Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dzson

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Íme a videró, hogyan befolyásolnak negatívan az Indexesek:   Igen, tudom hogy a blog.hu is az Index-é...
Dzson 2010.04.07 12:37:00
 Ami ma zajlik a világban, az egy aljasság. A tisztességes, becsületesen dolgozó emberek minden lépését figyelik. Kismillió szerv, szolgálat, ügynökség archiválja a telefonbeszélgetéseinket, a bankkártyahasználatunkat, a reptereken szkennelnek. Gigászi pénz megy el…..
Dzson 2010.04.07 12:34:25
Oscar-díjra jelölt színésznővel erősített a jövőre már 15. (utolsó) évadát taposó veterán kórházsorozat: a Tina Turnert is (kiválóan) eljátszó Angela Bassett beadta a derekát, és aláírt egy minden bizonnyal jól jövedelmező szerződést a sorozat készítőivel. Mi…..
Dzson 2008.04.29 14:37:59
A poszt ötletét az adta, hogy tegnapi kötői kérdésünkre (Mit titkolnak a tévésztárok?) érkezett kommentek között nem egyből az jött le, hogy a Győzike-show tulajdonképpen a magyar kereskedelmi televíziózás állatorvosi lova, mi pedig ezzel rohadtul nem értünk egyet, sőt. Van…..
A pocakos, beszívott szöszi holland bácsi , aki nagy színész lehetett volna, ha nincsenek a kilencvenes évek. Rutger Hauer Hollandiában született 1944-ben és Amszterdamban nevelkedett. 15 évesen lefarolt otthonról és többek között teherhajón takarított meg ilyenek. Miután a…..
A raszta hajú meghatározhatatlan származású gangsztarapper , a karrierje talán a legérdekesebb amiről idáig posztoltam. Mert ugye van egy tehetséges rapper-zenész (mindenki amit gondol) , de nem volt elég neki. Ő is meghülyült és színésznek állt nagy bánatunkra. Tracy Lauren…..
Gyerekek, ezen beszartok én még most sem tértem magamhoz. ..
Egy olyan ZSsztárról értekezek ma, aki évekig A kategóriás volt, és sokáig egyensúlyozott még a nagy sztárság határán de az elmúlt években egyre mélyebbre süllyedt. A mai poszt egyben bevezetés is , ugyanis Fortress-33 emelet mélyen a pokolban sorozat indul 8 részben! Szóval…..
Egy szeretnivaló faszi. Egy biztos: baszott nagy hegyomlás az emberünk egy ritka nagy skandináv hidrogénszőke mufflon fejjel. Hulk Floridában született és ott is nevelkedett, a suliban komoly zenész volt, basszusgitáron állítólag egész jól játszik. De az életét meghatározó…..