Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anna Nymus

67 bejegyzést írt és 96 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
OurFashion Minden lány álma 2011.02.02 22:36:00
Tegye fel a kezét, aki szerint csak helypazarlás egy jól megtermett, ruhákkal teli gardrób. Hmm, egy kacsót sem látok a magasban! Biztos, hogy mindenki féllakásnyi csodás birodalmat akar magának? Nem irodát vagy barkács szobát esetleg mosókonyhát? Örülök, hogy így egyetértünk,…..
Ha minden igaz, az Oscar-díjas filmet hamarosan újraforgatják, méghozzá németországban. Bízom benne, hogy nem egy újabb Hangyák a gatyában-t fogunk látni, pedig erre minden esély megvan. A főszerepet Matthias Schweighöfer fogja alakítani, aki jóideje szorgalmasan készül a…..
Anna Nymus 2011.02.02 06:25:37
@Reterro: Köszi szépen az infot, szégyen: de nem néztem eléggé utána a stáblistának.

Ezek szerint a Hangyák a gatyában azért nem volt akkora tévedés :)
A PC Air légitársaság transzszexuális stewardess-ek számára hirdetett állásokat, bízva abban, hogy számos más légitársaság is követi a példájukat. A légitársaság elnöke szerint ezeknek a lányoknak nem csak a szórakoztatóiparban van helye, és legtöbbjük számára ez a munka…..
Anna Nymus Új a nap alatt 2011.01.30 08:48:00
Bár Lady Gaga Alejandro-ja lényegesen bátrabban közelített a témához, nem tudok szó nélkül elmenni amellett, ami Lola legújabb klipjében látható. Az Irígy Hónaljmirigy-et leszámítva nem ismerek hazai klipet, ahol ilyesmi megjelenik: Próbáltam a dalszöveget értelmezni, de…..
Úgy látszik, már szokássá válik, hogy a legnagyobb divatházak feminin férfimodelleket alkalmaznak. Jean Paul Gaultier legújabb kampánya bár kevésbé hatásvadász, mint a Love magazin címlapja, mégis hasonló eszközökkel operál. Andrej Pejic szerb és horvát szülők gyermeke,…..
A történet valós, -és bár szólhatna rólam is- főszereplője pedig valahol a tengerentúlon éli mindennapjait. Az eredeti postot szándékosan nem linkelem be a rengeteg erősen NSFW illusztráció miatt, ha valakit érdekel, szerintem könnyen megtalálja. A szerzőtől ezúton is…..
Anna Nymus Szabadon 2011.01.24 09:52:00
Mindig is úgy gondoltam, hogy sosem szeretnék nőként nyilvánosan mutatkozni. Nyilvánvalóan csupán bátortalanságom az oka mindennek, hiszen fantáziáim túlnyomó többsége pontosan ennek az ellenkezőjéről szól. Corrie Bond fotósorozatának egyik képe azonban napok óta nem…..
Biztos vagyok benne, hogy mindenki találkozott már Christian Louboutin szuperszexi, ennek köszönhetően méregdrága cipőkölteményeivel. Azonban van néhány tény, amit nem biztos, hogy mindenki ismer: 1. Talán a legérdekesebb, hogy a híres piros talpú tűsarkúit egyik…..
