Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyekk

0 bejegyzést írt és 1329 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Jobbik feljelentést tett azok ellen a szülők ellen, akik gyermekeikkel együtt felvonultak a Pride-on; mondván gyermeküket veszélyeztették egyébként toleranciát hirdető magatartásukkal. Noha a Jobbik szellemi(?) páholyából kiszabadult gárdaavatáson számtalan olyan szülőt is fel…..
nyekk 2013.07.16 12:13:13
@Athos64: De felfordul, de be kell vallanom, hogy (nem a szőrös segget, hanem magát a szituációt) nagyon élveztem.
Mint a Tanu című filmben, mikor Bástya elvtárs beleharapott az savanyú "magyar narancsba" összetekeredett a feje, de rögtön rájött, hogy neki ezt élveznie kell, és átváltott egy kínvigyorba.
Ugyanezt adta elő a Bajnai. Az operatőr rá is közelített. Fantasztikus színészi teljesítmény volt. Bruhhahhha.
8ker Kamerateszt - frissült!x2 2013.07.14 13:09:32
Szóval az történt, hogy ellopták a bringámat. 15 éve vásároltam, és az elmúlt két évben újult meg minden porcikájában, hogy továbbra is megbízható, hű társként segítse a közlekedésem. 15 év! Sok házasság nem tart ennyi ideig... Drágaság A bringa utcán állt, a ház…..
nyekk 2013.07.14 21:06:35
@petimegmondja: Ha jobban megnézed, akkor a susnyásban lévő rácsnak semmi olyan része nincs, amivel a képen mutatott falra fel lehetett szerelni. (a rács síkjára merőleges, a falba betonozott, vakolt tarrórészek. Legalább négy láb)Láthatóan semmi köze a biciklis képen mutatott falhoz, meg ablakokhoz.
Úgyhogy kamu az egész...
Egy jó ügynek sokat át a blogoló a hazugságaival.
nyekk 2013.07.14 21:36:17
@Gyurma73: Nem hiányzik a másik rács sem. Töltsd le a képet, nagyítsd ki, és láthatod, hogy ott a rács a másik ablakon is.
De különben a posztoló által elsö képen bemutatott rács (amihez a bicikli oda van lakatolva), a második képen is ott van. Sőt a másik ablak rácsa is ott van a helyén.
Nem szeretem, ha a blogoló hülyének néz, meg ráadásul hangulatot is kelt hamis fényképek alapján. Ez olyan SZADESZ-es zs... szokás.
A napokban olvashattunk arról, hogy az ELTE Művészetelméleti és Médiakutatási Intézetének oktatóinak névtábláit felmatricázták nem túl barátságos és antiszemita tartalmú cimkékkel. Nyilván nem szép dolog, mondhatnánk felháborító, bár egy ilyenfajta antiszemita…..
A diktatúra jobb, mint a demokrácia. A regnáló hatalom seggnyalóinak mindenképpen. A mai egyetemisták egy olyan világba születtek, ahol már nem volt keményvonalas diktatúra. A rendszerváltás 24 éve volt. Ha feltesszük, hogy 6 (de inkább 12) éves kora alatt a gyerek nem ért sokat…..
A zsidó képviselők összeírásáról beszélő politikus bocsánatot kért, de nem mond le... Köves Slomóék viszont feljelentik, de beszóltak a kormány erőtlen reakciója miatt is... Erről ordít ma a hazai politikai sajtó és a blogszféra. Pedig nem erről kéne – hanem a…..
A KARD Prostitúció felsőfokon 2012.10.03 18:37:45
Miközben a hatalom államosítani szándékozik minden iskolát, a felsőoktatás világában nagyüzemi kiárusítás zajlik: egyre kevesebb képzést támogatnak és egyre magasabbak a tandíjak (akárhogy is nevezi azokat T. Miniszterelnök Úr). A legújabb fejlemény – amit eddig is tudtunk,…..
Döbbenetesnek nevezte Miszori László tanácsvezető bíró a vádlottak letartóztatásakor végzett rendőrségi akciót. A helyszíni szemlén készített jegyzőkönyvet nullának nevezte, „egy kocsmai verekedésnél is” ennél részletesebb és ténygazdagabb jegyzőkönyvet kell…..
Gyurcsány bejelentette, hogy egyhetes éhségsztrájkba kezd a Kossuth téren egy sátorban az előzetes választói regisztráció ellen. Állítólag ha ezzel sem éri el a célját, akkor felgyújtja magát a Parlament előtt Gréczy Zsolttal együtt. Komolyan: miért nem képes valaki…..
Nem akartam hinni a szememnek, de aztán összeállt a kép. Pedig ma nagyszerű dolog történt. Egy jobbikos nyomulást fél pályás útlezárással és részvételi fölénnyel akadályoztak meg veszprémi pártok - így a DK, az MSZP - és több civil szervezet, például a Szolidaritás. Az…..
 Az alternatív államfő gondolatai Orbán Viktor legutóbbi blamázsával kapcsolatban, amelynek során az azerbajdzsáni kormánnyal közösen sikerült lejáratnia Magyarországot. Lassan rá kell ébredni, hogy a karizmája csak hazánkban működik és képességei alapján nem több, mint…..
Olvasónk levele következik, köszönjük! Minden lehetséges. De tegyük hozzá, itt csak a nyomaték számít. A hengerek száma ugyanis nagyjából egységes: egy. Gépész vagyok, így a gépek szeretete, csodálata mélyen bennem van.  Legyen az labdaadogató, varrógép, vagy éppen…..
nyekk 2012.09.02 21:04:37
@Lionel North: Bizony-bizony! Az első videón lévő traktor véletlenül sem gőzgép, hanem egy izzófejes dízel. Mint például Magyarországon az 1930-as -tól az 1960-as évekig előforduló Hoffer (amit a háború idején egyszerűen csak "Hazaáruló"-nak hívtak, igen erős "töfögő" hangjáról.)
nyekk 2012.09.02 21:11:48
@Lionel North: Nem a technikai részletek, meg az üzemanyag határozzák meg, hogy valami dízel-e, hanem az, (aki tanult hőtant, hőerőgépeket az tudja,) hogy akkor az, ha dízel körfolyamat alapján működik. A nyomás-hőmérséklet diagrammja jellegzetesen más más egy dízel, vagy egy Ottó motornak. (Hogy a külsőégésű gőzgépről ne is beszéljünk) A díezel körfolyamat elvén műlödő gép nem is biztos, hogy dugattyús motor.)
 50 a kúton negrót talált és egyből rasszista cukrot kiált...Látszik, hogy neki sincs túl sok az észből, ellenben Mayweather pofonból, cuccból és pénzből...Jó gyerek, nincs baj de azért nem szép, hogy rossz ízű pletyka tárgya lett a magyar nép...Mikor itt volt, ő nem evett…..
nyekk 2012.08.31 10:57:39
@vénszivar: Ide esz a fene valami mocskos szájú agyatlan fekát, aki feltúnési viszketegségből elszellenti magát, ami után az összes (gondolom libsi) firkász ezen maszturbál. És -bár a forma kedvéért emlegetik a hagyományokat - de azért csak az sül ki belőle, hogy mekkora rasszista, náci ország a miénk.

