Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lulu10

4 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azért azt nem mondanám, hogy - a kép tanúsága szerint legalábbis - 5 darab biciklitároló lefúrása olyan horderejű esemény lenne, aminek kapcsán egymás nyakába kellene borulnunk, hogy örömkönnyekkel áztassuk el egymás Critical Massos pólóit, de maga a jelenség mindenképpen…..
Napi Pornó Sept 9. 2009.09.08 17:40:10
Napi Pornó Sept 6. TEEN 2009.09.05 22:43:00
Az első postom egy a neten már jól ismert s jó minőségű teen pornó, checkoljátok !  ..
Napi Pornó 2009.09.05 22:42:02
 Minden nap friss videók az internet erotikus zugaiból. Garantáltan csak a legjobb PORNÓk !!!  üdv: Tice11..
Az imént egy fórumban véletlenül sikerült megfogalmaznom azt, hogy mit szeretnék Budapest kapcsán látni, úgyhogy gyorsan leírom ide is: hogy legyen egy állandó, mondhatni eposzi jelzője, amit az is hozzá társít, aki még sose járt itt. Mert ez különbözteti meg az igazán…..
Emlékeztek a Gyalog Galopp című filmben a fekete lovagra, ahogy idegesen néz körbe, miután már megszabadították valamennyi végtagjától, a földön álló törzs pedig harapással fenyegeti a legyőzőjét?Valami ilyesmit játszik most a Psystar is, bár ők hírlevelükben Dávidhoz…..
Jonathan Ive azért perelte be rajongóját, Harry Jonest, mert szerinte jogtalanul használta a jonathanive.com és jonyive.com domaineket. Jones az oldalon a dizájner életét és munkásságát mutatja be, vagyis elsőre akár hivatalos Apple-oldanak is tűnhet.A bíróság elutasította a…..
Gyorsan kirakom ezt a képet, ami még a régebben beküldöttek közé tartozik.Ami nem is olyan rossz, hiszen azért elég sok információt "ki lehet bogarászni" az ikonok alapján, hogy ki lehet a beküldő. Tegyétek meg, hiszen a blog alapötlete ez...
Figyelem a cikkben megfogalmazott vélemény gyakran túlzó, és provokatív, ezért indulatokat gerjeszthet! Kérjük ezt a kommentelés használatával levezetni!Na, ez volna a Vár polgárvárosáról szóló - kevéssé történeti, mint elméleti - cikksorozat lezáró, és nagy tanulságokat…..
Érdekes - és felvállaltan provokatívnak szánt - írást olvastam a budai Várnegyedről a Városképp blogon.  Ti. hogy "jelenlegi állapotában egy csőd". Gondolkodtam egy sort azon, hogy ebben vajon mennyi a szokásos magyar busongás, miszerint nekünk a sz*r se elég büdös…..
Nem egy álom APR (Apple Premium Reseller) üzletet nyitni Magyarországon. Aki belelát a dolgok menetébe, inkább menne el inszeminátornak, mert persze az agráriumban is cseszegetés folyik, de az kismiska egy bolt felépítéséhez képest. Az Apple ugyanis nagyon szigorú követelményeket…..
Appleblog Tésztát gyúrok 2009.02.08 11:12:00
Bár engem is meglepett, pár éve rájöttem, hogy szeretek főzni. A dolog a gyerekkorral lehet kapcsolatban, világ életemben odavoltam a finom ételekért, anyám mindig jól főzött, amikor azonban egyetemre, albérletbe kerültem, és csóró diákként az étterem sem merült fel, hirtelen…..
Appleblog A legnagyobb Apple-perek 2009.01.30 13:11:00
Nemcsak nagyszerű és kevésbé nagyszerű termékek szegélyezik az Apple és a Macintosh útját, a cég történetében igen sűrűn találkozunk különféle bírósági ügyekkel is. Hol az Apple perelt be másokat szerzői jog megsértéséért, vagy szabadalom engedély nélküli…..
 A blogot a www.totalwar.blog.hu oldalon érheted el. A Total War játékok elkalauzolnak téged a múltba. Ókor ( Rome Total War ), Középkor ( Medieval 2  Total War )és a  Feudalizmus ( Empire Total War ) világába! Minden hír - mely a Total War játékokkal foglalkozik- itt…..