Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mnmnbkhj

1 bejegyzést írt és 259 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos nem az ötösön vagy a hatoson, hanem kihúzták az emailcímemet a londoni City Lottón. Erről levelet kaptam, rögtön kettőt is és a nyeremény nem kevesebb, mint 500,000.- angol font, azaz 166 millió forint. Azt hiszem, elrollerezek Kalkuttába, és útközben mindenhol azt hirdetem,…..
A Sole és a Mizo tejcég már elég régen egyesült és Solemizo lett belőle. Mostanra internetileg is megújultak, úgyhogy a sajtóközleményük szerint a "magyar és angol nyelven elérhető új, interaktív honlapjára látogató vásárlók és partnerek a termékskála…..
autózz! Mit várjak egy taxistól? 2009.02.10 13:29:00
Egy újabb gyöngyszem a magyar közlekedés-kultúrából és egy újabb sikertelen vizsga emberségből. WB csak szeretett volna beparkolni a garázsába, de egy taxis úgy döntött, ezt az egyébként egyszerű műveletet kissé megbonyolítja. Még egy olyan sztori, amiben minimális észnek…..
Szomorú történet, rengeteg felkiáltójellel, kommentben lehet segíteni.    A kép innen   Kedves szakítósok!!   Végső elkeseredésemben írok a blogra, teljesen magam alatt vagyok!!Végetért a kemény 1 évig és majdnem 1 hónapig tartó kapcsolatom amire teljesen…..
Az elmúlt hónapokban Amerikából sorra jönnek az arról szóló hírek, hogy az IT- és webes cégek leépítenek, racionalizálnak, bérbefagyasztanak, próbálnak felkészülni az ínségesebb negyedévekre.Legutóbb például a WebGuild szellőztette meg, hogy az elmúlt fél évben immár…..
 Tele van a tököm ezzel a pc brigáddal. Nem a véleményük, nem az elveik és nem is gondolataik miatt, hanem azért, mert pont annyira progresszívek, mint azok, akiket fikáznak. Konstruktivizmusból zérus. Adott itten kérem ez a több évtizedes, évszázados, vagy mit tudom én…..
Az egész magyar sajtó tele van az MTI fordításával, miszerint különösen agresszív hererákot okoz a füvezés: Észak-Amerikában és Európában az ötvenes évek óta 3-6 százalékkal csökkent a hererákos megbetegedések gyakorisága. Mivel ugyanebben az időszakban a…..
Ki lehetett az a pihent agyú, aki ezt kitalálta? Még inkább, ki az aki ezt felveszi?Elképzelésem sincs, mindenesetre ezen már nevetni sem tudok...   via Mundochica..
mnmnbkhj 2009.02.10 06:15:10
 A hét két napján olyan sokáig vannak óráim, hogy nem tudok utánuk megebédelni. Viszont a 4. órám „lyukas”, így kénytelen vagyok 11-re átmenni a menzára, akkortól már van ebédkiadás elvitelre, én meg szinte mindig egyedül eszem a nagy üres étteremben. A leves…..
A Google Ausztrália készített egy flash térképet, ahol percre pontosan követni tudjuk az ausztrál erdőtűz eseményeit.   Victoria Fires Map    …..
 Minden bűnöző kisebbségi. A késelő, a markecoló, a sikkasztó, a tyúktolvaj, az okirat-hamisító, a cserbenhagyásos gázoló, a besurranó tolvaj, a házasségszédelgő, a bankrabló, a gyilkos - mind-mind kisebbség. A többség ugyanis nem bűnöző.   A bűnelkövető…..
Ferenc és Klára asszony szombaton Bécsben megtekintették Tina Turner koncertjét. Először is nagyon szomorú, hogy amikor Gyurcsány Ferenc egy estét külföldön tölt, az ellenzék számon kér és ítéletet mond, ahelyett, hogy a nyilvánvaló "legalább addig sem tett kárt az…..
A veszprémi kézilabdásgyilkosság megintcsak feladta a szokásos leckét a magyar sajtónak: mi a teendő olyan esetben, amikor egy esemény szereplői szinte biztosan cigányok, sőt ez az, amiről "mindenki beszél"? A válasz elméletileg persze egyszerű: ahogy soha nem…..
 Karácsony előtt levelet kaptam a BKV-tól, pontosabban, a nevükben eljáró dr. Kováts Sebestyén László ügyvédtől.Meghozták az ünnepi hangulatom: ugyanis a levélhez egy csekk járt, amin kérésüknek megfelelően 12200 Ft-ot kellett volna befizetnem.A történet a…..