Az ilyen hazug országgyalázó jött-menteket először is jól be kellene perelni helyreigazításért. És amíg ez nem történik meg, addig kitiltani az országból. (Ennek is lenne reklám értéke.)

Csak mondana ilyet a Coca-Coláról, vagy hasonló cégről, az kiperelné a féknyomos gatyájából.
Most lép hatályba az a jogszabályváltozás, amely újabb pofon lesz a rokkantnyugdíjasoknak. A szabályváltozás szerint az özvegyi nyugdíj szempontjából a rokkantnyugdíj egyenrangú lesz az öregségi nyugdíjakkal, így nagyon sok rokkantnyugdíjas még inkább a tönk szélére kerül.…..
nyekk 2012.08.29 22:43:20
@Zsíros Bödön: Azért, mert a rezsi szinte ugyanakkora, egy emberre, is mint kettőre, a maradék túlélő egy embernek a jövedelme viszont jóval kevesebb lesz.
...mert mindent lefednek a jó hollandok térkővel. Persze parkok azért akadnak, és a járdákon, falakon is díszlenek növények. Kocsis Martina dísznövénykertész kollegám nem csak Németországban kutatta a helyi utcafronti zöld trendeket, hanem Hollandiában is járt, ahol…..
nyekk 2012.08.25 21:17:38
@JanDítě: És a lányokkal mi lesz?
Az alábbi bejegyzés eredetileg egy kommentárra adott viszont kommentár, azonban úgy döntöttem, hogy különálló posztot is csinálok belőle megszólítva azt a 301 bélapátfalvai lakost, akik felemelték szavukat az ottani fogyatékos intézmény tervezett kiváltásával kapcsolatban.…..
Szombat délután a gárda megalakulásának 3. évfordulóján tartanak vonulást Budapest belvárosában szélsőjobboldali szervezetek. Ezt a vonulást a rendőrség előbb betiltotta, majd a bíróság engedélyezte azt. A Magyar Nemzet a történés kapcsán megjegyzi: ez a betiltás hasonló a…..
nyekk 2012.08.24 21:34:25
@tommybravo: kimoderálnák sunyi kis moderátorok...

@mirigy78: Kis hónaljmirigy! Nagyon felfújtad magad. Jön belőled a bűzös váladék itt a blogon... (fújj...!)Ki ne pukkadj... Nem ér annyit az egész.
nyekk 2012.08.24 21:37:52
@Lepényhal: A támogatottságuk a szavazatok terén nulla, de az amerikából, izraelből érkező politikai-pénzügyi támogatásuk (annak a pár tucat gazembernek) annál nagyobb
nyekk 2012.08.25 09:30:13
@s.e.c: Jajj! Szegény kutyus...! Az, hogy 2006-ban emberek szemét lőtték ki, békés járó-kelőket (is) véresre vertek, az nem baj. Csak a kutyuli- mutyulit ne. Kutyabuzi.

Én is szeretem a kutyákat, de nem a demonstrálók ellen kivezényelt rendőrállatok fegyvernek kiképzett kutyáit. Nem a szomszéd kislány kedves kis rózsaszín pudliját rúgták fejbe a demonstrálók (közül valaki), hanem az éppen rájuk uszíttatni készült, a hivatalos terminológia szerint is fegyvernek minősülő rendőr (harci) kutyát.
Sokaknak talán meglepő, de New York hemzseg a patkányoktól. A metró valóságos patkánytanya, és a sikátorok szemeteseit is szorgosan fosztogatják a rossz hírű állatok. A helyiek talán már megtanultak együtt élni a szőrös apróságokkal, egy új elgondolás mégis megoldhatja…..