Regisztráció Blogot indítok
Adatok
katajev

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A helyzet egyre aggasztóbb. Azt gondolom, Orbán Viktor eldöntötte, hogy ha kell, hatalmát erőszak árán is megtartja. Ha mégis olyan leváltós hangulat alakulna ki, amely megállíthatatlanná tenné a váltást, a következő kormány is megkapná a törvénytelen ellenállást, csak még…..
Az LMP tegnap éjjel többek között a következő döntést hozta: Az LMP a 2014-es országgyűlési választásokon nem köt választási együttműködést a jelenlegi  parlamenti pártokkal, és más szervezetekkel is ezen az alapon tárgyal. És ezt: Az LMP nem kíván…..
katajev 2012.11.18 21:56:50
 Van, aki már ma mehet a bankjába, másoknak érdemes akár év végéig is várniuk végtörlesztési szándékuk bejelentésével. Nem mindegy ugyanis, hogy zsebből vagy hitelből teremtjük elő a devizahitel lezárásához szükséges fedezetet. A Live Info az érintetteket kérdezte…..
katajev 2011.10.01 07:32:10
@katajev: igen? akkor te egy olyan tűzoltóparancsnok vagy aki, ha a lakók óvatlanságból vagy gondatlanságból magukra gyújtják a házat, büntetésből hagyod őket bentégni. ilyen tűzoltóparancsnok is akad ezek szerint. remélem nem sok.
Vastagbőr Nagy segítség 2011.09.09 18:01:00
A Fidesz-KDNP ugye most tartja az őszi ülésszak előtti 3 napos frakcióülését Hajdúszoboszlón.Ma a két közkedvelt figura, a Frakcióvezető úr és a Szóvivő úr állt ki tájékoztatni az itt végzett munkáról a nagyérdeműt.Rögtön az első mondatokkal belelőttek egy tárat a…..
A visszafogott vizualitás és a szavazatmaximalizálás jegyében elkészültek első körös plakátaink. Az igazat megvallva, ezek jó része már 4 éve elkészült, de jó munkához várni kell és szerencsére amúgy sem sokat vesztettek aktualitásukból.Lepje meg szomszédait, dobja fel a…..
Egy dolgot biztosan nem kéne csinálnom: ígérgetni. Ha azt írom a poszt végére, hogy holnap folytatom, még nagyon komolyan gondolom. De jön a holnap és dolgozom, délután gyerekért megyünk, vacsorázunk, aztán vagy leülök a géphez és elszigetelődök, vagy Judittal maradok,…..
  Be kell vallanunk, a kétharmad kérdése minket nem izgatott fel túlságosan, s ahogy elnézzük, az érintett képviselőket kivéve másokat sem. Vigyázó szemünket ma este a VII. kerületre vetjük, ahol az idei választás - legalábbis fénykép alapján - legcsinosabb női…..
katajev 2010.04.25 19:42:50
  Az egyirányú forgalommal szembe kerékpározás engedélyezése heves ellenzést váltott ki a gépkocsivezetőkből az év elején. Néhány napja megnyílt az első budapesti belvárosi utca, ahol alkalmazták a KRESZ adta új lehetőséget. Beszólásokat viszont még kierőletni sem…..
katajev 2010.04.24 10:39:48
katajev 2010.04.24 10:40:48
katajev 2010.04.24 10:42:19
Subba Fuck you very much! 2009.07.31 17:06:00
Anglia, és Franciaország után a magyarok is csatlakoztak a nemzetközi mozgalomhoz, és elkészítették a homofóbia ellenes videójukat. Elakad a szó, milyen megható! Pici túljátszás és cukiskodás, de nem annyira rossz. Azért némi angoltudás szükséges a videóklip…..
Igen, tudom, hogy napokkal ezelőtt történt és a Reakció is írt már róla. Csakhogy amikor megláttam, lefagytam kis időre, meredtem magam elé, és csak azt dünnyögtem, hogy ez durvább, mintha Lakat T Károly élő adásban olajozná be Bajnai Gordon felsőtestét. A reggeli tévés…..
Az év messze legjobb gyerek- és felnőttprogramja volt kimenni a Galoppra megnézni Túladagolást, a magyar csodalovat. A metróból a Pillangó utcánál kiszállva megcsapott a régi, Népstadionbeli kettős rangadók összetéveszthetetlen hangulata, megfejelve azzal a fájdalommal, hogy…..
 A bátor léptű és szép emlékű Bertie Ahern miniszterelnök (aki annak idején elengedte pórázáról a Kelta Tigrist Írországban) gondolt egyet 2004-ben, és belecsapott a lecsóba, hogy még az ükunokák is emlegessék nevét. Bevezette a füsttilalmat, így a zöld sziget lett az…..
Juhász Ferenc: Babonák napja, csütörtök - amikor a legnehezebbA harmadik napon a legnehezebb, a harmadikon. Ácsorgok mélázva e kő-villany-szigeten: az Oktogonon. Csütörtök este van. Nem átkozom magam. Nem siratom. Kék, sárga, zöld, piros eső zuhog, Lábamnál…..