Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ottokár

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Tegnap este még épp jót mosolyogtunk azon, hogy az új rikkancs szobrot a Hild téren egyesek biciklitárolónak használják, ma reggel pedig, ahogy jöttem a munkába azt látom, hogy hűlt helye a szobornak. Van valami információtok erről?" - írta Fruzsi nevű kedves olvasónk. Tudjátok…..
ottokár 2012.10.17 12:36:08
ottokár 2012.10.17 12:38:04
@Oviban Kennedy: Kerékpárt is magával vitte ?
Kedves Urbanista!Naponta a Palota úton sétálok a kutyámmal és feltűnt, hogy 1-2 hete napról napra el-el tűnik a öntöttvas kerítés egy darabja. Elsőre még lehetett volna véletlen, de ma este már  tizenegy hiányzó darabot számoltam meg. Mentsük meg, mielőtt az egészet elhordja…..
Gergely új lakásához nem várt extrák is jártak: két éve mindig tudja, mikor jönnek-mennek szomszédai. Amiért Magdi anyus hálás lenne, ő vonakodva fogadja és bíróságra vinné az ügyet. Nagy kár, hogy a több éves alváshiányra magasról tesznek az illetékesek.2009. elején…..
Már érződik a rend szele Budapesten, amit mindenki a saját kárán fog megtanulni betartani: Este hét óra után 3 azaz három perccel érkeztünk a Katona József Színházba, és már nem engedtek be az előadásra. Nem kicsit lepődtünk meg, hiszen pokrócos, ingyen teás,…..
Egy kollégánk jelezte, hogy az mr1 ma reggeli műsorában, valamikor hat óra tájékán egy perces, rögtönzött adásszünetet tartott Mong Attila műsorvezető. Az akcióra a ma hajnal három óra környékén elfogadott új médiatörvény sajtószabadságot súlyosan korlátozó…..
Mi ez? Válasz a kép alatt!     Tibi csokimikulás lemeztelenítve.      ..
ottokár 2010.12.09 11:47:15
Dömölky János (a Jaguár, A kard, az Amerikai cigaretta és a Hajnali háztetők rendezőjének) első filmje, a Mélyrétegben 43 évig porosodott az MTV archívumában, mivel az akkori kultúrpolitika máig ismeretlen okokból betiltotta. A filmet vasárnap bemutatja az m1. A Latinovits Zoltán…..
Péternek 30 ezer forintjába került ez a manőver. Miért kapta a büntetést? A helyes megfejtés alant: A homáron is és sokhelyütt a neten sokan azért háborognak, hogy miért parkolnak mások igy meg úgy és hol van a rendőrség ilyenkor! Nos elárulom neked, hogy hol. Itt és lesújt…..
Asszociációs játékra hívja a Homár-olvasókat névtelenségbe burkolózó levélírónk: Ma a metrón olvasgattam a metropolt. Az utolsó oldalon megakadt a szemem. Nem vagyok egy holokauszt huszár, de a főgáz "hirdetése" kicsit erősre sikeredett. Nem tudtam, hogy nevessek,…..
Ellepték a szerelők a matt fekete Golfot, amit ugye a belépőjeggyel lehet megnyerni. Kiderült az is, hogy milyen színű lesz. Kékes-zöldes, színváltós, pedig próbáltam meggyőzni az építőt, hogy hagyják matt feketén, szebb az. Éjjel viszik a kamrába, ott megkapja a nyolcvanhat…..
Két hete szellőztette meg először Gáspár Győző, hogy visszakerül a képernyőre, s bár sejteni lehetett, hogy folytatja gyümölcsöző kapcsolatát az RTL Klubbal, akkor még úgy nyilatkozott a Napi Ásznak, hogy egy ország szereti azt a csatornát, amin nemsokára újra feltűnik.…..
ottokár 2010.03.03 14:06:57
Ritkán nevez Naiv Ügyfél bárkit is "bűzös borz"-nak, nem is nagyon emlékszem precedensre, hajdúsági olvasónk, Kekecke,  viszont igazi indulattal borzozik, ugyanis egy biztonsági őr ordított vele, karon ragadta és ráncigálta, amiért motoros felszerelésben akart pénzt…..
comment:com Foci helyett pornó 2009.02.03 07:29:00
A Super Bowl történetének legnagyobb botrányának nevezik azt a 2004-es csöcsvillantást, amit Janet Jackson követett el a félidei koncert közben, pedig az kismiska ahhoz képest, ami Arizona állam Tucson nevű városának lakóival történt: kedvenc csapatuk egyik játékosa végigszaladt…..
ottokár 2009.02.03 09:06:49
Japán tele van újító ötletekkel, és olyan hibbantakkal, akik azokat meg is valósítják. Más magyarázata nem lehet annak, hogy újabban QR kódokat, azaz mobilok által is leolvasható vonalkódokat raknak a sírkövekre. A temetőbe látogatók beolvassák a sírról a kódot, és mindent…..
Az igencsak előkészítetlenül bevezetett szmogriadó számos kérdést felvet. Mi történik mostazokkal, akik például páros rendszámú autóval vidékről jönnek haza, mondjuk egy csecsemővel, és Budapest egyik belső kerületében laknak?Tisztelt Zugügyvéd ! Ezt is megértük,…..