Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hüpnosz

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Patek hetedik beküldése, és talán ez az eddigi legjobb. Szecskavágó, nem hiszem el... :Pár napja megnéztem a Robotzsaru (Robocop) első részét a hivatalos "Extra változat" DVD kiadáson. Az nem félrefordítás témakör, hogy miért "Extra változat", de azért…..
Hüpnosz 2011.03.16 16:35:23
@franxepe: A Swat Kats című rajzfilmsorozatból a főrendőr macskáé, vagy kié, most lusta vagyok ráguglizni :).
A találat zseniális, köszönjük :).
Hüpnosz 2011.03.17 19:54:41
@franxepe: Köszi, kinyomtatom a kommentedet, és kiteszem a falra :). A sorozathoz készült magyar szinkron, Kandúr kommandó lett a címe :). Nem tudok semmi közelebbit róla, az alábbi youtube-linken azt írják, hogy csak elvétve jelent meg szinkronizálva: www.youtube.com/watch?v=arrpf-M3DhY&feature=related

(bocs az offért)
Tegnap megvolt a Pixelhősök parti, ahol egyedülálló produkciót láthattak a nézők: egy asztalnál olyan veterán gamer újságírókat, mint CoVboy, Martin és Shy. Volt velük egy kicsit szétesett kerekasztalbeszélgetés is, ebből következik egy részlet. A kérdés az volt,…..
Clark már napok óta Swann naplóit bújja, melyekben egyre újabb és újabb sürgető üzeneteket talál Karától. A lány a Kripton pusztulásának idejébe ment vissza Brainiackel, a szuper-számítógép bármelyik pillanatban megölheti baba-Kal-Elt, de Clark egyre csak tököl. Most éppen…..
hogyvolt Smallville 7x12 - Fracture 2009.01.15 12:33:07
A Sejt című film Smallville-esített változata következik. Lex és Lois zuhogó esőben megmentősdit játszanak, pedig igazán tudhatnák, hogy az ilyesmit jobb Clarkra hagyni. Az amnéziás Karát nem sikerül kiszabadítani drótkerítéses börtönéből, ahova a fiúja zárta, de egy…..
Szegény Emese ... nem elég, hogy mindennapos terhes, még a saját pártja sem engedi indulni a ferencvárosi időközi választás 2. fordulójában. Nem, nem azért nem indulhat, mert 3 év alatt 22%-ról 5,23%-ra tornázta le magát az SZDSZ, és nem merik magukat a választók előtt…..
Nem gondolhatta senki, hogy az ország miniszterelnöke, Gyurcsány Ferenc szó nélkül elmegy a vádak mellett, amik az öszödi kiruccanást érték. Ágh Péter, fideszes képviselő egészen addig merészkedett, hogy egy sajtótájékoztatón azt mondta: "Nagyon riasztó, hogy ilyen…..
Hüpnosz 2009.01.12 22:41:31
Nem tudom, hogy csak én vagyok-é túl paranoid, de már tavaly gyanús lett, hogy ha arról volt szó, hogy a közszolgákon spórolunk, és ez (is) feltétele az IMF-hitelnek, akkor nem lesz abből baj, ha a kormány kompenzál? És lőn:

index.hu/gazdasag/magyar/dorg090112/

Ugyan Gaskó teljes joggal vitte el a vastagbőr-díjat , de szerintem utólag nyugodtan kaphatna egy különdíjat szeretett kormányunk is :). B@assza meg, kapunk hitelt, örülnének, hogy végre lehet reformálni, de neeeeeem...pofánköpik az IMF-et. Azért ez nem akármi, nem gondoljátok? Kíváncsi leszek, hogy mi lesz ebből az elnöki vizitből. (Bocs az offért, ígérem, nagyon rosszul fogom érezni magam :) .)
És eljött a nagy nap! Végigrágtuk magunkat a 2008-as éven, van 12 nehézsúlyú induló és egy plusz vigaszágas. De ki kapja a 2008-as Vastagbőr díjat?Ki vagy mi volt a legpofátlanabb 2008-ban? Melyik sztori okozta Nálad a legmagasabb vérnyomást? Ki vagy mi vágta ki a legjobban a…..
Gaskó István VDSZSZ elnöknek biztosan remekül sikerült az ezüstvasárnap. Valószínűleg nem utazott vonattal. Nagyon büszek rá, hogy a "gördülő sztrájk" után (hogy bármikor elkezdhetik), kitalálták, hogy most már területileg is gördüljön. Mert az úgy még nagyobb…..
Hüpnosz 2008.12.15 09:14:12
Ami még szintén szép, hogy a tehervonatokat indítják, elengedik, mintha nem lenne sztrájk. Gyanítom, h a Cargonál voltak annyira tökösek, h +mondták a Gaskó nevű f@sznak, h ha +próbál szórakozni a teherszállítókkal, a tökére lépnek. Felmerül a kérdés: személyszállítási részről miért nem képes erre senki?