Anna Nymus Vadon Jani tangája 2011.01.22 08:00:00
Őszintén, a legkevésbé sem áll szándékomban félremagyarázni Vadon Jani a héten elsütött poénját, már csak azért sem, mert rendkívül szimpatikus volt ez a műsor. Az alaptémát a nemrégiben felröppent hír szolgáltatta, miszerint egy szélhámos nő nyolc évig élt férfiként…..
Anna Nymus Botrányos 2011.01.22 07:10:00
Nem is maga a fotó, hanem, amit kivált az emberekből. Pontosabban, amit nem vált ki. Egészen pontosan az, hogy mennyire érdekes egy (botrányosnak szánt) kép és felbukkanásának helye, ami jelentősen meg is határozza, milyen reakciókat fog kiváltani. A Love Magazine legutóbbi…..
Anna Nymus Hétköznapi apróságok 2011.01.15 12:51:33
A minap az egyik kolléganő azon kuncogott, hogy milyen mókás lenne kifesteni az egyik srácot. Na persze. Különben is: miért őt?..
És majd mesélek is, ha valaki kíváncsi rá. Jól itthagytam csapot-papot, persze ennek is okai vannak. Ha mostanában kicsit újra előfordulok itt, másképp szeretném ezt a blogot írni. A legutóbbi nekifutásból sok tapasztalatot szereztem, legfőképpen: nem támaszkodhatok a Kedves…..
Anna Nymus 2011.01.15 11:30:23
@Elene?: Szia, Elene? Írtam privát üzenetet.
Egy jótékonysági akció keretén belül szokatlan szépségversenyt rendezett a floridai Ernest Ward Középiskola. Természetesen itt is a zsűri által legszebb induló fejére került a korona, ám nem írnék minderről, ha nem lenne egy apró csavar a történetben: igen, az indulók egytől…..
Anna Nymus Megtalálható vagyok 2010.02.18 22:57:00
TwitterenTumblrenEropolisonHa így haladok, lassan Facebook-csoportot is létrehozok.Minek is? Csak a pezsgő beszél belőlem.....
Anna Nymus Téma a szőnyeg alatt 2009.01.29 06:17:00
Nem beszélgetünk. Éppen tegnap múlt három hete, hogy újra előhozakodtam a témával. Akkor csak annyit tisztáztunk, hogy tovább beszélgetünk, hogy folytatjuk, hogy megpróbálunk valami megoldást találni.A három hét alatt egyszer sem esett szó róla. Még csak érintőlegesen sem.…..
Anna Nymus Pirner Alma gardróbja 2009.01.30 06:43:38
Istenem, micsoda meseszép gyűjtemény! Órákat töltöttem volna el anélkül, hogy hozzáértem volna bármihez!Ahogy az sejthető volt, valakinek fel kellett próbálnia valamit a holmik közül. Aki erre vállalkozott, a Hal a tortán e heti mókamestere, László Boldizsár volt.…..
Anna Nymus Fotókat szeretnék 2009.01.21 19:10:00
Természetesen nagyon szép fotókat, mert nem elégednék meg az otthoni ügyetlenkedéssel. Profi fotóssal, sminkessel és stylisttal. Pont, ahogy korábban írtam. Csak azon fáradozna mindenki, hogy a végeredmény tökéletes legyen. Hogy milyen képekre gondolok, és hogy ez miért nem fog…..
Anna Nymus 2009.01.27 05:55:51
@Grenadine: Szia Grenadine, ismét! :)

