Regisztráció Blogot indítok
Adatok
europatriota

0 bejegyzést írt és 283 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Rambo 4 óta vártam Stallone új filmjét, ahová minden idők legjobb ZS akció válogatottját állította össze. A The Expendables ezért is lett az egyik legjobban várt film és a szteroidoktól duzzadó öreg Sly ezt ki is használta: az utolsó pillanatig pörgette a géppuska helyett a…..
Cámpuszmadár küldte ezt a remek Hulk videót, ahol zöldre festett bodybuilder műugrót faragott szegény maciból. ..
europatriota 2010.10.20 20:34:39
@Case: Itt a pont.
Nem beszelve arrol, hogy a lenyeg a jo forgatokonyv, ami meg vegleg nem technika-szinvonal fuggo.
Keressetek ra az evjaratra es talaltok ott nagyon jo, nezheto filmeket is.
europatriota 2010.10.21 09:00:31
@T. Norbert: Tessek, csak igy kapasbol harom olyan film 1957-bol, aminek a forgatokonyve is jo, meg nem is ZS es a technikai szinvonal sem dominalt bennuk:
- 12 duhos ember
- Hid a Kwai folyon
- A hetedik pecset
(Egyebkent meg miert szukited le a keresest sci-fi horrorra? Errol szo se volt, en az evjarat es a forgatokonyvek minoseget hoztam fel. Pontosabban azt allitom, hogy egy jo filmet nem a technikai szinvonal tesz azza, hanem a jo forgatokonyv, olyat pedig regen is irtak nem csak manapsag.)
T. Norbert nick nevű olvasónk zseniális filmrészlete. Mert ez tényleg egy film! Erre pénzt adtak.... ..
europatriota 2010.10.13 19:30:01
@T. Norbert: Hat igen...rendkivul mely eszmei mondanivalot hordozo, az emberiseg fo problemaira markans, orokervenyu valaszt ado alkotassal allunk szemben.
Ha burzsuj vagy (vagy lennél) mit vennél ajándékba 11 éves, édesen mosolygó, cukorfalat kislányodnak? Egy koala macis Thomas Sabo charmot, amivel villoghat a francia iskolában? Esetleg egy aranyos pacit? Vagy egy zongorát? Harbhajan Bains, a little astoni gyógyszerész még ennél is…..
A State of Emergency igazi akciókrimi, az elején unamas fecsegés, azt lehet tekerni, bár ahogy kiállnak a 15 éves használautókkal eljátszva a pörgő zsarukat már előrevetíti a jövőt! A végén azonban bepörög: egy gengszterbanda lefegyverezve az Afrika Korps és a 8. brit hadsereg…..
Uganda csodálatos ország, most már van saját Rambo filmjük is. A film összetett történettel rendelkezik, de van benne minden: dzsungel, CGI , helikopter, vér. Uganda én így szeretlek!   ..
europatriota 2010.08.04 20:08:42
@jamesz: "Na meg mindenkit válogatás nélkül lőnek a g...be lefele:-D nő férfi gyerek mindegy emmá igen"

A film csak a valosagot akarja tukrozni. Nezz utana mi van Afrikaban miota a feherek magukra hagytak oket.
Mielőtt azt hinnétek, hogy James Cameron megőrült az Avatar utáni pénzszámolgatásba és levezetésképpen összedobta a Titanic folytatását, el kell mondanom, hogy ehhez Cameronnak semmi köze. Csak az Asylum cég próbálkozik némi profitra szert tenni, ami minden bizonnyal össze is fog…..
Shay Carmon és Ben Klinger designerek megoldották a négylábú asztal kétlábúsításának problémáját: az eredmény egy látványos és szerethető bútor, a Two Leg Coffee Table. A Corian asztallapba tölgy lábak ékelődnek... Via: Yanko Design..
Egy nap kellett, és szépen kezdenek jönni az információk az ámokfutó rendőrgyilkosról. Egész egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyen létezhet: 1. Poór Zoltánt 2009-ben az M5-ös autópályán már egyszer üldözték a rendőrök. A televízió szerint igazoltatni akarták, de férfi…..
Cüneyt Arkin után múltkor fetrengtünk a török Bruce Lee hasonmáson, itt egy kis egyveleg a nindzsás filmjéből. Tele priceless jelenetekkel! Kedvencem az elején a nindzsák , akik egy rozsdás tankhajót megszégyenítő zajjal úsznak. Aztán ott van a nindzsa csaj, aki nem tudja a…..
  A gimis-egyetemes filmek csúcspontja a bál, ami lehet szalagavató, évzáró vagy szimpla gólyabál. A csúcspont szempontjából lényegtelen, hogy csöcsös-fingós vagy sorozatgyilkosos-szellemes filmről van szó. Ha csöcsös-fingós filmről van szó és egyetemistás akkor az…..
