Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Butters77

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Egyelőre ismeretlen körülmények között elhunyt Wels Péter Mátyás, a TV2 riportere, a Tények alapítója és egyik legrégebbi munkatársa. Az újságírót nem tudták elérni kollégái, végül elmentek a lakására, ahol a mentők és tűzoltók hívása után holtan találtak rá. A TV2 kedd esti hírműsora, a Tények…..
Smoking Barrels Drága Elza! (2014) 2014.10.16 12:00:00
Évekkel ezelőtti önmagamat visszhangoznám, ha azt írnám, hogy itthon már minden filmes szakember tudja hozni a megfelelő színvonalat, a forgatókönyvírókat kivéve. De végül is ez már csak azért sem lenne furcsa, mert a Drága Elza produkciós kálváriája jó pár évvel…..
Butters77 2014.10.17 11:13:02
@Fereghajto13: Bla-bla-bla, el sem olvastam...
Folytatódik közösségi oknyomozásunk a Posta körüli jelenségek feltárására. Mai megfejtőnk egy volt alkalmazott, aki szerint számos oka lehet annak, ha valahova nem jut el a kézbesítő, de leginkább az, hogy túl vannak terhelve, a felhasználók pedig hülyék: Régi olvasója…..
Visszatérő anomáliával találkozott Attila a Telekom műholdas beltéri egységén. Kizárólag éjszaka bolondul meg a készülék, és véletlenszerű csatornákon nem hajlandó felvenni a műsort. Lehet, hogy érdemes lenne összeállítani egy listát, milyen műsorokat nem szeret a beltéri…..
Butters77 2013.11.30 09:45:13
@♔batyu♔: Összesen 1.200.000 a bírság a papír szerint.
Naiv alkalmazottnak nem jött be a kasszázás a Penny Marketben, mert még vizelni is alig tudott kimenni, nemhogy enni/inni. Rugalmas munkaidő, nyilvános alázások, és még beválthatatlan kuponokat is kapott tőlük juttatásként: Saját tapasztalatimat szeretném megosztani Önökkel a…..
Butters77 2013.11.05 22:44:50
A helyzet a következő:

Vannak olyan emberek, nem is kevesen, akik akkor, amikor tanulni, művelődni kellett volna, folyton csak a hülyeségekre gondoltak. Diszkóba és szórakozni jártak, tolták a picsájukat faszokhoz, és fordítva, aztán még a szakmunkás vizsga is éppen csak meglett.

Akkor kellett volna erre gondolni. A Magyar Állam minden polgára számára díjmentessé teszi az érettségi és az első diploma megszerzését. De valakinek fontosabb volt kurválkodni meg a menőjenőt játszani, most meg rinyál, hogy neki milyen sanyarú a sorsa. Elmesélem saját történetemet:

Szakmunkás képzőbe jártam. Kereskedelmibe. Egész nyarakat töltöttem a mocskos boltokban, szopattak, leszakadt a hátam a fizikai munkától, stb. Szakmunkás vizsga után azt mondtam magamnak, én ezt nem akarom csinálni, elmegyek érettségizni. Így is lett, volt egy szar eladói munkám, mellette jártam a suliba, végül leérettségiztem. Lett egy irodai munkám, de ott is egy tahó volt a főnök, állni kellett órákat a fénymásoló előtt, görnyedni a számítógépnél. Ismét azt mondtam magamnak, én ezt nem akarom csinálni. Elmentem egyetemre. Megszereztem a diplomát. Most elmentem megint egyetemre, hogy legyen még egy. Most olvasószerkesztőként dolgozom. Üdülőövezeti állás, nincs főnököm, ha nincs munka hereverélek, jól is fizet. Mindezt úgy, hogy gyakorlatilag árva gyerek vagyok.

Maradhattam volna szakmunkás is. De nem maradtam. Csak akaraterő, szorgalom kérdése. Aki gyenge, lusta az persze, hogy élete végéig Pennyben fog dolgozni.

De akkor ne rinyáljon, hanem fogadja el helyét a társadalomban.

Ez a bajom nekem a prolikkal, semmit nem értek el az életben, még is folyton okoskodnak. De maradjunk annyiban, hogy ezt az országot egyelőre még a 20% értelmiség vezeti, nem pedig az okoskodó prolik. Ez pedig így is fog maradni, még egy jó ideig!
Butters77 2013.11.05 23:45:02
@tomcsicsi: Megjött az első proli, aki magáraismert, és igazolja a "proli mindig csak okoskodik" elméletemet. Savanyú a szőlő.
Attila nem azon lepődött meg, hogy vírusos volt a gép a Minicopy Baross utcai üzletében, hanem hogy a hátul levő kolléga szerint reggel óta ilyen az összes gép, de nem csináltak velük semmit, illetve hogy egyáltalán nyitva voltak: 2013. október 2-án bementem a Minicopy nevet…..
Butters77 2013.10.02 15:35:17
@atpijkamo: Hol látsz te ebben helyesírási hibát? Keresem, de nem találom.
Szakított a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalícióval, és lemondott az Újkorcsoportban betöltött ügyvivői posztjáról is Polgár Dóra - járt körbe a ropogós Népszabadság a Képviselő Funky szerkesztőségében, a sokat látott, füstös pulóveres öreg rókák pedig…..
Kétpercesben az ötvenhatos Wittner Mária (...) lehóhérozta Horn Gyulát, majd helytelenítette, hogy „a mi adónkból” finanszírozzák a volt miniszterelnök kórházi kezelését, aki „nem képes meghalni”. Hát ezek mennek a magyar Parlamentben az új alkotmányról szóló "emelkedett" vita keretein belül a…..
Butters77 2011.03.25 19:01:58
@Mj: Okostojás, a te Szegvárid meg a mi Szegvárink között az a különbség, hogy az utóbbit milliók nézték hétről hétre keddenként a Stúdióban és más műsorokban.

Szerintem inkább illik ismerni az újságíró Szegvári Katalint, mint az akadémikust. De teljesen mindegy, mert te a másikat is alkoholistának tituáltad.

Lényeg, beégtél, viselhetnéd méltósággal, de nem teszed. Ez téged minősít.
Klasszikus zárás körüli történetnek indult, amikor a biztonságiak egyrészt már nagyon mennének haza, másrészt eljött az ő idejük és kicsit keménykedhetnek a lassan szedelőzködőkkel. Csakhogy keménykedés helyett most majdnem agyonverés lett a dologból, a vadparasztok még egy…..