Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Slipping_Beauty

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       Sokkal elnézhetőbb, ha a pasid a szülinapod előtt egy hónappal tévedésből köszönt fel, mintha teljesen elfelejtené a dátumot. Ám Posztolónknál nem ez az egyetlen probléma.                                  Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad…..
Azt tapasztalom, hogy a nők nem szeretnek egyedül lenni. Nem tudnak.. Tisztelet a kivételnek :) Kell egy férfi, kell egy támasz, kell akit lehet irányítani, kell aki segít nekünk megvalósítani életünk álmát. Család, gyerek, kellemes élet és sorolhatnám. A pánik nagyobb ha az…..
„Nem tudtam, mi játszódik le a fejében. Nem tudtam kiolvasni. Aztán telefonon szakított velem. Elég váratlanul ért” – a nagyŐ akkor lesz nagyŐ, ha hagyod melletted azzá válni, de abból nagy baj nem lehet, ha kerülöd a rajzfilmrajongó modelleket és minden olyan nőt, aki csak a…..
“Remélem, nem vagyok trollakodó!”   Ez meg mi? Troll köpött a levesedbe? Netán Te magad vagy a köpködő troll?   A blogbejegyzések alatti bántó megjegyzések - mi több nem ritkán kisregények - gazdái sokszor fantázianevek mögött bújkálnak.   De kik ők valójában?…..
Slipping_Beauty 2014.04.08 00:55:11
A szeretethiány népbetegség. A szeretethiánynak szövődményei vannak. Nem csak lelki, hanem testi szövődményei. A szeretethiány lelki vonzata a magány – vagy épp fordítva, a magány hozza magával a szeretethiányt?      Hol romlott el a dolog? Ott, hogy már gyerekkorban…..
Slipping_Beauty 2014.03.05 01:20:42
Én sokszor úgy érzem feltétlen szeretetet csak adni tudok, kapni nem kapok. Illetve csak a gyerekektől és az állatoktól. Most lehet, hogy önző vagyok, de szeretném, ha pár felnőtt is szeretne. Szerintem nem lehetetlen, hiszen én is képes vagyok rá. Egyébként érdekes kérdés, hogyha a gyerekek képesek rá, felnőtt korukra miért, hogyan és hova tűnik belőlük ez a képesség?

Azt én is tapasztaltam, hogy sokszor kérnek valamit cserébe a szeretetért, sőt azért is, hogy emberszámba vegyenek. Például Anyukám is azt mondja, azért nem tisztelnek, mert 'nem tettem le semmit az asztalra'. Nos szerintem az emberség és a másik emberszámba vétele választás kérdése, nem annak a függvénye, hogy a másik ember mit tett, vagy mit nem. Arról nem is beszélve, hogy a másiknak mi számít valaminek? Tapasztalataim szerint a mulasztásaimat, rossz tetteimet folyton-folyvást felemlegetik, amit elértem, az viszont nem számít. Az ember elfogadása arról szól, hogy elfogadom a jó és a rossz dolgaival együtt. Valószínűleg ezeket az embereket, ha már sikeres leszek, magam mögött fogom hagyni.

Egy másik érdekes dolog, amit tapasztaltam, hogy ha adni akarok, akkor azt az emberek nem akarják elfogadni, vagy nem veszik észre. Például én gyógymasszőr vagyok, sok embernek fáj a háta, panaszkodik, de nem jönnek el hozzám. Az esetek többségében kurvának néznek, pedig nem vagyok, és soha nem is voltam az. A másik eset, amikor megcsinálok valakinek, vagy valakiért valamit. Nem szólok róla, mert nem az elismerésért csinálom, hanem, hogy a másiknak jobb legyen. Tehát nem zavar, ha soha nem említik meg, az szokott nagyon fájni, amikor megkapom, hogy nagyon sokat kéne adnom, hogy kapjak valamit. (Tehát nem veszik észre, hogy adok.)