A pirostalpú cipővel ne is fájdítsd a szívem :)

saturninusra még a fotozz.hu-ról emlékszem. Mindig is nagyon tetszettek a szürreális, senkiéhez nem hasonlítható képei, hihetetlenül összetett elme! :)

Miért említetted őt?
Biztos vagyok benne, hogy bizonyos nők minimum értetlenül állnak a crossdressinggel szemben. Ami számukra az öltözködésükkel kapcsolatban természetes, azt nem veszik természetesnek egy férfinél. Természetes számukra, hogy harisnyát viselnek, ahogy az is, hogy időnként sminkelik…..
Anna Nymus 2009.01.26 06:47:23
@kata38: Szia!
Meglepődtem, hogy itt vagy, de örülök Neked. :)

Én talán még az egész blogodat el tudtam olvasni, és valóban a kapcsolatod miatt találtam rá.

Nagyon szomorú, és megmagyarázhatatlan amit az ex-barátod Veled tett, egyáltalán nem értem, miért próbált kizárni a "másik" életéből.

Sajnos én is a párom tudta nélkül (bár egészen más célból) regisztráltam partnerkeresőbe, és sajnos erről a blogról sem tud. Ha úgy tetszik, én is kibeszélem a háta mögött, bár igyekszem a kettőnk kapcsolatát csakis annyira tárgyalni, amennyire feltétlenül szükséges.

Nem szeretnék "igazságot tenni" kettőtök között (nem is tehetném), de úgy gondolom, sokkal jobban jártál, hogy vége lett ennek a kapcsolatnak. Kívülről nézve (tehát elképzelhető, hogy rosszul látom) semmi jövője nem volt.

Remélem, nem bántottalak meg.
Anna Nymus 2009.01.27 05:51:33
@kata38: "Jó, hogy ide találtam, remélem nem gond, ha néha-néha hozzászólok dolgokhoz:)"

Mindenképpen örülnék/örülnénk!
Anna Nymus Ami nem segít 2009.01.26 07:00:00
Mint minden devianciának, a crossdressingnek is vannak fokozatai. Vannak fokozatok, amikkel talán idővel a közvélemény is megbékél, és továbbra is lesznek olyan extrém példák, melyeket soha nem fog tolerálni. Az index crossdressing-fórumán találtam egy ilyen extrém példát.Ő itt…..
Anna Nymus 2009.01.27 05:47:11
@Robin Hood: Ki tudja... Legyen igazad! :)
Anna Nymus 2009.01.27 05:48:47
@Nünü: Egy percig sem szándékoztam normálisnak beállítani. Szívesen mondanám, hogy sajnálom, de azt hiszem, ő nem szorul erre. Végeredményben azt csinál, amit akar. És még megvan mindene, az is lehet, hogy a végén letesz erről az egészről.
Anna Nymus 2009.01.27 05:50:40
@Grenadine: Igen, ha úgy vesszük, a terve remek karikatúrája lenne az aktuális "szépség"ideálnak.
Egyébként meg nagyon morbid, amiket írsz :)
Ez az általánosítás régóta nyugtalanít, ezért módszeresen kutatom a választ a kérdésre. Hazai vonatkozásban esélytelen információkat találni, így maradt az angol nyelvű oldalak böngészése. Ezek közül is rengeteg elfogult (crossdresser-témájú) lapot találni,…..
Anna Nymus 2009.01.26 06:30:01
@Nünü: Fejet hajtok előtted. Igazság szerint 0 fogalmam volt eddig Dr. Benjamin-ről, így hiba is volt rá hivatkoznom. :(

Ettől függetlenül örülök, hogy legalább létező, és a témában jártas illetőt idéztem. Hogy állítása helyes-e, vagy sem, az végképp nem tudom megítélni :)
Anna Nymus 2009.01.26 06:38:39
@Grenadine: Semmi gond a hozzászólásod hosszával, és egyáltalán nem bántottál meg! :)

Nem (nem csak) az én megközelítésem, hogy "gyógyítható" a dolog, csupán megpróbálom a témát jobban körbejárni. Úgy gondolom, ha mondjuk egy gyógyszeres kezelést nem is vállalok (mert nem fogok), azért nem árt, ha tisztában vagyok a lehetőségekkel. Pusztán ismeretszerzésről van szó tehát. :)

Teljesen igazad van abban, hogy a problémák az elfojtásnál kezdődnek. A szélesvásznú depresszió tökéletes kifejezés, nagyon tetszik! :) Igen, ageyébként is hajlamos vagyok a depresszióra, ezért tudom, hogy nem "erőszakolhatom" meg magam, épp elég kemikáliát fogyasztottam idáig, hogy tudjam: már nem kérek többet.