@laspalmas: "De soknak nincs más szakmája, és nem találna mást." Erre szoktam mondani, h egyéni szociális probléma: némi utánképzéssel igenis lehet munkát találni manapság. Persze, tudom én, könnyű +szokni, h semmiért fizetik az embert...
ORTT mért, méricskélt, tanakodott, majd döntött és ítéletet hozott: "A cigány kisebbség elleni gyűlöletkeltésre alkalmas az Echo Televízió július 1- én sugárzott Mélymagyar című műsora - áll a médiahatóság mai közleményében. A testület a döntést egyhangúlag, egy…..
Kedves emberek, sporttársak, futók! A hivatalos Futóblog pólóra lehet rendeléseket leadni az alábbi űrlap segítségével. A póló Nike Dri-FIT, hosszú újjú, fehér. Férfi / női, többféle méretben, egyedi névvel, 3990.- Forint.A pólók szállításáról emailben értesítjük a…..
Vastagbőr A Nemzet Csótánya 2008.12.01 10:19:00
Egyáltalán milyen becenév ez? Hogy lehet a csótány, az egyik legkártékonyabb állat valaki beceneve? És, hogy lehet a Nemzetnek csótánya? Akkor most Gyurcsány a Nemzet tolvaja? Na jó, Ő mondjuk tényleg az, dehogy Nagy Feró egy csótány lenne? Én azt hittem szimplán csak egy…..
A Futóblog egyik sztár-aktív kommentelője Zsola meséli el, hogyan adott le Norbi nélkül 90 kilót egy év alatt. Át is adnám neki a szót.A blogon többször felmerült kérdésként, hogy miként lehetséges 90kg-ot leadni egy év alatt, hát megírom. Bár megfosztom magam attól az igen…..
Hüpnosz 2008.11.27 20:44:11
Ha már fekvőtámasz: www.100fekvotamasz.hu/ . Nem reklámnak szánom, nem az én oldalam :). Én mondjuk az 5. hétig kb 8 hét alatt jutottam el, de nem kell kapkodni :). Tényleg igen jó futás mellé, és egész szépen +dolgoztatja mindenét az embernek, ah fentebb is írtátok.
Vastagbőr Szórja a pénzt a BKV 2008.11.05 09:01:00
Szűk két és fél év alatt összesen 1 milliárd 263 millió forintot fizetett ki a BKV 53 különböző tanácsadó cégnek, tudta meg az Index. A legtöbb pénzt a Cemi Kft.-nek fizették üzleti tanácsadásért, összesen 283,6 millió forintot, az IFUA 107 millió forintot üzletviteli,…..
Először azt hittem, ugyanaz a két hír, csak el van írva a városnév, de nem: "Késekkel és bárdokkal szinte felkoncolták a szombat hajnalban Kecskemét-Hetényegyházán kitört tömegverekedés két résztvevőjét, ketten pedig könnyebben megsérültek szombat éjszaka. A…..
Vastagbőr Legalja 2008.10.17 17:55:00
Találós kérdés: Mi van a képeken? A megfejtés pedig ... "A Fidesz ifjúsági szervezetének aktivistái az Akadémia épülete melletti Duna-parti szakaszon egy felfújható medencét töltöttek meg vízzel, hogy szemléltessék, szerintük mire jó a szombati tanácskozás, vizet…..
Futóblog A kétesélyes gyógymód 2008.10.06 07:50:00
Á, nyomjuk csak, meglátod, jobb lesz, mondta barátom és életmód-tanácsadóm, Gábor, amikor edzés előtt a megfázás jeleire panaszkodtam. Én kúrtam el, az egyértelmű. Tudtam, hogy ma megyünk bokszedzésre a Béciékhez, úgyhogy még lenyomtam egy kis itthoni…..
Az Index csinált egy szociálisan érzékeny "doku" kisfilmet, összehasonlította a legszegényebb és leggazdagabb magyar települést, vagyis Csenyétet Budaörssel. Budaörs nem ismeretlen, mivel ott dolgozok, de tegye fel a kezét, aki már jért Csenyéten, vagy egy hozzá hasonló…..
Hüpnosz 2008.10.02 12:28:44
Nagyjából leírtak előttem mindent: segélyt kajajegy, "ruhajegy", tankönyv stb. formájában, a "megélhetési bűnözés" fogalma pedig egy vicc. Most jön az off:

index.hu/gazdasag/magyar/rabmu081001/

Majd eldöntitek, érdemes-e postolni, de nekem legalábbis visszás, h a fene tudja, mennyi megy el a fogvatartottakra az adófizetők pénzéből, holott úgy látszik, tudnak a rabok is pénzt csinálni (nem mellesleg érdekelne, h kik teszik zsebre az itteni hasznot (ami ezek szerint nem kis összeg)).
Melyik is a Lord? Ja, amelyiknek minden számában van egy közmondás, azonosította egyszer egy atyafi a '80-as években "a szimpatikus szombathelyi Lord együttes" eposzi jelzővel illetett dallamos rock, illetve szerintük west coast-zenekart. Ha van a közelben, és nem kell hozzá…..