Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Timcsiii

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kisgyerekkel nem sétagalopp utazni, főleg, ha menet közben elhagyják a reptéren a babakocsit. FT-ék a harmadik napig bírták a várakozást, aztán vettek egy új kocsit 110 euróért. A negyedik napra meglett az eredeti jármű, közepesen lezúzva kapták vissza. A két káreseményt…..
A Pippi-Martino szappanopera két korábbi fejezetét itt és itt olvashatjátok. A legújabb fejleményekről pedig lássuk Timcsi tudósítását."Gondoltam, itt az ideje egy kis híradásnak az olasz sztárcicáról, Pippiről. A kapcsolata Martinóval változó, de mindenketten nagyon…..
"Ő itt Pippi. Észak-Olaszországban dolgozok au pairként és ő a család 8 éves "kis" kedvence.Egyik fő célom, hogy az egyéves kis Martinoval jó kapcsolatuk legyen ami néha kisebb-nagyobb nehézségekbe ütközik" - írja Timcsi.Informáciéhes maradtam. Kíváncsi…..
Timcsiii 2010.11.05 22:05:22
Itt megtalálható a róla készített videó:)
www.facebook.com/pages/Cute-Paws/112239148797013

Martino 13 hónapos. Aki rajong a cicákért. Ezt persze ő sikítva és hangos kacagással adja a tudtunkra:) Jah és Baba-nak hívja a másik szó amit használ az pedig a Mama értelemszerűen az anyukájára:) Az egyik fő probléma, hogy kontrollálnia kell a előtörő szeretetét a macskafelé:) Szeretik markolászni mert ugye puha, nah meg ugye Pippi amikor ideges mint minden más macska eléggé feltűnően mozgatja a farkát nah ezt Martino annak veszi, hogy játszani szeretne és szereti meghúzni:)
Úgyhogy Pippi rászokott a nagyon szolid farok mozgatásra akármilyen ideges:D
Életjelek :) Bon Jovi 2010.07.13 02:57:00
 Hello!Tegnap este Bon Jovi koncerten voltam Saratoga Springsben!!! :) Meg mindig alig tudom elhinni. Hatalmas volt, nagyon jol ereztuk magunkat, vegigtomboltuk az egeszet. Valamit nagyon tud ez az ember, igen jo hangja van. Ezt az ejszakat biztos soha nem fogom elfelejteni!Koncert utan meg…..
Timcsiii 2010.07.15 23:14:01
A minap telt be a naplóm. Igazából ez egy kis piros kockás füzet, melyet 2007 szeptemberében kezdtem és azóta majdhogynem mindig nálam volt. Fura érzés mikor egy ilyen füzet betelik, ahogy elkezdeni is fura egy másik füzetet, melyet újfent évekig hordozgatok magammal míg a mostani…..
Timcsiii 2009.12.04 23:10:03
Umm...csodálatos ez az érzés. Ahogy egyszerűen zsibbad az agyam a tegnap esti emlékek hiányától. Képek, kis és homályos képek amikre amúgy semmi szükségem nincs. Hazajutottam valahogy, élek valahogy, iszom a kávém valahogy, majd felmegyek pestre valahogy, majd ott is megiszom a…..
Timcsiii 2009.11.12 19:59:12
  „There's many lost, but tell me who has won?”   Kevés zavarbaejtőbb hely van a békés nyugati világban, mint Londonderry városa Észak-Írországban. Nagyon-nagyon messze Hegyi Karabahtól, a Kárpát-medence sokat próbált etnikai határvidékeitől vagy éppen a…..
Vsz ha lenne egy barátunk akit teszemazt Kovács Szigetnek hívnának, mi folyton Szigó, Szógi, Szogáj, Szigzon, Szogzon, Szigóózon, Szóógiszáj stbstb és Szigajpempő nevekkel illetnénk és akkor még mindig elgondolkodhatnánk azon, hogy férfinek avagy nőnek lehetne e ezt a nevet adni.…..
Timcsiii 2009.08.19 15:07:23
hellobello! Na, hát először is millió bocsánat, amiért így el lettetek hanyagolva… sajnálom az okokat majd később… Másodszor pedig millió köszönet Timinek, aki ideadta ezt a cuccot, amin meg tudom írni előre a blogom…tudjátok ez a mini laptop vagy mifene, és…..
A közelgő nyárra és strandszezonra való tekintettel, félő erősen megkésve, ámbár elkezdtem futkorászni pesti paneldzsungelem sűrűjében. Közben siratva a múltat, siratva a jelent, s szívemben oly sok reménnyel pásztázva a jövőt-siratva. Furcsa leírnom ide, hogy Nike, mert ugye…..
Timcsiii 2009.06.16 12:43:22
Véget ért a WWDC Keynote. Steve Jobs nélkül, furcsa akcentussal beszélő mérnökökkel telt el a több mint 2 óra. Volt mit bemutatni. Az eseményt alapvetően négy részre lehetne osztani. Először meglepődtünk a MacBook termékpaletta frissítésén, majd a Snow Leopardról és az…..
8 év hosszú idő – ezzel nem vitatkozhat egy ötvenéves sem, pláne nem egy húsz! Nos, nagyjából ennyi idő telt el azóta, hogy egy akkor még teljesen ismeretlen angol zenekar megjelentette első nagylemezét, Parachutes címmel. És bizony pontosan ennyit időt kellett várnia…..
Timcsiii 2009.06.13 11:34:00
Yeah. Újabb baszás vagy éppen kibaszás. Azt hittem jó lesz, ha 2 órát alszom picit fél2 és fél4 közt, de nem lett jó. Hosszú perceken keresztül vívódtam, hogy most akkor tegyem e vissza a fejem vagy ne. Végül nem tettem. Ugráltam, hidegvíz, cigi, sok cigiiiiii, csoki (Tofiffe...I…..
Timcsiii 2009.06.12 19:33:58