Hogy miféle nyavalya? Szerintem nem annyira vészes. De én elfogult vagyok.
Anna Nymus 2009.01.27 05:45:39
@Joyika: Ismerős, amiket írsz. A tisztogatásról, a visszaesésről...
Viszont valóban nem vagy egyedül :)
Anna Nymus Műsorajánló [2009/5] 2009.01.24 13:35:00
Nem kívánom a comment:com kenyerét elvenni, de ahogy azt Nünü is javasolta, időnként megpróbálok néhány műsort, vagy filmet ajánlani, melyet talán érdemes megnézni. A lista általában vékonyka lesz de szívesen veszem, ha valaki a hozzászólásokban javasol valamit, amit…..
Anna Nymus 2009.01.25 06:35:50
@Nünü: Igazság szerint rendes, tényleg nézhető filmet is alig találok a heti műsorban :(
CD-filmekre pedig nagyon kicsi az esély. Bár a jövő héten éppen műsorra tűzik az Egy szoknya, egy nadrágot. Ezt viszont, lehet hogy nem nézem meg :(
Anna Nymus 2009.01.25 13:53:26
@Nünü: Nünü, te nagyon felkészült vagy, köszi! :)
Anna Nymus 2009.01.26 06:50:50
@Joyika: Terveztem néhány sort írni minden filmhez, de mivel nagyrészüket nem ismerem, így erről letettem. Az egy szoknyát eddig nem láttam, de eredetileg odaírtam mellé, hogy engem sem érdekel :)

Örülök, hogy a K-PAX-el kapcsolatban egy véleményen vagyunk! :)
Szintén videó, szintén a nyitott Japánból. Sajnos nem beszélem a japán nyelvet, de feltételezem a legszebb crossdresser nyer. Sajnos a videók beágyazása nem lehetséges, így csak a képre történő kattintás után lehet őket megtekinteni...
Japán az a hely, ahol szívesen élnék. Nem kimondottan az alábbi videó miatt, de kétségtelen, hogy a videó tökéletesen lefesti azt, amit erről a varázslatos országról mindig is gondoltam. A videó nem mai, így előfordulhat, hogy a Kedves Olvasó már találkozott vele:..
Kedves Blogolvasó! A fórumon egyik sorstársunk által írt bejegyzések arra késztettek, hogy ismét kezembe vegyem a klaviatúrát, és a gondolataim, tapasztalataim leírjam. Tény hogy a Transzszexualizmus, nem egy mindennapi jelenség, épp ezért az ebben a helyzetben élők zöme szomorú,…..
Ha valakit érdekel a téma, rengeteg crossdressinggel kapcsolatos beszámolót olvashat az Experience Project oldalain. Most éppen egy olyan írásra bukkantam, amit akár magam is írhattam volna, annyira ismerős a szituáció. Feltételezem, hogy a crossdressingből következő problémák…..
Anna Nymus 2009.01.10 12:54:56
@ttnn: Most jutott eszembe, hogy hányszor jártam már úgy, hogy válogatás közben (sportos ffi-női üzletben) az eladók halkan megjegyezték, hogy most éppen egy női felsőt nézegetek :)
Anna Nymus 2009.01.12 06:45:55
@kezdő: Ezeken a helyeken is segítőkészek voltak, mégis kellemetlen volt realizálnom, hogy nem jó helyen keresgélek :)

Egyébként ma két bejegyzés is megjelenik a vásárlással kapcsolatban. Sőt, azt hiszem, ma meglepem magam valamivel, ha minden jól megy :)

Cipővel kapcsolatban azt tapasztaltam, hogy sokszor nem is a lábfej hossza, hanem inkább a szélessége miatt vásárolnak a nők nagyobb méretet. Legalábbis nekem több barátnőm is így vásárolt.
Anna Nymus 2009.01.25 06:40:15
@Grenadine: Ezt nagyon szépen írtad le!
És akármilyen fájó, el kell ismernem hogy igazad van! Erre, így, a mostani kapcsolatomban még nem (nem mertem?) gondoltam.

Ismét választás elé kényszerülök. És ezt nem szeretem. Ördögi kör az egész :(