Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bozobreak

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elöljáróban: csak ma csöppentem ide, ne várjatok nagy dolgokat, a számítógép amúgy is állandó harcban áll velem (vagy fordítva), szóval még gőzöm sincs, mit miért és hogyan, képek nyista, hogy finom legyek, mert még elszúrom a végén és kezdhetem elölről az egészet.(Egy…..
UPDATE: a ruházati darabok hívójele: 'töröknadrág'.UPDATE2: a ruházati darabok hívójele: 'háremnadrág'.A nadrágszoknyákat töröknadrágokat háremnadrágokat már favorizáltuk ugye, mint nagy kedvencünket? ..
Lehet, hogy életveszélyben van egy rakás jól képzett köztisztviselő? Akikért aggódunk, azok a "Parlagfűmentes Magyarországért" tárcaközi bizottság tagjai. Olvasónk, Márk és barátnője allergiások. A szomszédos önkormányzati bérházban a lakók buja…..
 Jó pár helyen pörög már a neten ez a kép, úgyhogy nyáron senki se csodálkozzon, ha le Giurkszanytakarodzs-ozza valami betintázott külföldi fiatal! Bár az is lehet, hogy addigra át kell írni majd Orbán takarodj-ra...
  Igen, persze jó lenne föld alá vinni a forgalmat, esetleg visszahozni a villamost, vagy legalább egy nyamvadt biciklisávot varázsolni a szélére, de úgy tűnik, már ennél kevesebb is sokat javítana a Kossuth Lajos utcán: elég lenne szebbé tenni a portálokat, kirakatokat. Fodor…..
Csak egy gyors emlékeztető: aki nem akar lemaradni négy óra húsz percről a Margitszigeten, lassan benyomhatja a reggeli redbullját, hogy kivonszolhassa a seggét a Nagyrétre, ugyanis ideális piknikezőidő van. A behirdetett fellépőkön túl last minute VIP-vendégként a legnépszerűbb…..
Naszóval, biasolás,munkapont állítás ,ahogy tetszik.A legbiztosnágosabb megoldást próbálom elmagyarázni. Nem kell forrasztani semmit, csak mérni és számolni.A folyamat : 1: A régi csöveket haygjuk benne egyenlőre ( kivéve persze, hanem teljesen tropák, zárlatos, szénfekete…..