De nekem működik! - mondhatják mégis azok, akik kipróbálták a lúgosító étrend valamely változatát és tapasztalták pozitív hatását. Lehetséges, hogy egy tudományosan megcáfolt elvekre épülő étrend mégis kedvező hatással legyen az egészségre? Elvileg lehetséges, de…..
Slipping_Beauty 2014.01.22 15:36:25
@motymoty: Valamint őrölt köményt is lehet tenni az ilyen ételekbe, meg a káposztába is, mert szélhajtó hatású, és csökkenti a kellemetlen következményeket. :)
  Az illinoisi St. Joseph-Ogden középiskolai diákjai kétségtelenül praktikus készségeket sajátíthatnak el. A napokban az iskola  15-16 évesei megtanulhatták, hogy hogyan kell korlátozott egészségügyi forrásokat elosztani a rászorulók között. El kellett dönteniük,…..
Slipping_Beauty 2013.10.12 21:21:10
@Mária: Ugyanígy döntöttem volna én is, habár adja Isten, hogy soha ne kelljen senkinek ilyen döntéseket hoznia.
A vékony, lófejű fickó benyúlt a párducmintás szoknya alá és igazított egy kellemeset a zacskón, majd a mellette feszengő műsorvezető mellett elnézve a zsűrire pillantott, és azt mondta, hogy neki túl erős a farka ahhoz, hogy leragasszák. Varga Viktor ekkor már túl volt Amy…..
Slipping_Beauty 2013.10.12 15:49:32
@malocz: Én is, minek kellett idekattintanom. A műsor alatt direkt kimentem a Delhusánál, de az sem mentett meg, mert az újrajátszásnál pont ezt a részt mutatták, ewww. Most meg megint látnom kell. De hát így jár az, aki ilyen bulvárműsort néz. :D
A Borsnak egy jó értesült filmes határozottan cáfolta, hogy Palácsik, azaz már Vajna Tímea azért kapott volna szerepet egy nagyjátékfilmben, mert Andy Vajna felesége. Tímea szerinte pusztán tehetségével érdemelte ki a munkát. Mint azt az Index is megírta, a Herczeg Attila…..
Slipping_Beauty 2013.08.29 14:39:41
@sixx egy barom: Az én macskám is hasonló paraméterekkel rendelkezik, sőt még néha meg is dagasztja a vállamat regggelente. :) Mondjuk inkább a macskám feküdjön rajtam, mint az Andy Vajna. :D
A Discovery Channel újabb túlélős balhéval jelentkezik, de ennek most nincs túl sok köze Bear Grylls-hez, mert a mester vagy nem ért rá, vagy csak nem fűlött a foga a 21 napos nudizáshoz, merthogy itt ez lesz; 21 napig tök pucéran, egy szál lógó csöcsben és összetöpörödött…..
Két évvel ezelőtt egy súlyos egészségügyi rendellenességekkel született zadari kisfiú édesapja, Jure Karamarko végső kétségbeesésében a horvát egészségügyminiszternek írt e-mailt azért, mert a kórházban – hétvége lévén–, nem volt olyan orvos, aki felelős döntést…..
comment:com Himnuszt írt a Quimby 2013.07.14 11:46:16
Ahogy az Indexen is megírtuk, a Felső-Tiszán Valamit visz a víz címmel természetfilmes forgatás zajlik. Tóth Zsolt Marcell és Molnár Attila Dávid köztévének készülő sorozatában négy, a tiszai árhullámmal Ukrajnából, Romániából és Szlovákiából érkező több száz…..
A Csillag születik amerikai felmenője, az America's Got Talent (ennek brit testvérét nyerte meg az Attraction nevű magyar árnyékszínház, ugye) idei évadának legmeglepőbb meghallgatása a tévében zseniális felvezetést kapott, hiszen az égvilágon SEMMI nem utalt arra, hogy a…..
