Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Georgexy

2 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az autó, amiről szó van, 1999-ben született. Akkor talán a legfrissebb Windows már lejátszotta a relatíve fiatal MP3-as formátumot, a profi digitális fényképezők pedig a 2 megapixelt karcolták, bár ilyet még Magyarországon élő ember nemigen látott. Én akkoriban még filmes…..
Állandó téma a gombok és kapcsolók kopása az autókban. Peka Amerikából küldte nekünk a képeket és a magyarázatot. Úgy látszik, szereti ezt a témát. Fogadjátok szeretettel: Sziasztok!Érdekességből küldök pár fényképet, ami két egymás mellett álló autóban feltűnt…..
Ezen az oldalon az új, Chromium alapú Operával (15-ös verziótól felfelé) kapcsolatos kérdéseket tehetsz fel, ha technikai problémád van. Arra kérünk, hogy tartsd be az alábbi pontokat: Ezen az oldalon csak az új Operával kapcsolatban kérdezz! Ha a régi Operával kapcsolatos…..
Georgexy 2014.04.18 11:28:09
@Nekomajin:
Nekem nem megy. Ha bekapcsoom sem. Nem akar bejelentkezni.
Kiszolgáló nem válaszollal megáll mindig.
Másnál működik?
Georgexy 2014.04.19 12:38:26
@Nekomajin:

Igen engedélyezve van a tesztszerver.
De akkor sem lép be sajnos. Se google fiókkal, se pedig operával.
Mindegy. Egyenlőre akkor csinálom úgy ahogy eddig. Elősször a 12-es opera, majd szonkroizál, aztán rá az újat és akkor meglesz minden.

Lenne még egy kérdésem. Nem lehetne valahogy teljesen átlátszóvá tenni az operát? Azt szeretném, ha csak a megjelenített oldal látszódna és a fejléc a fülekkel. Szóval, ha az oldal nem tölti ki a képernyőt akkor ne legyen két oldalt üres sáv hanem átlátszó legyen.

Köszi
Üdv.
Georgexy
Száguldó hotrodok kavarják a port a sivatagban, majd feltűnik a jól ismert, nagyszakállú, napszemüveges fickó is. A ZZ Top kilencéves szünet után tért vissza, új lemezük első számához már klip is készült. A videó nagyszerűen ötvözi mindazt, amivel egy autóbuzira hatni…..
Amint azt már bizonyára sokan felfedeztétek, még csütörtökön megjelent egy új előzetes az Opera következő, 12-es verziójából. Úgy tűnik, egyikünk sem ért rá igazán, hogy foglalkozzon vele, de az újítások jelentősebbek annál, hogy egyáltalán ne emlékezzünk meg róluk.…..
Georgexy 2011.07.20 00:00:54
@Mesant: Ez így igaz.
Nekem is folyamatosan megáll, nem reagál a görgetésre csak ha megfogom és húzom. Rendszeresen fagy a Facebook és rengeteg oldalon nem tudok linkekre kattintani. CSak jobb gomb-megnyitással. De ha megáll akkor azzal sem.
De egyébként ugyanezt csinálja az Opera Mobile- legújabb változata is.
Remélem ezt javítják hamar, mert addig használhatatlan a next.
Így marad a stabil verzió.

Üdv.
Georgexy
Kékkel azok a bugok, amik a 10.70 szériában még nem lettek javítva sorszám alapján. Ettől függetlenül lehet, hogy ott a Presto frissítések kapcsán már nem is aktuális az adott probléma. Változások listája (Desktop): DSK-304034 (Összeomlás indításkor, mikor törölve…..
Sziasztok! Nyilvánosságra került a múltkor fölrakott képekből egy videó is.Itt jobban látszik milyen újdonságok is vannak az új változatban.Tessék ámulni:www.metacafe.com/watch/2119978/ogame_redesign_new_video/ Üdv: Georgexy..
Blueplanet - Blog Fejlesztések! 2009.04.03 14:11:00
Sziasztok! Köszönöm szépen a bizalmat, hogy itt lehetek, és megpróbálok mindig friss információkkal szolgálni.Kezdetnek rögtön egy nagy fejlesztésről számolnék be ami sajnos egyenlőre számunkra még nem érhető el de jó tudni róla és amint lesz publikus verzió belőle…..