Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blood

0 bejegyzést írt és 106 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megvan az idei túlélő, vagy Túlélő, franc se tudja, érdemes-e nagybetűvel írni vagy sem. Dávid, a profi sportoló/személyi edző nyert, de nem feltétlenül azért, mert ő volt a legerősebb vagy legügyesebb, hanem azért, mert a legjobban lavírozott a minitársadalomban, és mert volt…..
blood 2018.11.10 19:18:01
@user friendly: Az egyik fogantyú be volt feszítve a másikba, így amikor széthúzta akkor megtartotta a köracélt, mert a két fogantyú nem tudott elmozdulni egymáson. Neki csak tartania kellett, de feszíteni nem nagyon.
- Örülünk Vincent? - Kurvára nem örülünk Jules!!!!! Aki nem látta az évadot, - létezik még ilyen? - csak saját felelősségére kattintson a „tovább” gombra! Köszönöm. Első évad              Második évad                 Harmadik évad                Negyedik évad..
Ha majd egyszer emlékezni akarunk arra, hogy milyen volt az Orbán-éra, elővesszük ezt a posztot, hogy elrettenjünk és véletlenül se szépüljön meg a múlt. Pedig csak leültünk és összeszedtük az év legtipikusabb kormányzati húzásait és néhol az érintettek ezekre adott…..
blood 2016.01.01 13:57:47
@Kapitány_1: Teljesen egyetértek veled!!!
Világ életemben az angol színészek voltak a gyengéim, Colin Firth azonban soha nem tudta igazán megdobogtatni a szívem. Olyannyira nem, hogy ikonikus szerepére - Mr. Darcy a Büszkeség és balítéletben - is csak tavaly lettem igazán kíváncsi és néztem meg. Persze tudom, hogy jó…..
Kétmillió nézővel ment a Való Világ4 nagy érdeklődéssel várt szombati párbaja, ráadásul 18-49-ben 43,1 százalékos nézettséget hozott a műsor, azaz a tévénéző fiatalok közel fele volt kíváncsi arra, melyik alfahím jut vissza a villába. A sajtóközleményben még több…..
blood 2011.02.14 18:55:09
@Capra: Te nem akarod vagy nem érted!
Az az én hibám, ha kiugrik az ablakon a gyerekem egy ilyen mese miatt, de veled felesleges vitatkozni is...
blood 2011.02.14 19:11:38
@Capra: A televízió, mint szülő pótló?
Értsd már meg ez nem a televízió hibája, hogy a tv elé ültetik a gyereket a szülők.

Hoppázó Beléndeknek igaza volt, de te érvelni nem tudtál csak szánalmasnak nevezni. Tipikus példája annak, hogy csak a beszűkült látásmódod szajkózod.
blood 2011.02.14 20:13:29
@Jack Torrance: Nem így van.
Én azt tartom hülyeségnek, hogy az ember azt képzeli, hogy egy ilyen műsor miatt züllik a társadalom. Pedig nem...
hogyvolt VV4 - 4X32 2011.01.16 10:45:00
Hosszú bekezdéseket tudnék írni, barokkos körmondatokkal, meglepő és érdekes jelzőkkel illetve Lilu és Balázs öltözékét, de annyi minden történt, hogy nem vesztegetek rájuk egyetlen karaktert sem. Nemcsak a tévéképernyőn, itten, minálunk is zajlottak az események, az előre…..
A nap forradalmára: Selmeczi Gabriella, aki bejelentette, hogy a kényszerből átlépőknek még adózniuk is kell, mielőtt "önként" átadják a megtakarításaikat az államnak. Selmeczi szerint próbálták jogilag megoldani, hogy ne kelljen, de sajnos nem sikerült.  A…..
Az elmlult két hétben olyat láttunk, amit még soha: a Fideszben folyó viták a nyilvánosság elé kerültek. Ha nem is annyira élesen, mint amennyire az MSZP-ben vagy a néhai SZDSZ-ben szoktak, de egy egységfrontra törekvő Fideszben ilyet rég nem láthatunk.Rögtön kapásból három…..
blood 2010.11.13 08:24:19
@öcsi55:
Olyan vagy te is, mint a keresztapám. Elvakult Orbán hívő. Keresztapám mondja mindig, hogy őket nem érdekli, hogy rosszabban él és rosszabb lesz az országnak csak ne az Mszp legyen hatalmon. Sajnos a többi birka is így gondolkodik, de nagyobb lesz a pofára esés...