Na ilyet se láttam még, viszont választ ad egy nagyon komoly kérdésre: hogy vajon a törpékkel mi lesz, ha jönnek a zombik:) ..
europatriota 2010.06.13 03:31:39
@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX:
"Szerintem ezt a forgatokonyviro donti el."
Legszivesebben en dontenem el a forgatokonyvirot: bele egy nagy rakas tragyaba, amiert ilyen beteg dolgokat kepes az agyabol kimaszirozni.:o)
Filmdroid Jolie lesz Kleopátra 2010.06.11 21:50:00
Scott Rudin producer filmet szeretne forgatni Kleopátráról, be is szerezte Stacy Schiff Cleopatra: A Life megfilmesítési jogait és valószínűleg  Angelina Jolie játssza a legendás egyiptomi uralkodónő. Az írónő vetette fel, hogy Jolie formálhatná meg a főszerepet, Rudinnak…..
Bundáskenyér küldte ezt a csodálatos videót Chuck Norris erdei szellemharcos filmjéből, ahol a mester megleckézteti a gonosz fairtókat. Az a szempárbaj a fűrész megfogásánál az priceless.   ..
europatriota 2010.06.11 02:04:21
@Wendriner Tódor Emánuel: Akkor ez volt a "comedy" resz.(marmint a furesz puszta kezzel valo blokkolasa)
:o)
A videó kapcsán lenne pár megjegyzésem, de már nem tudok mit írni. Kiégtem. Ezek a filmrészletek annyi kérdést vetnek fel, hogy egyszerűen nem lehet reagálni rájuk. ..
europatriota 2010.05.24 19:03:07
@The Don: Szerintem itt koekomoly versenyben van a torok, a japan es az indiai filmipar az "elso" helyert.:o)
(Azzal a megjegyzessel, hogy a japanoknak tizevenkent bebukik egy-egy jo film is. A masik kettonel ilyet meg nem lattam.)
A robbanast After Effect-tel csinaltak Youtubos szinvonalon(a Youtubon jobbak is vannak.)
A 3-szoros vagas teljesen ertelmetlen, nem ertem az okat...mondjuk nem ez az egyetlen, amit nem ertek a clipben.
Az egyetlen nezheto ebben az egeszben a feher ruhas ciganylany. Persze a masik se rossz(a MILF).
Hősünk kimászik a vizből és ordító versenyt tart, amihez a kamera biztosít drámai mozgást. Utána bepillantást engednek egy indiai zsaru kézikamerás és nehéz életébe: megmutatják, hogyan kell menőnek látszani egy 50 éves dzsippel, utána azt, hogy a pisztolyaikban 40 mm-es…..
Folytatom az iskolai sorozatot egy Zssablonkarakterrel: kétféle karbantartó létezik a filmekben. Az egyik a nagy bölcsességeket megosztó, titokban atomfizikus, a padlót csöndben törölgető fekete bőrű, ősz szakállú. Ő a számkivetett lúzert mindig a szárnya alá veszi és unalmas…..
europatriota 2010.05.12 08:46:58
@nosferato:
Kosz a trailert, megneztem.
Engem az egeszben csak az haboritott fel, hogy az a pojaca Lorenzo a forgatas szuneteiben szerintem szazzal tocskolte Deborah Gibsont, aki bombajo no es sokkal jobbat erdemelne(engem, hat persze, hogy engem!!!)
:o))
Ki ez a hindu cowboy, aki kézzel vart bőr topánkában és cowboy kalapban gyakja le az ellenséget! Magasan ez idáig 2010 legkeményebb ZSkategóriás akciójelenete! Szavakkal egyszerűen nem lehet leírni az eseményeket, minden pillanat egy önmagában epic jelenet. Ő szuperpumák…..
europatriota 2010.05.09 00:04:29
@T. Norbert: "Csak ugye ebben az a szomorú, hogy ezt így, ahogy van, komolyan gondolták."
Norbert, ebben az a szomoru, hogy a fold egyhatoda ilyen filmeken nevelodik. Ha zongorazni tudnam a kulonbseget a filmmuveszet es ekozott, akkor en lennek Chopin.
Van egy ertelmes indiai ismerosom, az peldaul szegyelli(marmint ezt az egesz bollywoodi szemethalmazt).Szerinte az erre szant penzt a szegenyekre kellene forditani es meghagyni a filmgyartast azoknak, akik ertenek hozza(Europe-USA).
Az amerikai filmekben az iskola azaz a „gimi” nagyon fontos helyszín: a fingós-dugni akarunk, de lúzerek vagyunk és a szörnyes-sorozatgyilkosos filmek központi eseményei itt folynak. Mert ugye, az amerikai fiatalok utálják a sulit,de éjjel-nappal ott vannak, a büntetéseket…..
europatriota 2010.05.06 23:39:08
@hágógumi: "előre szólok, kemény lesz "
Stimmt!!!!!!!!
Ki ez az idiota?
(...hozzaertel a tralalamhoz....BM, ekkora baromsagot!:o)