen aranyásó vagy? :D Hentes, aki 5-kor kel? Fél éve voltál mozában? Hupákolás? GAZEMBERSÉG?

Viccet félretéve: Szerintem rohadtul téves az önjellemzésed. (hacsak nem a Yumurdzsak hozzászóló által felvázolt életpályamodellt követed. Alulról kezdesz, aztán szépen lassan ugrálsz a pöcsranglétrán felfelé. :D)
A tapasztalt kiállításlátogató nem számít olyasmikre, hogy a megnyitókon majd létkérdésekkel szembesül, hanem helyette rég látott ismerősökkel, vidám vagy búskomor képzőművészekkel kerül kapcsolatba, valamint olyan információkkal, hogy a neves festő összeköltözött egy…..
Kérdőre vont olyan dolgok miatt pl. hogy miért van nálam otthon óvszer, a „Mert jó ha van.” válasz után újabb sértődés.A kép innenKedves Szakítós blog!A következő iromány egy 6 hónapos se vele se nélküle kapcsolat története. Hosszú lesz, ezért a könnyebb…..
Christines 2009.03.28 19:56:04
@hömm hömm: Teljes mértékben egyetértek, a "HÜLYE PICSA VAGY!!!!!!!!" szófordulatot még megtoldanám a kétszínű, álságos, ostoba, ringyó, kurva szavakkal.


A poszt írója egy ribanc, aki nem fogja fel hogy mekkora egy szemétláda. Ő sem jobb mint a férfi akiről írt.
Van ilyen.A kép innenSziasztok Sorstársak!Csak egy röpke dobás története.Anno, kb 1 éve ismerkedtem meg egy közösségi portálon egy sráccal.Tök jó fej volt.Levelezgettünk egy ideig (napi több tonna emil a randi egyeztetéséig).Randi : Hősök tere, görkori.Életemben először volt…..