blood 2010.11.13 10:46:37
@Kalmár: Persze most a 16%-os adóval megint ki jár jól? Persze, hogy azok akik többet keresnek. Nagy igazságosság...
blood 2010.11.13 10:47:57
@öcsi55: Nem nevelés kérdése..., sajnos elég idős már és kicsit meszesedik az agya:)
Piroslap Orbán hipokrita (+videó) 2010.11.09 14:00:00
Orbán Viktor 2008-ban nagyon felháborodott a kétharmad veszélyére felhívó MSZP-re. Lehipokritázta a szocikat, mert szerinte az MSZP 1994-ben úgy módosította az önkormányzati választási törvényt, ahogy az a szocik érdeke volt. Szerencsére Orbán nem képmutató, hisz ő ilyet még…..
blood 2010.07.31 23:36:45
Geekblog Lost-finálé 2010.05.24 20:00:00
Véget ért a Lost. Az elmúlt évtized kétségkívül legjelentősebb műfaji sorozata befejeződött. Ezt a gondolatot sokáig kell még ízlelgetnie a rajongóknak, mire igazán megbarátkoznak vele. Előbb azonban a finálén kell túltenniük magukat, amely éppen olyan lett, amilyen a…..
Kint jártunk a Jobbik megemlékezésén, és videóztunk (amiért meg is kaptuk a magunkét). Később képriport is lesz. Szószaporítás helyett következzen a Sárdobáló első videója: ..
blood 2010.03.16 10:50:32
@shamir: Bocsánat! Félreértettelek.
Éppen ez az,hogy szerinte nem ettől fél az ember,mert amelyik kutya ugat az nem harap.Én csak szomorú vagyok,hogy ennyi embert be lehet csapni ilyen buzdító marhaságokkal amiről Vona és Morvai áradozik. "Uniót Erdéllyel"-hát ,hogyan mondhat ilyet egy köztársasági elnöknek készülő ember.Ez egyszerűen nevetséges...Így is röhög rajta az EP. Ezek után már az egész országon is fognak,ha bekerülnek a parlamentbe.
blood 2010.03.16 11:07:56
@gauche caviar: Hát ekkora hülyeséget rég olvastam...Egy országot a gazdasága húzza.A gazdaságot pedig az ipar,idegenforgalom és ha van ásványi anyagok kitermelése, exportálása.
Hát iparunk már nincs,mert szakemberek is kihalóban vannak.Az turisták messze elkerülik magyarországot (lehúzások,autógyujtogatás és miegymás miatt).Jelentős ásványi anyagunk nuku.
Az ipart meg nem az értelmiség irányítja.Erről ennyit.
Az Viktorka álma,hogy mindenki ügyvéd,jogász,bölcsész legyen.A megfelelő szakképzés meg le van szarva.Ne dolgozzon senki.Nem tudom ki építene fel bármit is,ha a munkások nem lennének,de lassan már ott tartunk,hogy nem is lesznek megfelelő szakemberek.
blood 2010.03.16 13:54:00
@palostrend: Ezt a maszlagot kb. olyan értelmetlen volt végigolvasni,mint a jobbikos videót megnézni vagy egy gyűlésüket meghallgatni.
Ez valamilyen titkos jobbikos nyelv???Legalább,ha annyira magyarnak érzed magad az alap helyesírást megtanulhattad volna ami általános iskola 8 . osztály...
Persze szép terjedelmes irka -firka.Ezt ,majd valami propaganda újságban leírhatod és ott megértik.
Mondjuk valószínűleg bennem van a hiba,hogy nem tudtam értelmezni,de ötszöri elolvasás után sem értettem a lényegét.
Tisztelt szerkesztők.   Nem szokásom panaszkodni, most is csak azért fordultam önökhöz, hogy tudjanak róla, ilyen is van. Az adataimat kérem ne tegyék közzé. Egy közepes cégnél dolgozom három éve, viszonylag elégedett vagyok. Sokat és keményen kell dolgozni, de a magyar…..
blood 2010.02.22 18:18:35
@shitgun:Rossz a megfogalmazás nem erőszakos egyik sem,hanem mindegyik a zsebét szeretné megtömni.Persze nem is hibáztatom őket ezért.Én se vagyok a pénzem ellensége.Ők miért lennének,ha vannak olyan eszetlenek akik megszavazzák mindet.Itt az összes pártra és bekerülőre is gondolok.
blood 2010.02.22 19:52:25
@epres négercsók: Ezt miért nekem írtad???Én ironikusan írtam,hogy lehet az LMP is,de én is a jobbikra tippelek.Írtam is.Íme:
"Ja tényleg lehetne az LMP is,de nem valószínű :D
Szerintem is a jobbik lehet az. Még,ha sötétnek tűnök a gondolatmenettel..."Ezért nem értem miért nekem írtad ezt...