Slipping_Beauty 2013.06.27 13:14:19
@AvgDvl: Volt, amikor az állam megpróbálta szabályozni. :D
Subba Comet Másnap 2013.06.14 09:35:00
Slipping_Beauty 2013.06.14 18:22:19
Szálka Cifrafosat a vajhal 2008.02.16 16:55:00
Záróizomzat legyen a talpán, ami megvédi az embert az ordas nagy befosástól egy jóízűen elfogyasztott vajhalfilé után - állítja a radaronline.com.A csomagoláson ugyan szerepel, hogy a termék elfogyasztása laza székelést okozhat az olestra nevű anyag miatt, de a laza mint fogalom…..
A történetnek még nincs vége, de néhány tapasztalatot már érdemes összegezni az Orbán-hatalmat láthatóan váratlanul érő diák- és hallgatói ellenállási mozgalom kapcsán.1. (És a legfontosabb.) A magyar kormány bizonyította alkalmatlanságát arra, hogy irányítsa ezt az…..
Slipping_Beauty 2013.01.12 21:59:38
@Kovácsné: ilyen tanár főiskolai képzésben is van, sajnos.
Random Kis óvszer kisfiúknak 2012.11.07 12:01:56
Kisebb méretű óvszer kapható Svájcban miután egy felmérés szerint kiderült, hogy bár a tizenévesek már élnek szexuális életet, de nem védekeznek. Sokan a 13-20 évesek közül akik használtak már óvszert túl nagynak érezték a kapható méretet. A Hot Shot nevű óvszer alig 4…..
10perces beszélgetés a doktor úrral és utána megvizsgált, ekkor voltam a 11.hétben, majd közölte velem az orvos, hogy meghalt a kisbabám kb 9hetesen. Ezért fizettem 15000ft-ot ,hogy közöljék velem a rossz hírt. Tisztelt Praxis!   Terhes lettem minden rendben volt az elején a…..
Egy friss felmérés cáfolja azt a meglehetősen széles körben elterjedt vélekedést, mely szerint a nők az esküvőt követően fokozatosan elveszítik az érdeklődést a szexuális élet iránt. Az amerikai felmérésben megkérdezett feleségek 75 százaléka fontosnak tartotta az…..
"Az állam akkor kezd el segíteni, amikor egy család már teljesen ellehetetlenül, amikor már teljesen padlóra kerül, holott ezt meg kellene előzni. Akkor kellene a segítséget nyújtani, amikor még nem ment teljesen tönkre egy család." A filmben megszólaló szülő, Domán Zoltán a hazai szociálpolitika…..
Slipping_Beauty 2012.09.15 16:42:21
@czibere: Arról nem is beszélve, hogy nem minden gyerekről lehet megállapítani, hogy mi a baja, miért nem fejlődik úgy, mint az átlag. Amúgy az az érzésem, sőt, szerintem ez sajnos nem csak egy érzés, hogy a politikusok tökéletesen nem értenek ahhoz, amiről nyilatkoznak és döntenek. Jó lett volna, ha Hoffmann Rózsa, mielőtt ezt az élelmes döntést hozta, legalább egy tanórára bement volna ide a San Marco utcai Csalogányba, vagy más hasonló intézménybe, hogy legyen fogalma, miről beszél.
Cukkerberg Futásra termettünk! 2012.07.27 11:53:27
Indul az olimpia, a szuperatléták ideje! A szuperatlétáké, akik éveken vagy évtizedeken keresztül irdatlan mennyiségű munkaórát töltöttek a sporttal, hogy néhány napig a kanapén ülő, mozgásszegény életet élő emberek millióit szórakoztassák... Pedig mi emberek…..
Hozzávalók 14 mini puffancshoz: 60 ml olívaolaj vagy vaj 40 ml víz 40 ml tej 3 g só 135 g tápiókaliszt 3 gerezd reszelt fokhagyma 25 dkg könnyen reszelhető, olcsó sajt, nálam trappista 1 felvert tojás   Elkészítés: 1.…..