"Engedelmükkel még annyi időre szükségem van, hogy elmondjam, hogy a magam részéről kezdeményeztem, hogy mostantól más műsorkészítési kihívásokat kereshessek magamnak. Ezért jövő héttől Krizsó Szilvia vezeti ezt a műsort, és hadd reméljem, hogy támogatni fogják őt.…..
Egy párkapcsolat vagy két évig tart, vagy örökké. A kép innen  Szép napot mindenkinek!   A rövid történetem elmesélése előtt annyit mondanék a kapcsolatomról, hogy nem sírtam, mert vége lett, inkább mosolyogtam, mert megtörtént.(Persze megviselt, mert lezárult egy…..
 Durvulnak a magyar hétköznapok: 20-30-an támadnak lapátokkal rendőrökre Hevesen. Vér folyik Veszprémben, válogatott sportolót késelnek halálra. Életveszélyes állapotban kerül kórházba egy férfi, akit egy 12 és egy 18 éves fiú késel meg Kőbányán. (Ez csak három hír…..
mnmnbkhj 2009.02.08 20:39:46
és szerintetek a pénz megold bármit is?
erosnegyes.blog.hu/2009/02/08/szarkeveres_felsofokon
2 vagy 30 milliárd, amíg a fejekben nem lesz rend, ne is várjunk mást.
Paranoid Android VÉR 2009.02.08 14:31:00
    Tulajdonképpen az az érthetetlen, hogy miként gondolhatták a veszprémi kézilabdások gyilkosai azt, hogy ezt a balhét megúszhatják. Még abban sem lehetnek biztosak, hogy élve kerülnek rendőrkézre, sőt, a mai magyar társadalom indulati állapotát figyelembe véve,…..
Marekblog Harcosok klubja 2009.02.08 11:24:00
Kezdem azt hinni, hogy Magyarországon nem lehet kulturáltan szórakozni. Nem, mert elég pár kötekedő tróger, részeg punk, brutális biztonsági őr (Simon Tibi! Simon Tibi!), neadjiste’ egy-két balhét kereső cigány, aztán máris előkerülnek a bökők, viperák és egyebek, és…..
Facekontroll Cigánybűnözés 2009.02.08 16:56:00
"Ma Magyarországon a legnagyobb megoldatlan probléma a cigánykérdés."   A veszprémi kézilabdás tragédia olyan lehetőség a cigánykérdés rendezésében, mint az őszödi beszéd lehetett volna a kormányzás tekintetében. Nagyon remélem, hogy ennek a tragikus esetnek…..
Doris naplója Egész lényeddel... 2009.02.08 09:03:00
Kész. Elolvastam. Úgy lett, ahogy gondoltam. Nem tudtam letenni, pedig nem nagyon volt jó olvasni. Vagy mégis jó volt. Nem voltam biztos abban, mikor elkezdtem, hogy akarom tudni, milyenek voltak Mészöly Miklós utolsó hetei. Azt sem akartam tudni, milyen volt, mikor méltóságát vesztve…..
 Este 22:50 perc van. Elindulsz Kedvesedtől a hév-végállomás felé, hogy elérd az utolsó, 23 óra 10 perckor induló szerelvényt. A héven szokás szerint, tanítási szünet lévén, fiatalok lézengenek, némelyik józanul, mások részegen. Az út, mint mindig, eseménytelenül telik…..
B. Krisztián egy monitorra ruházott be, de sajnos pár nap múlva az elromlott, a szervizesek meg most se álltak a helyzet magaslatán.November végén sikerült belecsapni a lecsóba, vásároltam egy 24"-os full HD felbontású monitort, egész pontosan a Benq E2400HD-t. Kiválasztottam…..
 1. Évtizedeken át állandósulnak a reformok (ez egyszerre tünete és oka is a hanyatlásnak), mindig az aktuális hozza majd el a megváltást, amitől azonban folyamatosan távolodunk. 2.  A tanárok helyett nagyobb megbecsülést kapnak a különféle pedagógiai szakértők,…..
Ha nem is januárban, mint annak idején mondták, de a jövő hét elején elkezdik kiosztani a BKV dolgozóinak az új, Makány Márta tervezte egyenruhákat. Először a dél-budai buszjáratok sofőrjein láthatók. Jegyeket, bérleteket, formaruhát!..