Félre értés ne essék nem vagyok jobbikos.Sőt úgy gondolom minden politikus és párt hazug,de a jobbikban még őrültek is.
blood 2010.02.22 21:14:45
@epres négercsók: Uhh ,na látod azt észre sem vettem.Elnézésedet kérem:)
Kedves Munkahelyi Terror blog! Biztosan tudjátok, hogy a tömeges elbocsátásoknál először a kölcsönzött munkaerőt küldik el.Én most így dolgoztam két hónapot, kiszolgáltatva bérbeadónak-bérbevevőnek egyaránt. Egy biztos: az alkalmazott csak a rövidebbet húzhatja.   Ez a…..
Sziasztok!   Lassan egy éve keresek állást, ugyanis tavaly érettségiztem egy vendéglátóipari szakközépiskolában. Eddig sehova nem vettek fel és egyre inkább úgy gondolom, ez a külsőmnek köszönhető.   Elég sok tetoválás van rajtam, mindkét karomon, illetve  a…..
blood 2010.02.18 23:21:01
@lac1: Értelek csak mi van,ha nem találsz olyat amivel el tudod tartani őket?
Váltani nem könnyű,de el kell fogadni és nem ragaszkodni mindenáron a megszokotthoz ,mert lehet elveszítesz mindent amihez annyira ragaszkodtál...
blood 2010.02.19 08:27:24
@Animacs: A családommal mennék,Lac1 megadta a választ rá.A 2 év alatt lakást tudtam venni és még maradt is belőle és azóta még elment jó pár év ("míg szaladt a szekér").Csak én másként gondolkodom ,mint Lac1.Én nem a biztos,hogy a bankbetéthez nyúlnék miután a haverok se tudtak munkával kisegíteni.Mint írtam anno régió függő is a dolog.Nem mindegy ,hogy pesten vagy pl. békéssámsonon élsz.Van munkalehetőséged vagy nincs.
blood 2010.02.19 09:02:37
@lac1: :) Ezt mond a békéssámsoniaknak,hogy nem probléma munkát találni ott,de lehet én értettem valamit félre és a "..." az iróniát képviseli.
Tegnap írtam,hogy mikor érünk el az UFO témához.Lassan már a vallásoknál tartunk nem sokára eljön az UFO téma is.XD
Érdekes,hogy erre a postra több mint 1000 komment jött.:)
2003-ban vagyunk, az ABC a nézettségi versenyben nincs sehol, a Nagy Ő az egyetlen műsoruk, ami befér az első húszba, amit a CBS és az NBC dominál. Lloyd Braun, az ABC akkori feje minden bizonnyal szomorúan nézegette a nézettségi listát, melynek élmezőnyében két olyan műsor is ott…..
blood 2010.01.30 10:10:12
A következő Jackass film eljövetelének tényét hallva könnyen megeshet bármelyikünkkel, hogy bevásárlókocsiban ülő vadbarmokat kezdünk vizionálni, akik a hosszú lépcsőn végigbucskázva zuhannak egyenesen felénk. Ennek bekövetkezte a minap vált száz százalékig biztossá,…..
Csatlakozz a Munkahelyi Terror blog közösségéhez!    Tisztelt szerkesztők!   A feleségem kért meg, hogy forduljak önökhöz, mert a gyárban, ahol dolgozik ( nem írok nevet, mert fél)  mindennapos megaláztatások érik a dolgozókat. A művezető egy 50-es, …..
blood 2009.12.03 21:52:40
@hiperaktív: Köszönöm szépen! Van nekem is egy jó haver aki felajánlotta,de ez is megfelel referenciának a képek miatt van csak.
A könyvét to..ent oldalon meg lehet találni.:)
Egyébként a vivás korszaka tényleg gáz volt és ő is elismeri.Én személyesen is találkoztam vele amikor a rádióval a városunkban volt.Tök normális és egyáltalán nem lekezelő vagy nagyképű.Sajnos ez a véleménye sok embernek róla.Én elismerem a munkáját még ,ha cikinek is találják mások.
blood 2009.12.03 22:04:15
@Animacs: Igen sajnos a 40 év -kinyalja a se..ünket az állam-meglátszik az országon...Persze a +20 év meg hatványozza a rombolást.
