Regisztráció Blogot indítok
Adatok
prédikátor

0 bejegyzést írt és 175 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
01. 9 Teen 90 Nine02. My Generation03. Livin’ It Up04. Hot Dog 05. Rollin’ (Air Raid Vehicle) 06. DJ Lethal Solo (Jump Around / Insane In The Brain) 07. Gold Cobra 08. My Way 09. Boiler 10. Eat You Alive (Fred in soundboard area during song) 11. Behind Blue Eyes (The Who cover) 12. Faith (George…..
prédikátor 2017.01.02 09:21:03
@sakkos: A régi NES kontroller nem, de a Wii jó hozzá!
Sziasztok! Valószínűleg feltűnt Nektek, hogy ezt a blogot már sem Othala, sem én nem vezetjük.Othala sajnos már egy jó ideje nem ír ide és videókat sem csinál, az egész The Othala and Senshi Entertainment-et én viszem már elég régóta. Ezért csak egy bejelentésem volna csupán,…..
Sziasztok! Kellemes, boldog és sikerekben gazdag új évet kívánok mindenkinek Emberes Kedvesek! Találkozunk jövőre!..
prédikátor 2013.12.31 17:55:39
Sziasztok! Mostanság azt láthattátok, hogy elég inaktív vagyok. Ez annak tudható be, hogy az év maradék részére egy nagy szabású tervem van, ami lényegében annyi, hogy november első napjától december utolsó napjáig minden napra jusson Nektek egy videó.Íme egy lista, hogy hogyan…..
Sziasztok! Íme az újraindított Resident Evil Revelations végigjátszás! Remélem tetszeni fog mindenkinek! :) ..
Sziasztok! Engedjétek meg, hogy megosszam Veletek SuperCsubi újabb remekművét! ..
prédikátor 2013.07.09 17:17:03
Sziasztok! Íme egy kis ízelítő a Metro: Last Light végigjátszásomból! ..
Kapitány! Ismeretlen végigjátszás előttünk!! :) ..
prédikátor 2013.04.26 22:05:59
Sziasztok! Kíváncsi lennék a véleményetekre!Mostanság igen sok horror alapú játékról készül végigjátszás, és a jövőben is tervezek hasonlókat, ahogy az eddigi bejegyzéseimből láthatjátok. Ezt tervezem feldobni azzal, hogy más fajta játékokkal kicsit felturbózom a mixet,…..
Sziasztok! Nagyon szeretem az Irrational Games játékait. Amihez Ken Levine hozzányúl, az rossz nem lehet (az én nézőpontomból biztosan nem)! Tervezek a jövőben egy Irrational Games végigjátszás maratont tartani, ami a következő játékokból fog állni: System Shock 2A Good Old…..
prédikátor 2013.04.15 10:48:43
Sziasztok! Ki emlékszik még a System Shock 2-re?Egy 1999-ben kiadott belső nézetű akció szerepjátékról beszélünk, melynek története a távoli jövőben, 2114-ben játszódik és erősen épít a túlélő-horrora is! Röviden, tömören annyit a történetről, hogy az emberiség…..
Sziasztok! Most már biztos, hogy ott leszek a 2013.04.13-as PlayIt-en az 576 standjánál!Sajnos az akcióinkról még nem tudok semmi biztosat írni, de biztos vagyok abban, hogy most is őrületes árak lesznek, mint az előző rendezvényen! Valamint abban is biztos vagyok, hogy csak azt…..
..
prédikátor 2013.03.12 17:34:43
@OrchanGamer: Írd a videó címébe, hogy topless!
Sziasztok :) Nem tudom hányan tudtok a létezéséről, de van egy ún. steamgifts oldal, ahol a steam-es felhasználók ingyen osztogatnak játékokat, amikre lehet jelentkezni :) Nem kell mást csinálni, csak regisztrálni az oldalra (hátulütő, hogy 100 dollár értékben kell lennie…..
Sziasztok! Tudjátok miért nincs mostanság videó? Mert Karácsony környékén el lettetek kényeztetve, fene a pofátokat! :)Nem mondom meg, mikor lesz legközelebb Senshi stuff, de a jövőre nézve tartogatok aranyos meglepetéseket, így ne gondoljátok, hogy nem telik el nap a nélkül,…..
Sziasztok! Ezzel a komplett végigjátszás csokorral szeretnékmindegyikőtöknek, családjaitoknak és szeretteiteknekegy áldott, békés és boldog Karácsonyt kívánni!Fogyasszátok egészséggel! :) ..
Sziasztok! Fontos bejelenteni valóm van!Decemberben és januárban ne számítsatok új videók érkezésére!Hogy miért?Azért kedves lányok és srácok,mert rengeteg dolgom lesz mind a munkahelyemen és mind a családom körül is az ünnepek miatt.Aludni fogok csak…..
A Dr Pepper nem csak Forrest Gump egyik kedvence, hanem nekem is. Ugyanakkor egy jó évtizede biztosan nem ittam belőle, mert nem láttam már sehol. Teljes döbbenetemre múltkor a Sparban láttam rögtön 2 literes kiszerelésben (400 forintért), ami biztosan nem valami olcsó, de ha…..
Sziasztok! Ma van az én drága blog társamnak,Othalának a 22-ik születésnapja!Isten éltesse őt most és még sok-sok éven át! ..