Regisztráció Blogot indítok
Adatok
halak37

0 bejegyzést írt és 147 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megcsalt a feleségem, az egyik legjobb barátommal.  Sziasztok! Nem rég óta követem a blogot...talán idevág, ami velem történt, történik. Megcsalt a feleségem, az egyik legjobb barátommal. Az elmúlt 7-8 évben, mióta gyerekek vannak itt is ott is, rendszeresen…..
halak37 2011.02.08 16:43:02
@VOGAben: Ebben igazad van.A papírra leírt dokumetumok fontosak és visszavonhatatlanok.Csak mi tapossuk tovább a sz@rt és közben nem találjuk önmagunk.
DE MAJD AZ IS MEGLESZ!!! Hajrá!
„Mert én leszek akkor a 'pedofil' és ő a lány, aki tuti csak az 'idősebb pénzes pasira hajt' (ami nem igaz)” - Egy véletlen téli baleset során ismeri meg a srác a lányt: a korkülönbség a legkisebb baj, hiszen őket zavarja a legkevésbé. Ami nyugtalanítja a srácot, az a…..
„Fizikailag is eléggé vonzódott hozzám. Csók, masszázs, tapper, orál: mindent imádott csinálni velem” - újra a rejtélyes női lélekbe merülünk alá, hogy megismerkedjünk egy ellentmondásos oldalával is. Adott egy pasi, aki annyira figyelmes a barátnőjével, amennyire…..
halak37 2010.09.21 04:46:30
@alumi: Ez tök jó!!!,mert azt jelenti,hogy felülkerekedtél önmagadon!! :))))
halak37 2010.09.21 04:56:38
@Luie Lepke: Ezek szép gondolatok.az emberi tiszeletről szólnak.tetszik.
Érdekes kérdést vet fel következő posztunk, melynek szerzője ugyan megállapodott már, mégsem tud szabadulni egy srác emlékétől, a mindent elsöprő orgazmusoktól, az együtt töltött szép időktől. Míg a többi pasija békésen belesimul az emlékkönyvbe, ez az egy nem hajlandó,…..
Egy kapcsolat kellemes indulására nem lehet alapozni a jövőt, mert még ugyanúgy lehet belőle irdatlan bukta is. Következő Levélírónk ezt pontosan tudja, mert átélte, milyen, amikor egy csaj hirtelen és gyorsan megváltozik, felrúgva mindazt, ami korábban történt köztük. Az első…..
S. keleti férfi volt, hindu. Külföldön kellett töltenem egy pár hónapot, ott találkoztunk. A szex vele nem sokban különbözött, mint egy európai férfival, azt leszámítva, hogy az ő farka körül volt metélve. Tudom, sok ilyen férfi rohangászik a nagyvilágban, de nekem ez az egyetlen ilyen élményem.  A…..
Testimese Vendég: Játék II. 2019.06.23 09:17:00
Amilyen mélyen csak tudtam, beszívtam a számba, úgy, hogy a torkomig elért, de ettől sajnos öklendezni kezdtem. Maradtam hát a "bevált" módszernél: félig a számban volt a fütyköse, a többit az ujjaimmal öleltem át, ezzel rásegítve, miközben szívtam és nyaltam. Némi kis…..
halak37 2010.06.25 05:23:58
@SassyGurl: Hány perc alatt????
Aligha van megalázóbb egy 2 éves kapcsolat finisében, amikor egy jóval idősebb nőért hagy el minket kedvesünk. A történetben szereplő lány pórul járt és aktív nyomozásba kezdett, párja váratlan elfordulása okán. Amit eddig csak B-kategóriás romantikus vígjátékokban…..
"Felállt a hátamon a szőr, ahogy visszagondoltam, hogyan részletezte az anyja hamvasztását pár hónappal korábban" - Levélírónk büszke szingli és cseppet sem zavarja a biológiai óra ketyegése: megismeri Mr. Bean-t, aki kezdetben egy szeretetreméltó komikus, de utána már…..
halak37 2010.06.04 13:01:02
@Kytia: Tök igazad van!! :)))
masszázsblog Bocs, kakilni kell! 2010.06.03 18:55:00
Az előző, hányós bejegyzés sikere úgylátszik megihlette a kedves olvasókat, mert érkezett néhány levél, de ezek közül csak egy közölhető. Kettő egyáltalán nem szalonképes, egy nem is masszázsról szól, kettőből meg ha kihagyom a szolgáltató nevét és címét, akkor nem…..
halak37 2010.06.04 12:36:47
Sose dőlj be annak a srácnak, aki ingyen laptoppal csalogat fel magához, mert általában csak meg akar… kapni. Következő történetünk mesélője is ezt a filozófiát vallja, de elsődleges üzenete mégis inkább ennyi: ha megcsalod a párodat, legalább ne áruld el neki,…..