Sajnos reformok nélkül csak szarabb lesz és ezt a következő kormány sem meri meghozni akárki lesz hatalmon.Már megint a szociális hálóval kampányol minden párt .pedig aki ezeket elhiszi az csalódni fog...
blood 2009.12.03 22:27:48
Tudva levő,hogy a FIDESZ nyeri a választásokat.
Mit ígért eddig?Vagyis inkább úgy fogalmazok,hogy ezt kommunikálja.
Hiába lesz kormányon 2 hónap múlva előáll és azt mondja:Emberek
sz@r a helyzet rosszabb mint gondoltuk sajnos meg kell húzni a nadrágszíjat...és megy minden mint eddig!
Visszaadja a nyugdíjasoknak a 13 havi nyugdíjat,(eleve kár volt anno bevezetni)ha ezt megteszi államcsőd lesz.
Az összes vasúti vonalat visszaállítja amit megszüntetnek.(nem baj,hogy a vasút veszteséges ilyen felállásban)
A vagyonadót eltörli.
Több millió munkahelyet teremt(könyörgöm nem munkahelyet kell teremteni először,hanem piacot)Hiába veszek fel 100 dolgozót,ha nem tudom a termékemet eladni.
Az adókat csökkenti.(miből fogja finanszírozni a kiadásokat?)
Az egészségügyi reformokról és más reformokról nem nagyon olvastam.Pedig amíg ezeket a dolgokat így hagyják változás nem történik.
Végtére nekem mindegy ,hogy ki nyer de valami érdemlegeset tegyen le az asztalra 20 éve semmi nem változik.A szomorú,hogy nincs is alternatíva ,hogy kire szavazzak.MDF -0 SZDSZ-0 Mszp-már 3 ciklusban kormányzott az eredmény-0 Fidesz-no comment Jobbik-XDDDD nagy muhahhaaaa inkább szavazok a zöldekre...
Nem panelban laksz, de egy barátod, aki viszont ilyen helyen él, meghívott magához? Elmondjuk, mit ne kérdezz meg tőle, ha jót akarsz!   1. "Mennyi a rezsi?" - Túl magas ahhoz, hogy a tulajnak vagy bérlőnek kedve legyen róla beszélni. Ha mégis felteszed ezt a kérdést,…..
blood 2009.12.01 21:09:53
@peca1000: Hát a hólapátolásról vannak élményeim nekem is.Sőt az őszi diófa levél összezsákolásáról.Most a jelenlegi életemnek nem hiányoznak ezek a dolgok.Főleg,ha kifogsz egy állattenyésztő szomszédot.Nyáron lepnek aslegyek meg szagolod a trágyaszagot.Szellőztetni nuku.Télen meg égetik a gazt ,levelet stb./pill nekem is most bejön a panel lét.
blood 2009.12.01 21:25:29
@igazmondóember: Bakker légy férfi menj fel azt oszd ki őket,ha meg kiröhögnek várj amíg elaludnak és valamivel kezd el verni a mennyezetet és ha lejön valaki tőlük vigyorogj a képükbe és ártatlanul mondd,hogy ezt addig csinálod amíg nincsennek tekintettel másokra.:)
Hidd el nem a panel a gond,hanem a tuskó lakók.Magánháznál meg a kakas vagy a kutya vagy éppen a bagzó macska zavarna.Vagy együtt mind.+ a kerti party.
blood 2009.12.01 21:46:55
@igazmondóember: Én teljesen megértelek titeket,de ez nem a panel hibája,hanem az emberek tuskósága ,nemtörődömsége.A mai építésű lakások sem jobbak olvassatok 1-2 kommentet volt itt is.Ahhoz,hogy jól hangszigetelt legyen egy lakás minimum 25cm fal és rajta hangszigetelő anyag bevonat kell.Olyanokat meg csak stúdiókhoz készítenek vagy egyéni megrendelésre.Hiába költöznétek lakóparkba csalódnátok.
Hallottál már kutyát vonyítani?Macskát bagzani?Hidd el hiába csuknád be az ablakot .
Na lépek aludni!
Kitartást kívánok nektek! Jó éjt!
A hallgatag szomorkodás közepette a Danubius is megcsinálta a maga sopronis reklámklónját, pontosabban a Molson-reklámról nyúlt sopronis reklámklón reklámklónját. Hosszú és vegyes összetételű sorba állt be ezzel a rádió. A magyarkodó ismeretlen, Hagyó Miklós, Baromfi…..
Az élet nem áll meg, a győzteseknek gőzerővel be kell indulniuk, hiszen november 18-ától már sugározniuk kellene valamit a megnyert csatornákon. Az indulásra viszont ki kell találniuk a rádiókat, mert a pályázatokba még elég volt szép kerek számokat beírni, amelyek alapján ki…..
Vasárnapról hétfő hajnalra fegyveresek rontottak be egy alvó család házába, az anyát agyonlőtték, kiskamasz lányát "csak" szitává, de életben maradt.Sok jel szerint ez a brutális támadás is a Cigányellenes Halálosztag műve, akik eddig - a feltételezések szerint…..
blood 2009.08.04 22:29:33
@baliquez: Gondolkozz már ember ez nem egyedi gyilkosság,hanem sorozatgyilkosság ami valljuk be nem nagyon fordult elő magyarországon sűrűn.Nincs semmin elindulni a rendőrségnek kevés a nyom.Szerinted miért kérik az FBI segítségét ,mert van rutinjuk a sorozatgyilkosok feltérképezésében és jellemzésében.Ami lehet,hogy nem fog eredményre vezetni,de mint írtam nem állíthatnak minden ház elé 2 rendőrt aki ezt nem érti meg sajnálom...Kúrva egyszerű annyit mondani "rendőrök az a dolguk,hogy megtalálják" ,de ez a tű a szénakazalban című fejezet...
Mai vitaposztunkkal bizonyos szempontból közszolgálati feladatot látunk el, más megközelítésben pedig becsületbeli kötelességünknek teszünk eleget. Azzal a felhívással fordulunk hozzátok, hogy véleményetek megfogalmazásával, az eltérő álláspontok és szemléletmódok…..
blood 2009.01.22 17:24:43
2 éve nyáron édesanyáméknál voltunk családi "összejövetelen".Nyár lévén kint volt mindenki az udvaron(kb 12-en voltunk) .A testvérem bement a szobába a szúnyogháló kihasítva szekrények feltúrva pénztárcája kifosztva(100000 volt benne egy rejtett helyen)5000ft -ot vitt el belőle a pénztárcát ott hagyta, a telefonját vitte.Anyámék szobájában dettó csak pénzt nem találtak ,mert széfben volt.
Rendőrség kijön helyszínel lenyomatokat vesz stb. Rendőr rámnéz és azt mondja:-Még jó,hogy nem értem tetten a tolvajt,mert valószínű önbíráskodásért én kaptam volna többet.Bár el lehet intézni,hogy az ablakon kiugórva sérült meg:)Mondom neki:-Hát lehet ,hogy a hullát kellett volna körberajzolniuk,vagy a rohammentősöknek kellett volna túlórázniuk a betörőn,mert mocskosul megvertem volna.
Ez a szomorú bejön a lakásomba és megverem még én baszok rá...igen itt a bűnözőket védik sajnos aki ezt másképpen látja igencsak burokban élnek.
Elfogták 2 hónapra rá,használta a lopott telefont(idióta) ,helybéli volt még testvéremet is ismerte(látásból) csak nem tudta ,hogy ő lakik ott.15 éves volt kapott 40000 büntit(a nemzetiségét nem is írom le)amit az anyja részletre kért ott nyüszített a bíróságon.A nővérem hetekig alig aludt az ablakot se merte kinyitni még bukóra sem.Azokat a ruhákat amit megfogott a suttyó elajándékozta .
Sokan ellene vannak itt is a fegyvernek,de nem éltek még át betörést,támadást stb.Nem csak arról szól,hogy elvittek valamiot a lakásból,hanem hogy a szemét geci turkált a holmiaid között.Mi voltunk a hibásak,mert nyitva voltak az ablakok és alkalmat adtunk a betörésre ami persze nem is volt az mivel nyitott ablakon ment be.
Én a fegyver mellett voksolok,mert aki akar úgyis megszerzi és tudja jól,hogy kb.5% az esély ,hogy szembe találja magát vele egy "akcióban". Persze megfelelő vizsgával és gyakorlással és éventi újravizsgálattal(fizikai,pszhiés).
Aki itt 10000-et ellő egy évben az kamuzik vagy nagyon gazdag ,mert nem 10 Ft egy töltény szerintem.(remélem nagyon gazdag)