„Inkább napi szinten nyüstölik a nejüket, mintsem meg kelljen válniuk azoktól a viszonylagos kedvezményektől, amiket mégiscsak kedves feleségük biztosít rendre nap, mint nap” – Inkább egy nagyon figyelemreméltó (és vitára hangoló) eszmefuttatás következik, mint…..
halak37 2010.05.27 05:07:27
@Joe69: Mert ezeket vonzod be.És azon szoktál gondolkodni,hogy mi-miért történik?a jó és rossz vonzata is két emberen múlik.
Ez így /már bocs/de úgy jön át mintha valalmi "könnyű"nőcske lenne...vacsora,kozmetika,...miért nem beszélsz vele??
Mert így kényelmesebb??
Cannes-ban megnéztük vferivel az Ashes of Time Reduxot, amiben van egy szívbe markoló szöveg: a férfi boldogsága azon múlik, hogy képes a nem emlékezésre. Már akkor éreztem, mennyire igaz ez, de most még jobban. A szerelmi életünk nagyon egyszerű lehetne, ha csupán racionális…..
„Nem a szabadságomat féltem. Rettegek a jövőtől. Vajon jó apa leszek? Jó férj?” A családalapítás életünk legfontosabb döntése. Valaki egyszerűen áll hozzá, valaki problémát csinál belőle, és pánikba esik. Következő történetünk férfi szereplője hirtelen…..
„Mint kiderült, a jelenlegi élettársam tőle csalta el mindkettejük nagy szerelmét” – bizonyos pasikon képtelenség eligazodni: az egyik pillanatban a lakását is felajánlja a lánynak, a következőben meg nem lehet elérni. Van, amikor a harmonikus összhangot hatalmas…..
„Már mindenki tudta, hogy megcsalt, csak én nem” – a srácnak csak arra kellett a csaj, hogy valakinek érezhesse magát mellette, majd olyan módon bánt el vele, ami nem úriemberre vall. Amikor a srác lebukik, elmondja, hogy mindkét lányt szeretné megtartani, de ettől…..
halak37 2010.05.04 14:43:42
@mooon:): Nagyon tetszik!!!!jó ízlésre vall!!!!
halak37 2010.05.12 04:28:30
@gőmbí: Ezt komolyan kérdezted??!! Úristen!!!
”Másnap Klára ír egy mélt nekem, amiben azzal henceg, hogy végre visszakapta az urát, és ő megmondta, hogy így lesz” – nincs bosszúszomjasabb egy pimasz feleségnél, akinek urát levadászta egy másik nő. De a férjet sem kell félteni, mert amint megtalálta a…..
Egy gyakorlott CsP-alkalmazás felhasználója nem veszi zokon, ha néha megpókolják, hiszen ez nálunk a szimpátia gesztusa. A főszereplő lánynak viszont a szó rettenetes, szőrös jelentésével kellett szembenéznie, ami minden szexuális vágyát messze kergette. Most megtanulhatod, hogy…..
„Meghívta őt egy kávéra és félre nem érthető módon bepróbálkozott nála” - A munkahelyen szövődött szerelmekkel az a baj, hogy mindig rengeteg néző van a műsorra. Nem lehet titokban elvonulni, mert rögtön elindul a pletyka. De mit tehetünk, ha az egyik rosszindulatú…..
halak37 2010.05.08 03:37:21
@mooon:): Hááát ez nagyon jóóó!!!
Így reggel korán jól jött :DD
Nosztalgikus tinitörténet az osztály elé kiállva szerelmet valló lánnyal és a fiúval, akinek elege volt a hülyítésből. Egyszer volt hol nem volt. Volt egyszer egy lány (mondjuk Jázmin). A lány azt hitte boldog, amíg be nem lépett az életébe a fiú (mondjuk Nomád). Ő hónapokig…..
A lányt egy vicces félreértés hozza össze egy pasival, de mint tudjuk, a komédiában született kapcsolatok valamiért nem túl hosszú életűek. A biliárd legalább annyira divat manapság, mint a póker, főhősnőnk is a kezébe kapja a dákót és célra tart… mint ahogy a háta…..
Vannak kapcsolatok, amikről csak sok felkiáltójellel lehet beszélni. Hát ez ilyen. Kollégából barát, barátból szerelem, szerelemből szakítás. Hát ez egy hülye történet egy naiv lányról és egy egó fiúról. A lány azt hiszi barátok, a fiú pedig azt hiszi, hogy Ő bármit és…..
„Szia! Megkaptam az üzeneted. És a kérdésedre válaszolva, azért nem hívtalak fel, mert nem mertelek” - a csaj, egy találkozót követően, hiába várja, hogy a kiszemelt pasi végre felhívja, neki kell az első lépést megtennie. De vajon illik manapság egy nőnek…..